grom Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 A przed wymiana grzal się szybciej?zawszzawsze jest ryzyko ze wymieniles dobry na zły. Bo to juz rzeczywiście jest za długi dystans żeby nie był zagrzany. Przed wymianą objaw był podobny czyli temp. na zewnątrz w okolicy -5 stopni a wskazówka max 70 stopni a na światłach lub jazda z górki spadek do nawet 50 stopni. Jutro podjadę do ASO po oryginał i zobacze czy będzie lepiej Robiłem test, że wrzucałem oba do goracej wody i sie oba otwierały ale na czas nie patrzyłem. Z tym nagrzewaniem do niespełna 70 to mam tak samo i to od nowości tak było, a b8 jeżdżę już 5 rok. Generalnie jak ruszam rano do roboty przy minusowych temperaturach i jadę przez miasto, wiadomo delikatnie, to po ok 10-15 km mam włąśnie tak max 70 c . Wystarczy, że mocniej depne gaz i momentalnie wskakuje 90. Wydaje mi się, że te auta tak mają i słabo sie grzeją przy delikatnej jezdzie.
edraven Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 ja mam dokładnie takie same spostrzeżenia. One chyba tak mają, delikatna jazda nie sprzyja grzaniu w chłodne dni.
andynl Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 A to możliwe żeby jeździć OOOO delikatnie??
edraven Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 A to możliwe żeby jeździć OOOO delikatnie?? Można, ja lubię czasem pojeździć spokojnie żeby porozkoszowac się ciszą w aucie;)
czester Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Jest mi ktoś w stanie potwierdzić czy listwy zew. S-line pasują z A5 coupe do A4 B8 ?
simon__75 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 A dogrzewacz jest w każdym CAHA czy nie? dogrzewacz ? troszke jasniej mozesz jedynym plusem w kazdym dieslu w B8 to elektryczna nagrzewnica Co do ciepła z nawiewów to masakrycznie szybko sie ciepełko robi To jakas grzalka w nagrzewnicy jest czy jak to to dziala ??
FPek Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 A to możliwe żeby jeździć OOOO delikatnie?? Jasne z malutkim dzieckiem np Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
andynl Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 A to możliwe żeby jeździć OOOO delikatnie?? Jasne z malutkim dzieckiem np Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk No tak to dobry powód
Gibons Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Jest mi ktoś w stanie potwierdzić czy listwy zew. S-line pasują z A5 coupe do A4 B8 ? Nie pasują
Cocco Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Panowie, taka kiera i poducha podejdzie do Audi A4 B8 2010 r. ?http://allegro.pl/audi-a4-b8-8k0-a5-kierownica-lift-air-bag-3ramiona-i4843533273.html
Cocco Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 A ogólnie dużo roboty, czy plug & play? No i jak to wygląda z multifunkcja, bo widzę, że tu są dodatkowe przyciski w kierownicy? Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4
Gibons Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Jest jeden dodatkowy przycisk który nie będzie działał. Montaż bez problemu ściagasz poduche odkręcasz kierownicę i zakładasz nową
czester Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Jest mi ktoś w stanie potwierdzić czy listwy zew. S-line pasują z A5 coupe do A4 B8 ? Nie pasują Długość jest inna czy co ?
Gibons Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Ktoś kiedyś pisał że są ciut krótsze stąd mój post. Osobiście tego nie mierzyłem, ale też mi się wydaje że nie podejdzie. Jak masz możliwość po prostu podjedz i przyłoż albo napisz do gościa niech poda ci dlugość ich to zmierze Ci swoje ile mają.
czester Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Kurde, na pierwszy rzut oka wszystkie wyglądają tak samo, nawet te od S4/5. Poproszę gościa niech mi zmierzy, bo nie mam możliwości podjechania. Dzięki
Gibons Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Najlepiej zmierzyć jak będziesz miał wymiary to pisz na PW porównamy z tym co u mnie jest i będziesz miał pewność.
wit007 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Patrzę na kody silników wrzucone przez wrclaguna i... może ktoś mnie oświeci - jaka jest różnica między CAGA a CJCA?
Rekomendowane odpowiedzi