wrzosu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 do przedlifta to te z regulacją . dziękuję
Yoghurt Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 tak na szybko ===> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/246101-bezpieczniki-przekazniki-punkty-masy-umiejscowienie-sterownikow/#entry3536807 Thx. O to mi chodziło. Patrz Hohe, tak wygląda odpowiedz ktora wnosi coś sensownego do tematu bo udzielił jej ktoś kto ma pojęcie o czym mówi. Czujesz różnicę?
Yoghurt Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Nie. No tak, moglem się tego spodziewać. W sumie to wiele tłumaczy. Ale nie martw się, może kiedyś ogarniesz.
FPek Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Nie. dobre , sie uśmiałem Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
andynl Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Nie. Krótka i konkretna odpowiedź Panowie czy ktoś mi z Was może powiedzieć czym się różnią tylne małe szyby w avancie, chodzi mi o różnicę pomiędzy szybami pod listwy chrom i bez? Uszczelki są inne? inaczej profilowane? czy jeszcze coś innego?
Dev Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Panowie BARDZO PRZEPRASZAM za nieodpisywanie wszystkim na PW ( dziś np. 41) Naprawde juz mi sie nie chce pisac jedno i to samo Wszelkie info macie na FORUM i tam pytajcie . Pozdrawiam Zablokuj sobie PW, ja tak zrobilem i od tej pory spokój.
Hohe Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Panowie jest tu jakiś elektryk? Mam pytanie odnośnie podłączenia termostatu w domu.
andynl Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Panowie jest tu jakiś elektryk? Mam pytanie odnośnie podłączenia termostatu w domu. Tak
andynl Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 No nadawaj co tam chcesz z tym termostatem
amaradaar Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 hej szybkie pytanko:D czy to audi a4 b8 s-line czy s4 to listwy boczne na progu są identyczne i nazywajmy je s-line tak ?? 8K0 854 932 A
turzol Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 hej szybkie pytanko:D czy to audi a4 b8 s-line czy s4 to listwy boczne na progu są identyczne i nazywajmy je s-line tak ?? 8K0 854 932 A http://a4-klub.pl/index.php?/topic/113957-all-b8-pakiet-sportowy-s-line-oraz-s-line-exterieur/
dzik Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 2 są w polsce robione a dwie we francji. zaproponuj coś. Mogę dać zdjęcia gdyby coś. jaki index nośności tych oponek? Jakie pieniązki?może być na pw poproszę W razie czego mam promocję na dwumaskę sachsa Pany do B8 tdi
amaradaar Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Tak Turzi zgadza się przegladałem to i to się odnosi do s-line pytanie czy s4 ma inne a teraz jeszcze jedno jak założę zderzak z polifta to coś wiem że lampy neon mają ciut inny kaształt i jeszcze na zwykłych będize jakaś szparka tak ?? ale da się tak że założe najpierw zderzak a za dajmy na to dwa tygle spokojnie neony ??
Hohe Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Tak Turzi zgadza się przegladałem to i to się odnosi do s-line pytanie czy s4 ma inne a teraz jeszcze jedno jak założę zderzak z polifta to coś wiem że lampy neon mają ciut inny kaształt i jeszcze na zwykłych będize jakaś szparka tak ?? ale da się tak że założe najpierw zderzak a za dajmy na to dwa tygle spokojnie neony ?? W avancie lampy są takie same, więc możesz śmiało wymienić najpierw zderzak. Moim zdaniem.
amaradaar Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) i jeszcze jedno halogeny są nadal na h11 jesli tak to jaką wstawić by miało barwę taką samą jak ledy w lampach bo jak się CLH zapala to tu bialuśkie a halo żółte blehhh Tak Turzi zgadza się przegladałem to i to się odnosi do s-line pytanie czy s4 ma inne a teraz jeszcze jedno jak założę zderzak z polifta to coś wiem że lampy neon mają ciut inny kaształt i jeszcze na zwykłych będize jakaś szparka tak ?? ale da się tak że założe najpierw zderzak a za dajmy na to dwa tygle spokojnie neony ?? W avancie lampy są takie same, więc możesz śmiało wymienić najpierw zderzak. Moim zdaniem. dziękuję Edytowane 15 Grudnia 2014 przez amaradaar
wit007 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Panowie, a czy da się wyłączyć ten denerwujący dźwięk po otwarciu drzwi z włączonym silnikiem? Na wyświetlaczu pojawia się wtedy ostrzeżenie o rozładowaniu akumulatora
Rekomendowane odpowiedzi