proximpuh Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) U mnie (odpukać) z zamkami jeszcze problemu nie było siłownik klapki, wymieniony Edytowane 28 Grudnia 2014 przez proximpuh
sowiq Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja ledwo wymieniłem w lewych drzwiach (tył) i zaczął szwankować prawy
Gresus Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 To u mnie jest odwrotnie - czasem przy tankowaniu klapka nie ma ochoty się otworzyć, pomaga off on centralnego na pilocie.
andynl Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie Potrzebna wiązka PDC na przód............ktoś gdzieś?
sowiq Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jak znajdziesz jakieś źródło, to wołaj, bo też szukam. Ceny na Allegro wysokie...
skrab Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 U mnie tez silownik klapy wlewu paliwa trachniety dobre nawet nie wiedzialem...
andynl Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jak znajdziesz jakieś źródło, to wołaj, bo też szukam. Ceny na Allegro wysokie... No właśnie mam ten sam problem że nawet jak coś jest to cena w kosmos, muszę popatrzeć i policzyć czy nie lepiej samemu złożyć
marcin_o23 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 a wiązka na przód jest taka sama jak na tył??
andynl Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 a wiązka na przód jest taka sama jak na tył?? Nie inna
andynl Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) czujniki są te same i podoba mi się Twoje myślenie Trochę roboty ale może da się przerobić tylną na przód Edytowane 28 Grudnia 2014 przez andynl
amaradaar Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 no ale tak na zdrowy rozum czym ona się może różnić od tylnej? halogenami, klaksonem i ewentualnie do homelinka ?? wiec w sumie wystarczy z tej co mamy i tej od tyłu zrobić wspólna i moze kostki zzmienić ale raczej pewnie i kostki te same bo maja sporo wolnych pinów
filip1001 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Siemanko ! Gdyby ktoś planował zakup opon na wiosnę to polecam zapoznać się z tematem --> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/301524-sprzedaz-opon-nowych-uzywanych-oraz-bieznikowanych/ pozdro
andynl Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) no ale tak na zdrowy rozum czym ona się może różnić od tylnej? halogenami, klaksonem i ewentualnie do homelinka ?? wiec w sumie wystarczy z tej co mamy i tej od tyłu zrobić wspólna i moze kostki zzmienić ale raczej pewnie i kostki te same bo maja sporo wolnych pinów Wiązka jest na PDC ewentualnie radar do tego (klaksony i inne pierdoły to inne wiązki), problem polega na innej kostce i innym ukształtowaniu samej wiązki, i jak jeszcze wymiana kostki to nie problem, to wywijanie całego okablowania do góry kołami bo bedzie 50zł taniej, chyba nie ma sensu Swoja drogą proponuję poczytać na ten temat zanim zaczniesz dziwne rady dawać Edytowane 28 Grudnia 2014 przez andynl
Gibons Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 no ale tak na zdrowy rozum czym ona się może różnić od tylnej? halogenami, klaksonem i ewentualnie do homelinka ?? wiec w sumie wystarczy z tej co mamy i tej od tyłu zrobić wspólna i moze kostki zzmienić ale raczej pewnie i kostki te same bo maja sporo wolnych pinów Tym że są inne kostki i inne długości przewodów samej wiązki oraz przewodów do czujników. Wiązkę można kupić za 200zł na przód.
dobry1 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Czy miał ktoś problem z hamulcem postojowym ? choinka zawitała na desce rozdzielczej coś się spaliło
andynl Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Wiązkę można kupić za 200zł na przód. Tyle to ja wiem, ale wedle mnie 2 stówki to trochę przegięcie
_Gabriel_ Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Czy miał ktoś problem z hamulcem postojowym ? choinka zawitała na desce rozdzielczej coś się spaliło sprawdze bezpieczniki w bagazniku po prawej stronie u mnie kiedys byla dystkoteka i ikona hamulca przestala swiecic - okazalo sie, ze bezpiecznik sie wypial i podepnij vaga, zobacz co slychac
Gibons Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Za nową robioną wiązkę? jak sama kostka i piny trochę kosztują i kostki do czujników.
andynl Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Za nową robioną wiązkę? jak sama kostka i piny trochę kosztują i kostki do czujników. A gdzie dają za 200zł nowe???? widziałem używki ORI po 200
Rekomendowane odpowiedzi