andynl Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 W B9 będzie cały pulpit przycisków i przełączników w podsufitce żeby wszyscy mogli poczuć się jak w samolocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Panowie ma ktos na zbyciu plastik od przelaczników szyb pod skladane lusterka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) szukam panela klimy pod grzane fotele. czy każdy przedliftowy podejdzie P&P? Edytowane 11 Lutego 2015 przez wrzosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 też mam autko z 2010r zmieniając panel jak włożyłem z 2008r to praktycznie nic nie działało tylko iluminacja i nie reagował na żadne klawisze a po włożeniu z 11-2009r praktycznie wszystko działało nie wiem czy to przypadek ale raczej szukaj panela po 09-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 ale Panel klimy ma CP z tego co kojarzę więc może tu był problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Jeżeli CP nie jest ściągnięte to może się tak dziać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 zgadza się obydwa miały CP jeden działał ten z 11-2009 a drugi nie, nie mówię tego na 100% to są tylko moje przypuszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 najlepiej kupić panel o tym samym PN niezależnie od rocznika produkcji. Musi działać i tyle. może nawet bez zdjęcia CP sie obejdzie,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 najlepiej kupić panel o tym samym PN niezależnie od rocznika produkcji. Musi działać i tyle. może nawet bez zdjęcia CP sie obejdzie,. PN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 najlepiej kupić panel o tym samym PN niezależnie od rocznika produkcji. Musi działać i tyle. może nawet bez zdjęcia CP sie obejdzie,. PN? chodzi o kierunek - PN = polnoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Part Number Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 ej... bez takich poligloto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Panowie ,mial ktos do czynienia z uzytkownikiem piotrxxxxxx z allegro ? http://allegro.pl/show_user.php?search=piotrxxxxxx&search_scope=user Wiarygodny czlowiek na tyle zeby mozna bylo kupic cos na tel. czy trzeba osobiscie ogladac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 jakby ktoś potrzebował to mam panele klimy przedlifty pod grzanie pośladków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Koledzy kupiłem sobie kabel 3,5 mini jack 2x wpinam do aux w samochodzie i do telefonu LGF60 ,a tu lipa nie chce grac ,teraz pytanie dlaczego i co musze jeszcze zrobic??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldih1979 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Koledzy kupiłem sobie kabel 3,5 mini jack 2x wpinam do aux w samochodzie i do telefonu LGF60 ,a tu lipa nie chce grac ,teraz pytanie dlaczego i co musze jeszcze zrobic??? musisz na MMI wejśc w media i wybrać źródło bynajmniej u mnie tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Dokładnie na MMI zmień zamiast np zmieniarka daj AUX i będzie chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ale jak nie mam odblokowane zielone menu to i tak sie da? lg 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon80bl Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ale jak nie mam odblokowane zielone menu to i tak sie da? lg 60 Masz opcje - bodajże source i wybierasz AUX w czerwonym menu, nie w zielonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi