Yoghurt Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Coś mi się kojarzy, że ktoś z forum próbował wymienić cały panel klimatronika na poliftowy i chyba nawet mu się udało. Ale niestety nie pamiętam kto i kiedy. jesli sie nie myle to miodzio to robil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Wymiana podświetlenia + zerwanie czerwonego tła na tylnej części i tak daje efekt taki : Polift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Wymiana podświetlenia + zerwanie czerwonego tła na tylnej części i tak daje efekt taki : Polift Różnica ogromna. Ten polift to podchodzi p&p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jeszcze powiedz, że masz już przód z lampami z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Grzesiek to wyrezał z TT, A3 i rozbitej B8 A swoją drogą czy to są już oficjalne zdjęcia? Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Mi sie widzi wrzycilbym jakies RADARY fela 20" gwint , wersja black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Mi też się widzi, gleba rzeczywiście by się przydała bo wygląda szczególnie z tyłu jakby spężyny miały za dużo po dwa zwoje. Spodziewałem się że bardziej nawiążą do linii B8 ale wychodzi na to że idzie nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 w styczniu paser wpadł we Wro, a dziś "dostawcy" http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-zatrzymani-zlodzieje-samochodow-padly-strzaly,nId,1717824 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Wymiana podświetlenia + zerwanie czerwonego tła na tylnej części i tak daje efekt taki : Polift Różnica ogromna. Ten polift to podchodzi p&p?Koledzy a dużo przeróbki żeby z 1strefowej zrobić 2strefowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 ===> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/226423-klimatyzacja-3-strefowa-czy-da-rade-zrobic/#entry2811347 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Myślałem ze bedzie łatwiej jak tylko na dwustrefowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Wymiana podświetlenia + zerwanie czerwonego tła na tylnej części i tak daje efekt taki : Polift Różnica ogromna. Ten polift to podchodzi p&p?Koledzy a dużo przeróbki żeby z 1strefowej zrobić 2strefowa? ee tam pare minut oj sorki parę dni Myślałem ze bedzie łatwiej jak tylko na dwustrefowa... nie ma takowej jest 1 strefowa i 3 strefowa Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Myślałem ze bedzie łatwiej jak tylko na dwustrefowa... Nie ma dwustrefowych. Są tylko jedno lub trzystrefowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareksu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Mi sie widzi wrzycilbym jakies RADARY fela 20" gwint , wersja black wygląda jak zbakana B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 kolega to chyba preferuje jakies mocniejsze specyfiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Byłem w Genewie, ale coś takiego tam nie stalo, było tylko A9 z przyszłych modeli Calkiem lade to to. Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez czester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldih1979 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 i koniec z rezaniem. też się wieczorem uśmiałem Tu nie ma co się śmiać, co miałem niby napisać jak kobita stała nad głową To podpowie ktoś jaką końcówkę ma wypasiony gateway przedlift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adel-max Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Mi sie widzi wrzycilbym jakies RADARY fela 20" gwint , wersja black wygląda jak zbakana B8 na moje oko to grubszy lift niż nowa koncepcja ,obstawiam że podwozie zostało z b8 ze zmianą poszyć , co wy na to ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Oj cos mi się zdaje że się przesiądę na A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi