wrzosu Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Jest gdzies przepis jak zdemontować podłokietnik z kanapy tylnej?Ktoś coś ? Kiedyś się za to zabierałem, ale śruby są na klej i obrabiają się łby jak się chce wykrecić. Jeszcze to zaatakuję bo mam w planach przełożyć oparcie z tunelem na narty a do tego trzeba wymontować podłokietnik ...Mozeby jakos na ciepło? Jutro pokombinuję. Edytowane 8 Czerwca 2015 przez wrzosu
andynl Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Jest gdzies przepis jak zdemontować podłokietnik z kanapy tylnej? Ktoś coś ? Kiedyś się za to zabierałem, ale śruby są na klej i obrabiają się łby jak się chce wykrecić. Jeszcze to zaatakuję bo mam w planach przełożyć oparcie z tunelem na narty a do tego trzeba wymontować podłokietnik ... po bokach są jeśli dobrze pamiętam 4 śruby torx, u mnie wykręciły się bez problemu
mumen Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 O to światełko w "tunelu" hehe, może w tym który mam w planie rozkręcić też lekko pójdzie ...
Kooga Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ma ktos moze schemat podlaczenia Neonow tylnich do avanta?
mumen Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Panowie ma ktoś na zbyciu chromowana ramkę wokół mieszka biegów do manuala ??
wrzosu Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Panowie ma ktoś na zbyciu chromowana ramkę wokół mieszka biegów do manuala ?? Pisz pw
bigjasiu Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Koledzy, może ma ktoś na sprzedaż MC o nr: 4F0910289K. Jest to moduł do A6 C6, na forum A6 już pytałem i zero odzewu...
wrclaguna Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Koledzy, może ma ktoś na sprzedaż MC o nr: 4F0910289K. Jest to moduł do A6 C6, na forum A6 już pytałem i zero odzewu... LEDY chcesz robic ? a ma ktos swojego Gatewaya ? na sprzedaz
bigjasiu Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 nie, znajomy chce zamontować elektryczną klapę i chce zamontować full MC, w razie dalszych modów
wrclaguna Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 wiem ze ciezki temat tu chodzi o KOMFORT
Hohe Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Panowie, próbował ktoś może jakieś inne spryski szyb niż te z Passata? Nie działają one u mnie zbyt dobrze, nie da rady, na przykład, spryskać dołu szyby po stronie kierowcy. Może z nowych modeli coś podejdzie? Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Hohe
waldih1979 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 a ma ktos swojego Gatewaya ? na sprzedaz ja mam takiego 8T0 907 468T ale to golas więc nie wiem czy Ci podpasi
wrclaguna Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 a ma ktos swojego Gatewaya ? na sprzedaz ja mam takiego 8T0 907 468T ale to golas więc nie wiem czy Ci podpasi golas jak nic
wrzosu Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jest gdzies przepis jak zdemontować podłokietnik z kanapy tylnej?Ktoś coś ? Kiedyś się za to zabierałem, ale śruby są na klej i obrabiają się łby jak się chce wykrecić. Jeszcze to zaatakuję bo mam w planach przełożyć oparcie z tunelem na narty a do tego trzeba wymontować podłokietnik ...Mozeby jakos na ciepło? Jutro pokombinuję. trzy śruby poszły z oporem ale odkręciłem. jedna zaklejona na maxa;/ uciołem to i nagwintuję na nowo...
sikszak Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 ja chcąc odkręcić podłokietnik dostałem czerwonej gorączki. Chciałem przełożyć podłokietnik do nowej kanapy bo w nowej nie działał uchwyt na napoje. Ostatecznie wytargałem uchwyt ze starego podłokietnika i przekładałem do nowego. Samego podłokietnika nie udało mi się zdemontować Obrobiły mi się śruby bo na serio mocno się trzymają
edraven Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Panowie, da się jakoś wyciągnąć jakie MCE siedzi w aucie po nr VIN ?
bigjasiu Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 wiem ze ciezki temat tu chodzi o KOMFORT dokładnie ciężki temat.... ale może komuś leży na półce i kurzem zachodzi
andynl Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Niech żyje Holenderska infrastruktura... przejazd 50km zajął mi 2godz i 54 min :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
dareksu Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 to słabo coś jak trasy w NL, ja robię rowerem 50km poniżej 2h
sowiq Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Niech żyje Holenderska infrastruktura... przejazd 50km zajął mi 2godz i 54 min :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: Ciekawe jaki masz humor jak odwiedzasz Ojczyznę
Rekomendowane odpowiedzi