wrzosu Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Panowie, w B8 Airbag w kierownicy ma 2 naboje? Ktoś na forum sprzedaje kiere od A5 i planuje ją zakupić, będzie pasować pług and play? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Sa te same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Czy ktoś może montował u siebie taki grill zamiennik http://allegro.pl/audi-a4-s4-b8-lift-grill-atrapa-full-black-czarny-i5507163148.html Jak to jakościowo jest wykonane, warto się w to pchać czy nie bardzo, szukam czarnego na full z polifta w wersji S4 i w oryginale ciężko trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Koledzy tak z innej beczki , ja się sprawuje mercedes blaszak z tym silnikiem 2.2d rok 2006? W tej nowej budzie? tąpniete z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Czy ktoś może montował u siebie taki grill zamiennik http://allegro.pl/audi-a4-s4-b8-lift-grill-atrapa-full-black-czarny-i5507163148.html Jak to jakościowo jest wykonane, warto się w to pchać czy nie bardzo, szukam czarnego na full z polifta w wersji S4 i w oryginale ciężko trafić. ja mam ten grill i tutaj sie o nim wypowiadalem: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/161417-troooop-b8/?view=findpost&p=4411587 dodam jeszcze ze ja za to zaplacilem 999 i mialem duzo watpliwosci. teraz cena jest lepsza. jezdzi to u mnie na samochodzie juz pol roku i nic sie nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Panowie, w B8 Airbag w kierownicy ma 2 naboje? Ktoś na forum sprzedaje kiere od A5 i planuje ją zakupić, będzie pasować pług and play? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka tak, ma dwa naboje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Koledzy tak z innej beczki , ja się sprawuje mercedes blaszak z tym silnikiem 2.2d rok 2006? W tej nowej budzie? tąpniete z LG F60 odpuść 230-280k km później gwarantowany remont silnika... Edytowane 3 Lipca 2015 przez alvaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Daj tel na pw oddzwonie do Ciebie tąpniete z LG F60 Koledzy tak z innej beczki , ja się sprawuje mercedes blaszak z tym silnikiem 2.2d rok 2006? W tej nowej budzie? tąpniete z LG F60 odpuść 230-280k km później gwarantowany remont silnika...Powiem Ci ile ma najechane 750 tyś [emoji6] i silnik ma się dobrze więc nie wiem co robić tąpniete z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 W cieniu. A u was jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 U mnie 120 tys. km niezależnie czy w cieniu czy na słońcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 A u mnie 19 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 U mnie 120 tys. km niezależnie czy w cieniu czy na słońcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) U mnie 120 tys. km niezależnie czy w cieniu czy na słońcu cicho dziś balet. KAWALERSKIE Edytowane 4 Lipca 2015 przez wrzosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) U mnie 120 tys. km niezależnie czy w cieniu czy na słońcu cicho dziś balet. KAWALERSKIE jeszcze masz czas na podjęcie decyzji ....... wszystkiego najlepszego, dzisiaj twoje a za tydzień wasze zdrowie Edytowane 4 Lipca 2015 przez Góral65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cocco Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Panowie, jeszcze jedno pytanie, zmieniając kierownicę z 4-ramiennej z multifunkcja przedlift, na 3-ramienna z multifunkcja przedlift oprócz samej kierownicy i airbaga coś jeszcze potrzeba, jakas taśma, coś? Czy wszystko idzie że starej kierownicy? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Panowie, jeszcze jedno pytanie, zmieniając kierownicę z 4-ramiennej z multifunkcja przedlift, na 3-ramienna z multifunkcja przedlift oprócz samej kierownicy i airbaga coś jeszcze potrzeba, jakas taśma, coś? Czy wszystko idzie że starej kierownicy? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Tylko kiera i puducha. . -------------------- A Ty się Wrzosu trzymaj, jesteśmy z Tobą. Jak już musisz to się żeń, w sumie dlaczego miałbyś mieć lepiej od nas. Edytowane 4 Lipca 2015 przez Hohe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 A Ty się Wrzosu trzymaj, jesteśmy z Tobą.Jak już musisz to się żeń, w sumie dlaczego miałbyś mieć lepiej od nas. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Daj tel na pw oddzwonie do Ciebie tąpniete z LG F60 Koledzy tak z innej beczki , ja się sprawuje mercedes blaszak z tym silnikiem 2.2d rok 2006? W tej nowej budzie? tąpniete z LG F60 odpuść 230-280k km później gwarantowany remont silnika... Powiem Ci ile ma najechane 750 tyś [emoji6] i silnik ma się dobrze więc nie wiem co robić tąpniete z LG F60 Jeśli piszesz o silniku OM646 to gratuluje przebiegu. DPF jest ? Niby od niego zacieraja się i dzieją inne historie... Edytowane 5 Lipca 2015 przez alvaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Dpf jest, ale i tak kupiłem boxera 2007r 2.2hdi na łańcuchu nara jest ok. tąpniete z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ja mam sprintera 2.2 150km 202tys i wał pękł jak marchew... Kupiłem nowy wał pompę olejowa itd. i zrobiłem 8 tys i znowu to samo:/ nigdy więcej...A z innej beczki jest możliwość przez 3G zakodować lampki w drzwiach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi