amaradaar Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 ja mam Falkeny na 19 calach też ładuje 3 bary i nie zuzywa mnie się tak mocno skoro wszystko masz zrobione poprawnie Janusz to znaczy że ruszasz po piskach spod każdych światel i się zużywa ot mocniej
deafca Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Chłopaki pytanie Zbiorniczek płynu do spryskiwaczy + dodatkowo 2 silniczek do sprysków do Xenonów mostkuje się z silniczkiem od normalnych sprysków czy inaczej się puszcza wiązkę ?
mumen Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 No właśnie jeżdżę spokojnie jak baranek :)
kotu Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Proszę o podpowiedź jak zdemontować obudowę sterownika silnika?? Nie mogę nigdzie znaleźć:/Muszę dostać się do pompy sprzęgła.Proszę o pomoc
Hohe Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Nowe myślę ze około 8mm, ale tylne ta sama marka ten sam model, czyżby tak przedni napęd działał na zużycie ?? Mówiłem Ci Janusz żebyś ściągnął zimówki na lato.
zabiello Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) No właśnie jeżdżę spokojnie jak baranek Masz poprostu za duży moment obrotowy do ośki, trzeba go zmniejszyć a nie podnosić moc i Nm 400+ Nm i tak będzie przy przednim napędzie. Edytowane 24 Września 2015 przez zabiello
amaradaar Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 No właśnie jeżdżę spokojnie jak baranek :) Ja tam jeszcze zadnego baranka spokojnego nie widzialem
wrclaguna Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Proszę o podpowiedź jak zdemontować obudowę sterownika silnika?? Nie mogę nigdzie znaleźć:/ Muszę dostać się do pompy sprzęgła. Proszę o pomoc tylko takie fotki mam
Góral65 Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Proszę o podpowiedź jak zdemontować obudowę sterownika silnika?? Nie mogę nigdzie znaleźć:/ Muszę dostać się do pompy sprzęgła. Proszę o pomoc jeśli pytasz o tą osłonę metalową to trzeba naciąć w śrubach rowki np szlifierką kątową, są to śruby ze zrywanymi łebkami Edytowane 24 Września 2015 przez Góral65
wrclaguna Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Chłopaki pytanie Zbiorniczek płynu do spryskiwaczy + dodatkowo 2 silniczek do sprysków do Xenonów mostkuje się z silniczkiem od normalnych sprysków czy inaczej się puszcza wiązkę ? Sa dwa PINY jeden masa drugi zasilajacy do MCE 09 Oczywiscie kodujesz to
Góral65 Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Chłopaki pytanie Zbiorniczek płynu do spryskiwaczy + dodatkowo 2 silniczek do sprysków do Xenonów mostkuje się z silniczkiem od normalnych sprysków czy inaczej się puszcza wiązkę ? silniczek od sprysków 1 masa 2 zasilanie do MCE 09 wtyka T17l PIN 6
skotyman Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) chlopaki nikt nie szuka poliftowej trojramiennej kiery s line z biala nitka + galka oolift s line z biala nicia multitronic? za 700zl oddam dla klubu;) Edytowane 24 Września 2015 przez skotyman
wrzosu Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 chlopaki nikt nie szuka poliftowej trojramiennej kiery s line z biala nitka + galka oolift s line z biala nicia multitronic? za 700zl oddam dla klubu;) Pw
deafca Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Chłopaki pytanie Zbiorniczek płynu do spryskiwaczy + dodatkowo 2 silniczek do sprysków do Xenonów mostkuje się z silniczkiem od normalnych sprysków czy inaczej się puszcza wiązkę ? silniczek od sprysków 1 masa 2 zasilanie do MCE 09 wtyka T17l PIN 6 Chłopaki pytanie Zbiorniczek płynu do spryskiwaczy + dodatkowo 2 silniczek do sprysków do Xenonów mostkuje się z silniczkiem od normalnych sprysków czy inaczej się puszcza wiązkę ? Sa dwa PINY jeden masa drugi zasilajacy do MCE 09 Oczywiscie kodujesz to Dzięki bardzo Edytowane 25 Września 2015 przez deafca
bigjasiu Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Hej wszystkim. Mam mały problem bo zacinam mi się stacyjka i chce ją wymienić na inną. Będzie potrzeba kodowania/wizyty w ASO itp. przy w/w opercji
wrclaguna Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Hej wszystkim. Mam mały problem bo zacinam mi się stacyjka i chce ją wymienić na inną. Będzie potrzeba kodowania/wizyty w ASO itp. przy w/w opercji wymieniasz i nic nie kodujesz
sebek Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Pany, ma ktos u nas S4 w B8? bo tak przegladam i nie moge nikogo trafic. Jestem ciekawy jak wygladaja mniej wiecej koszty eksploatacyjne (naprawy, ubezpieczenie, czy wymiana elementów które sie zużywają w codziennej eksploatacji, paliwo itd) tego autka w porównaniu do zwykłej B8 w benzynce
edraven Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/298140-przemiana-s4-2011-rs4-2014/ i golas s4 na deser:D http://a4-klub.pl/index.php?/topic/312411-przemka-audi-s4-2012-wiecej-zdjec/page-2
bigjasiu Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Hej wszystkim. Mam mały problem bo zacinam mi się stacyjka i chce ją wymienić na inną. Będzie potrzeba kodowania/wizyty w ASO itp. przy w/w opercji wymieniasz i nic nie kodujesz Dzienx
Rekomendowane odpowiedzi