Hohe Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 W najnowszej ETCE sa juz czesci do A4 B9 A4 8W Zaczynasz rezać?
wrclaguna Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Nie bedzie zwykłych lamp typu H7 bixenonlampy diodowelampy diodowe z matrix beam Lampki pod QQ1 to samo co w B8 Ale w bagazniku sa jakies nowe LEDOWE
wrzosu Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 W najnowszej ETCE sa juz czesci do A4 B9 A4 8W A na Alle już poduszka:p http://allegro.pl/audi-a4-a5-2015-poduszka-kierowcy-airbag-soul-8w0-i5714008842.html
mumen Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Ktoś poda numer części takiego grilla? Panowie, jak jest z rezaniem w BMW? Chodzi mi o kodowania, ochronę komponentu itp. Droga impreza z tego co słyszałem. Też usilnie poszukuję czarnucha z wersji S4, ale tylko ori ... Test Car mają nowy, niby oryginał za 1100, ale bez PDC
sebek Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Nie ma ktoś przypadkiem klosza od prawego halogenu na zbyciu. A druga sprawa jak się go zmienia? Mój miał spotkanie z kamykiem na drodze Żeby zmienić klosz, trzeba lampę do piekarnika na 100 stopni i 15 minut Klej się nagrzeje, puści i wtedy po prostu go zdejmujesz. Ale IMO chyba lepiej kupić drugą lampę, bo może być nieszczelny po takim klejeniu. dzięki, a podrzuci ktoś numerek i jaka cena całości? Zeby go wyciągnać trzeba zderzak zdejmować?
piotrekb_tt Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Ktoś poda numer części takiego grilla? Panowie, jak jest z rezaniem w BMW? Chodzi mi o kodowania, ochronę komponentu itp. Droga impreza z tego co słyszałem. Też usilnie poszukuję czarnucha z wersji S4, ale tylko ori ... Test Car mają nowy, niby oryginał za 1100, ale bez PDC W przedlifcie wpina sie w grill takie plasticzki z mocowaniem pdc jesli w oryginalnie ich nie bylo? Jesli ktos dysponuje numerem to prosilbym o podanie ;-)
Kriss SierraFan Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Ktoś poda numer części takiego grilla? Panowie, jak jest z rezaniem w BMW? Chodzi mi o kodowania, ochronę komponentu itp. Droga impreza z tego co słyszałem. Też usilnie poszukuję czarnucha z wersji S4, ale tylko ori ... Test Car mają nowy, niby oryginał za 1100, ale bez PDC W przedlifcie wpina sie w grill takie plasticzki z mocowaniem pdc jesli w oryginalnie ich nie bylo? Jesli ktos dysponuje numerem to prosilbym o podanie ;-) Właśnie wiem, że to US tylko gdzie to zdobyć... Chyba trzeba sobie wyrezać W przedlifcie oryginalnie jest wpinany PDC BTW Ktoś chętny na zderzak przód LIFT? Bo mam kilka sztuk Wysłane z mojego GT-S7710 Edytowane 8 Października 2015 przez Kriss SierraFan
ORACZ Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Jak myślicie na czym będzie fizycznie polegała akcja serwisowa 23Q4 - norma emisji spalin. Moje auto się łapie a nie mam zamiaru mieć obniżonej mocy VIN do sprawdzenia tu wrclaguna ma wtyki w ASO może już coś koledzy wiedzą ?
Kooga Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Jak myślicie na czym będzie fizycznie polegała akcja serwisowa 23Q4 - norma emisji spalin. Moje auto się łapie a nie mam zamiaru mieć obniżonej mocy VIN do sprawdzenia tu wrclaguna ma wtyki w ASO może już coś koledzy wiedzą ? Poczytaj sobie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/333203-przekret-vw/
wrzosu Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Jak myślicie na czym będzie fizycznie polegała akcja serwisowa 23Q4 - norma emisji spalin. Moje auto się łapie a nie mam zamiaru mieć obniżonej mocy VIN do sprawdzenia tu wrclaguna ma wtyki w ASO może już coś koledzy wiedzą ? o kurde, moja też ma akcję.
wrzosu Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Moja też... nie odstawię, dopóki nie dostanę sima jako zadość uczynienie
kruper Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Panowie, Mam dość poważny problem jeśli chodzi o ubytek płynu chłodniczego. Z dnia na dzień uciekło mi 2 litry, zaglądam pod maskę - 6 rano, ciemno jak w D*pie. Dolałem, wszystko ok. Przyjechałem po pracy zerknąć co się dzieje, pogrzebałem i zrobiłem zdjęcie. Ukazał mi się taki oto tragiczny widok ... http://www.fotosik.pl/zdjecie/f87a6a48d754df86 Czy to jest obudowa termostatu ? Króciec ? Rocznik 2009, 1.8Tfsi Edytowane 8 Października 2015 przez kruper
zabiello Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Panowie, Mam dość poważny problem jeśli chodzi o ubytek płynu chłodniczego. Z dnia na dzień uciekło mi 2 litry, zaglądam pod maskę - 6 rano, ciemno jak w D*pie. Dolałem, wszystko ok. Przyjechałem po pracy zerknąć co się dzieje, pogrzebałem i zrobiłem zdjęcie. Ukazał mi się taki oto tragiczny widok ... http://www.fotosik.pl/zdjecie/f87a6a48d754df86 Czy to jest obudowa termostatu ? Króciec ? Rocznik 2009, 1.8Tfsi w tamtym miejscu znajduję się pompa płynu chłodniczego, u mnie gdy po prostu się zużyła (206tys km) zaczęła przeciekać, z dnia na dzień poziom płynu z max do min spadł, ja bym zaczął sprawdzać czy właśnie z pompy nie cieknie. W przypadku CDHB i pewnie innych benzywnowych nr pompy to 06H 121 008 B, wpisz w google to zobaczysz skąd dokładnie cieknie Edytowane 8 Października 2015 przez zabiello
kruper Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 U mnie to samo, z dnia na dzien. Teraz mam 225 tys wiec pewnie jej czas pewnie się skończył. Chciałbym tylko mieć pewność, że to pompa, także jutro podjade do mechaniora. Ktoś ma jakieś inne sugestie ?
zabiello Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Wg mnie pompa, przerabiałem to
sowiq Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 U mnie to samo, z dnia na dzien. Teraz mam 225 tys wiec pewnie jej czas pewnie się skończył. Chciałbym tylko mieć pewność, że to pompa, także jutro podjade do mechaniora. Ktoś ma jakieś inne sugestie ? Jak chcesz pompę do CDHB, to mogę Ci oddać swoją za butelkę JD. Pisz na priv jak coś.
kruper Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 U mnie to samo, z dnia na dzien. Teraz mam 225 tys wiec pewnie jej czas pewnie się skończył. Chciałbym tylko mieć pewność, że to pompa, także jutro podjade do mechaniora. Ktoś ma jakieś inne sugestie ? Jak chcesz pompę do CDHB, to mogę Ci oddać swoją za butelkę JD. Pisz na priv jak coś. Żeby nie to Krzychu, że siedzę w Anglii to na pewno bym skorzystał ...
zabiello Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Mam pytanie do osób które rozbierały zamki z drzwi, na długo wystarcza wyczyszczenie, przesmarowanie, poprawienie styków itd, gra warta świeczki? Czy lepiej wymienić na jakąś używkę? W prawdzie po 3-4 próbie blokowania zamek się zamyka już normalnie podczas jazdy ale przy odblokowaniu słychać wydłużony dźwięk otwierania wraz z długim jękiem tego zamka Lepsza wymiana czy rozbieranie? Edytowane 9 Października 2015 przez zabiello
Rekomendowane odpowiedzi