piotrekb_tt Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Mialem robic ale jak mi chu... z allegro wyslal kostki i kablami poucinanymi na 1mm to olalem temat...nie takie rzeczy się ogarniało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie chce mi sie wypinac pinow i zarabiać ich na nowych kablach. Te sa za krotkie i nawet termokurczka z klejem ich nie zlapie po lutowaniu a jak mam sie nameczyc i po zimie to wywalic bo poszla wilgoc i kable zgnily to wole kupic najtansza nawet od tylnego zderzaka i przezrzezbić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 rozumiem Cię, ale nawet z najgorszego shitu można ogarnąć na cacy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Hehe jasne ze tak tylko trzeba miec checi. Ja juz pare takich rzeźb w gownie robiłem i wiem ze kosztuje to wiecej czasu i nerwów niz to warte. Kupilem juz w sumie wiazke od jakiegos VW za 20zl to sie przerobi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 cierpliwość musi być, inaczej nie ma sensu siadać do tego. Ja staram się zawsze mieć zaopatrzenie full z długimi kabelkami przy pinach, ale mam też kartonik "na czarną godzine" i staram się tam zaglądać jak najrzadziej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabiello Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 rozumiem Cię, ale nawet z najgorszego shitu można ogarnąć na cacy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk oj nie zawsze z g*wna zrobisz brylant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 oj nie zawsze z g*wna zrobisz brylant Zrobisz tylko trzeba dobrze ścisnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Pany, mapy nowe do 3G plus to mozna samemu wgrać czy słabo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netfcher Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Pany, mapy nowe do 3G plus to mozna samemu wgrać czy słabo? ale to nielegalne jest przeciez... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Można, ale działające tylko na rok 2015 bo nowsze jeszcze nie złamane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 A legal to tylko ASO? I cena pewnie kosmiczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 A legal to tylko ASO? I cena pewnie kosmiczna? A widziałes kiedyś w ASO cokolwiek nie kosmicznego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Kolegę Grzegorza (Wrclaguna) zapytaj odnośnie map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 ja swoja jednostke uwaliłem 5 razy na 3G+ trzeba uwazac Cena w ASO tearz to 1260 pln Na jakąs aktualizacje poczekałbym jak wyjdzie mapa 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Czy bez hold asist też się ręczny hamulec wyłącza po włączeniu biegu i ruszaniu? Bo u mnie ma to miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Teraz jest 2015/2016 6.21.2 8R0060884CR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 A legal to tylko ASO? I cena pewnie kosmiczna? A widziałes kiedyś w ASO cokolwiek nie kosmicznego ? Kurcze Andnl nawet nie wiesz jak bardzo masz racje http://www.audi.de/de/brand/de/vorsprung_durch_technik/content/2015/07/mission-to-the-moon-keynote-speech.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Czy bez hold asist też się ręczny hamulec wyłącza po włączeniu biegu i ruszaniu? Bo u mnie ma to miejsce.Tak to działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ale nawet nie mając AHA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netfcher Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 ja swoja jednostke uwaliłem 5 razy na 3G+ trzeba uwazac Cena w ASO tearz to 1260 pln Na jakąs aktualizacje poczekałbym jak wyjdzie mapa 2016 Po uwaleniu to tylko kosz na smieci, czy idzie cos z tym zrobic? Bo roznosci sie naczytalem o aktualizajcach na wlasna reke. A co do recznego. Nie mam AHA, i nie jestem w stanie ruszyc z miejsca jak mam reczny zalaczony. Musze go recznie wylaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ale nawet nie mając AHA? Tak, taki ficzer. Muszą być zapięte pasy, żeby się ręczny zwolnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi