wrzosu Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Wale od popołudnia:D Wyglado kozacko w tym kolorze Czesci dorwales polakierowane czy trzeba bylo lakierowac? Lakierowanie. Ciezkoblifta w tym kolorze. W sumie jeszcze nigdy nie widzialem
kaju Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 panu ile taka gała warta: ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dareksu Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 w lesie rozbieracie na części i wystawiacie na allegro?
kaju Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 w lesie rozbieracie na części i wystawiacie na allegro? csiiiiii... w ręce mi wpadła, a że droga w lesie niezbyt, to przycupnąłem na chwile, żeby sfocić
Kriss SierraFan Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Wale od popołudnia:D Zwykly polift w s-line Wysłane z mojego GT-S7710
kaju Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Wale od popołudnia:D Zwykly polift w s-line Wysłane z mojego GT-S7710 bohater
wrzosu Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Wale od popołudnia:D Zwykly polift w s-line Wysłane z mojego GT-S7710 ale przesiądź się ze zwyklaka w przedlifcie
piotrekb_tt Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Panowie pytanie natury technicznej. Kto wie jakimi napieciami sterowane sa amortyzatory w magnetiride na poszczególnych trybach?
sebek Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 panu ile taka gała warta: ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk zmiane biegow lopatkami przy kierownicy widzialem...ale zmiane galka przy kierownicy...? Chyba w trabancie byla...? max do 150 z biała nicia moze byc drozej, ale troche zmeczona juz
kaju Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 ale to wersja jakaś jest super hiper że biała nitka? bo tak ogółem to chyba zwykła gała, co? nie znam się na B8 niestety... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
sebek Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Kiedy takiej szukałem to ciężko było trafić na wersję z białą nicią a kiedy już znalazłem to kosztowały w okolicy 250 zeta. wiec kupilem zwykła i mi reggi obszył tak jak chciałem:)
amaradaar Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Wale od popołudnia:D zrobiłes lifta ??
wrzosu Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Wale od popołudnia:D zrobiłes lifta ?? z PDC
robertps Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) panowie jak macie ustawione czujnik deszczu ? bo mój działa jak chce, Szyba wymieniona ale oryginał audi (tak już kupiłem) Edytowane 4 Lutego 2016 przez robertps
edraven Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Masz problem że na zewnątrz jasno a czujnik i tak zapala światła mijania?
robertps Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) światła działają ok, ale czujnik deszczu reaguje zdecydowanie za późno, nie ważne jak mam ustawiony ten mały przełącznik na manetce. W temacie o montażu czujnika deszczu znalazłem że można go skorygować ale nie wiem jak go ustawić - ile % wyżej wrzuciłem zdj. z mojego vcds Edytowane 4 Lutego 2016 przez robertps
krystian3769 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Wale od popołudnia:D Świntuch Co popadnie
Rekomendowane odpowiedzi