Hohe Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 No ale Ty masz automat, który trzyma Nie, to nie automat tak trzyma, tylko hamulce. Przecież potrafię rozróżnić I tak jak jest napisane na stronie Audi - trzyma tylko przez chwilę, a potem odpuszcza. To widocznie tak to działa. I gitara.
pajda Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 No ale Ty masz automat, który trzyma Nie, to nie automat tak trzyma, tylko hamulce. Przecież potrafię rozróżnić I tak jak jest napisane na stronie Audi - trzyma tylko przez chwilę, a potem odpuszcza. W vw jest taki system ruszania pod górkę ze po zwolnieniu hamulca trzyma jeszcze 4 sekund i idzie nawet czas na vagu ustawić. I to była chyba w seri od 2011 w każdym aucieMoże to o to chodzi
amaradaar Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 No dobra a jest na to jakis kod wyposazenie albo jak mozna sprawdzic ze to sie ma oprocz wjezdzania na gorki
JawoR36 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 3200 za wymianę rozrządu z częściami i robotą w ASO w B8, CGLC 2.0TDI to dużo/mało, jak mówicie?
ArkadiuS Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Mam tak ze auto nie zjeżdża mi w dół jak stoje na swiatlach ale do jakiegos % nachylenia.To ja stawialbym raczej na to co kolega Tomeks pisał:moze tloczki nie odbijaja do konca i dlatego hamulec trzyma Ja u siebie mam Multitronic i jest dokładnie tak samo. Np. przy wyjeżdżaniu z garażu podziemnego mogę się zatrzymać na podjeździe i auto nie zjedzie mi do tyłu. Ale na mniejszych pochyłach hamulce puszczają od razu. [edit] System zachowuje się dokładnie tak jak jest to opisane tutaj: https://www.audi.co.uk/glossary/h/hill-start-assist.html(wrzucone przez komoornik). No ale Ty masz automat, który trzyma.Po za tym, co to byłby za system, który działa na górce 10% a na 15 już nie. Mam tak ze auto nie zjeżdża mi w dół jak stoje na swiatlach ale do jakiegos % nachylenia. To ja stawialbym raczej na to co kolega Tomeks pisał: moze tloczki nie odbijaja do konca i dlatego hamulec trzyma Jak mam zweryfikować czy to powód? Niecale 2msc temu wymienilem zaciski przód i tył na komplet 345/330.Sprawdź czy masz ciepłe heble/fele po jeździe. tylko nie sprawdź czasem tarczy Standardowe ciepło.
komoornik Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 3200 za wymianę rozrządu z częściami i robotą w ASO w B8, CGLC 2.0TDI to dużo/mało, jak mówicie? 3200 za wymianę rozrządu na pasku? Sporo.
ArkadiuS Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 No ale Ty masz automat, który trzyma Nie, to nie automat tak trzyma, tylko hamulce. Przecież potrafię rozróżnić I tak jak jest napisane na stronie Audi - trzyma tylko przez chwilę, a potem odpuszcza. W vw jest taki system ruszania pod górkę ze po zwolnieniu hamulca trzyma jeszcze 4 sekund i idzie nawet czas na vagu ustawić. I to była chyba w seri od 2011 w każdym aucieMoże to o to chodzi To u mnie jest dłużej..... Do czasu ruszenia.
Netfcher Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Panowie, chce ktos za friko? Inaczej leca na smietnik http://a4-klub.pl/index.php?/topic/366876-kanapa-tyl-a4-b8/
ChiPis Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Cześć, Potrzebował bym pod maską podłączyć zasilanie plus i minus które pojawia się po zapłonie. Jakiś pomysł skąd mógłbym to zabrać? Im bliżej silnika tym lepiej Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka
komoornik Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Znajdzie się ktoś w Warszawie aby porównać obraz z fabrycznej kamery cofania? Najlepiej na 3G+ Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez komoornik
frog125 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Panowie widać u was lekki zarys poduszki pasażera na desce?
Dikson Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Panowie widać u was lekki zarys poduszki pasażera na desce? U mnie nie widać, ale w niektórych lekki zarys jest widoczny, niewiem czy to w przypadku dzwona i włożenia regerenowanego kokpitu?
dobry1 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dekory piano komplet na sprzedaż ktoś szuka ??? w deske bez napisu . info 881 367 996
Kooga Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dekory piano komplet na sprzedaż ktoś szuka ??? w deske bez napisu . info 881 367 996 jakies fotki na priv mozna?
junior555 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Panowie mam szybkie pytanko, mam w mmi soft BNav_EU_P0054_D1 czyli jak chcę zaktualizować soft to wrzucam teraz K0206 ? I jak już wgram soft K0257 i będę chciał aktywować nową mapkę to na kartę wrzucam folder FSC i metainfo2 i naciskam te same guziki co do aktualizacji softu? z góry dzięki
frog125 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Panowie widać u was lekki zarys poduszki pasażera na desce? U mnie nie widać, ale w niektórych lekki zarys jest widoczny, niewiem czy to w przypadku dzwona i włożenia regerenowanego kokpitu? wydaje mi sie ze jest to spowodowane nasłonecznieniem auta, nie wiem moze się mylę. Trzeba dobrze się przypatrzyć jak słońce świeci.
komoornik Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ile są warte przedliftowe lampy ledowe do Avanta? W ładnym stanie, bez uszkodzeń. Z wtyczkami i fragmentami przewodów.
jozek726 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ile są warte przedliftowe lampy ledowe do Avanta? W ładnym stanie, bez uszkodzeń. Z wtyczkami i fragmentami przewodów. tył ? Bardzo mało, tego jest opór i nikt tego nie kupuje.
Rekomendowane odpowiedzi