?ydzio Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 witam mam lampy depo soczewkowe zespolone i teram moje pytanie dlaczego jedna lampa ma jakieś światło nad linia odcięcia i dlaczego świeci tak jak by była przesłona krzywa poniżej wstawiam fotki ja już nie mam siły na te lampę pozdrawiam Prawa Lewa Obie
marcin_o23 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 wiesz co depo to kiepskie zamienniki, zdarzają się lampy które ciężko idealnie wyregulować i takie są później efekty
kaczmar13 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 wiesz co depo to kiepskie zamienniki, zdarzają się lampy które ciężko idealnie wyregulować i takie są później efekty miałeś do czynienia z DEPO ??? Twoja opinia jest chyba z palca wyssana.... miałem już nie jeden zestaw DEPO i żadna lampa nie miała uchybień w wykonaniu. Łydzio, po pierwsze sprawdź żarówkę, wsadź inną i dokładnie przyjrzyj się czy dobrze siedzi w gnieździe. Jeśli odbłyśnik się nie poluzował i nie zmieniła się odległość od soczewki to musi to być wina żarówki
burus2 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 ja miałem co prawda nie w audi ale żeby wpasować kierunek trza było go szlifować żeby ładnie dolegał do ale ze sprawdzeniem żarówki dobrze prawią
?ydzio Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 na moje oko żarówka siedzi dobrze a czy złe wsadzona żarówka może dawać taki efekt ze ta linia odcięcia wygląda na taka krotka i czy może być tak ze są dwie rożne przesłony czy jest jakiś standard . jutro będę się bawił jeszcze z żarówkami , a jeszcze jedno czy czasem nie będzie to wina ze żarówka jest za głęboko lub za płytko (bardziej oddalona od przesłony ) wsadzona szczerze mówiąc to mnie denerwuje jak tak świeci
tomaszstn Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Ja również miałem lamy Depo tylko że w golfie i powiem jak mój przedmówca: takiego gówna nie widziałem wcześniej. Są jednak tacy którzy nie narzekają więc pewnie jak się trafi.
kaczmar13 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 na moje oko żarówka siedzi dobrze a czy złe wsadzona żarówka może dawać taki efekt ze ta linia odcięcia wygląda na taka krotka i czy może być tak ze są dwie rożne przesłony czy jest jakiś standard . jutro będę się bawił jeszcze z żarówkami , a jeszcze jedno czy czasem nie będzie to wina ze żarówka jest za głęboko lub za płytko (bardziej oddalona od przesłony ) wsadzona szczerze mówiąc to mnie denerwuje jak tak świeci wsadź inną żarówkę, może być tak że ta którą masz jest krzywa albo wadliwie wykonana, jak nie to reklamuj lampę. Co do przesłony to są dwa rodzaje na ruch prawo i lewostronny ale to się nie wiąże z Twoim problemem....aczkolwiek Sprawdź jeszcze jedno, lamy DEPO mają przesłonę przestawianą z anglika na EU i zobacz czy nie spadło z zatrzasku i czy przesłona nie jest przestawiona jakoś w połowie.
Armi Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Ja również miałem lamy Depo tylko że w golfie i powiem jak mój przedmówca: takiego gówna nie widziałem wcześniej. Są jednak tacy którzy nie narzekają więc pewnie jak się trafi. Chyba Sonarów nie widziałeś
marcin_o23 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 no miałem do czynienia z depo nie raz, naszczęście nigdy nie trafiły do mojego samochodu
kaczmar13 Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 no miałem do czynienia z depo nie raz, naszczęście nigdy nie trafiły do mojego samochodu miałeś do czynienia.....nigdy nie używając spore doświadczenie w tej kwestii...
marcin_o23 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 spoko, najważniejsze że ty jesteś zadowolony z najgorszego zamiennika na rynku
Obsession Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 spoko, najważniejsze że ty jesteś zadowolony z najgorszego zamiennika na rynku pewnie z 1/3 forum jeździ na DEPO a Ty piszesz że chłam sam mam DEPO, i w porównaniu do ori VALEO nie ma wielkich różnic, a dla laika są identyczne. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony. Wiadomo, może kolega trafił na wadliwy egzemplarz, ale to zdarza się wszędzie. DEPO najgorszym zamiennikiem? znasz lepszy?
oktawiusz5 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 mam DEPO i jest Oki linie są porządku, widać ze z bardzo bliska robisz fotkę odjedz od ściany trochę dalej to będzie lepiej widać tu masz wymiary http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=186145.0;highlight=ustawienie+%B6wiate%B3
kaczmar13 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 spoko, najważniejsze że ty jesteś zadowolony z najgorszego zamiennika na rynku a co uważasz za lepszy zamiennik ? co polecasz ?
bartek123438 Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 również uważam że Depo nie są najgorsze, jeździłem na nich ponad 2 lata i było ok nie było problemu z ustawieniem także sprawdź kolego żarówkę jeżeli jest ok reklamuj i to wszystko
bunny54 Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 że wtrące panowie- a co sądzicie o lampach poliftowych firmy TYC, znajomy bryka w swojej Carinie i nie narzeka.
Mateo1373 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 najgorsze jakościowo zamienniki. Gdzieś na forum jest gdzieś temat o tym. Na allegro od 200-300 zł da rade wyrwać komplet Valeo, więc nie pchałbym się w zamienniki. Jak Ci się nie spieszy z wymianą lampek, przyczaj się na allegro i kup ładne Valeo - nie będziesz miał problemów ani z drżącą soczewką, ani ze szczelnością.
lukasz_bronek Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 spoko, najważniejsze że ty jesteś zadowolony z najgorszego zamiennika na rynku osobiście jeżdżę na zamiennikach DEPO już ponad 2 lata, tyle że dzielonych i nie mogę narzekać. świecą ładnie, jakość wykonania też dobra(nic nie pęka, nie matowieją, odbłyśniki nie łuszczą się a regulacja jest b. dobra. osobiście jak ktoś nie ma możliwości zmienić na ori poliftowe, to polecam DEPO
pioteros Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 tyc nie warty, po roku/dwoch lampy nadaja sie do regeneracji, i to nie wazne w jakim aucie depo jest najblizej jakosciowo do ori valeo, aczkolwiek ja wlasnie kupilem juz uzywki valeo
HaVoK Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 tyc nie warty, po roku/dwoch lampy nadaja sie do regeneracji, i to nie wazne w jakim aucie depo jest najblizej jakosciowo do ori valeo, aczkolwiek ja wlasnie kupilem juz uzywki valeo Mam TYCa już okrągły rok, auto non stop pod chmurką i wygląda jak nowy Świecenie też bez zmian.
Rekomendowane odpowiedzi