McGiver Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 A kiedy w koncy napiszesz cos wiecej? jak zhamuje po wymianie suszarki na większą, bo nadal nie wiadomo jak to zadziała na większą dmuchawke. Na K03S działa, nie wiem jak bedzie z wiekszą????? może bede musiał przeliczac wszystko od nowa, a nie bardzo mi sie chce jak nie ma takiej potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 No słuchaj, ale nas (mnie) nie interesuje wieksza, mnie interesuje k03s. Powiedz otwarcie, chcesz o tym opowiedziec czy nie? Jesli nie to uszanuję to i już nie bede wiecej zadawał pytan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 niech poda nr konta wtedy moze jezyk mu sie rozplacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 No jeżeli tak, to niech poda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGiver Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Chłopaki powiem inaczej, co powiedział mi mój ziomek tysz tjuningowiec który jako jeden z dwóch osób wie co zrobiłem. Cytuje " JAK TO SIĘ SPRAWDZI I WYJDZIE NA JAW, TO CIĘ ZNAJDĄ, SPALĄ I POĆWIARUJĄ, TUNINGOWCY CHYBA Z CAŁEJ EUROPY, JAK NIE ŚWIATA, BO TO BĘDĄ NAJTAŃSZE KONIE W 1,8T JAKIE MOŻNA SOBIE WYOBRAZIĆ, A ZASTOSOWANIE TEGO DO WSZYSTKICH INNYCH SILNIKÓW TURBO NIE BEDZIE JUŻ PROBLEMEM" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 opatentowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 I tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGiver Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Chłopaki, jak testy na nowej suszarce przebiegną pomyślnie i 19T zareaguje tak samo to wam powiem co za hahmeja jest tam zrobiona. A w D.P.E mam tych wszystkich tuningowców co to po utartej ścieżce idą i kasę tylko ściskają za naszą niewiedze i swoją zresztą też. Jak będzie działać to wam powiem co jest grane. Jedyne co mogę powiedzieć to tylko tyle że można zrobić to bardzo tanio lub nie za koniecznie tanio, bo jak to się wyda to będzie najwyżej tanio ale już nie bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 ciekawe co tam wymysliles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Jak to co, należy okadzić turbine dymem ze zdechłych chrabąszczy i już mamy +30% większy przepływ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha3l Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Chwal się od razu to więcej osób sprawdzi czy to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_tyk Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 jak sie popiesci to wiecej powietrza sie zmiesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGiver Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Panowie pierwsza podpowiedź : duża literka "J" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Yyyyyyy Jabłko A w co gramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Na Twoim miejscu nie puscilbym pary z gęby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 jajko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_tyk Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 jądro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor10 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 język Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha3l Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Pisz od razu i przechodzę do testów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGiver Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Na Twoim miejscu nie puscilbym pary z gęby. wiesz co ci powiem , masz racje. Zwłaszcza po przeczytaniu tekstu micha3l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi