bartosz85 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2013 RH poszły za tyle co na allegro stały bez nawet złotówki zniżki :] aukcja byla wystawiona w środe rano a w czwartek wieczorkiem było po kołach , także koła jakieś w tej cenie beda szukne.. moze się na 19stki jakies skusze albo 18stki nie wiem...;] do wiosnyyy jeszcze ochoohohoo !
a4-freunde Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 a w jaki temat idzie rant ? czy cos ori? 3dms
bartosz85 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2013 Nie nie rantu już nie będzie na pewno jakieś proste , wklęsłe , wypukłe koło .. coś ala taki typ koła będzie. Myśle też nad zmianą koloru dekoru w środku tylko nie wiem na jaki tu są opcje jakieś : Albo zostawić jak jest no i pewnie lampy pójda w czerń przednie na przyszły sezon i jakies ze 3 wlepki i może jakieś drobne detaliczne sprawy.
junior_tdi Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 burberry miałem u siebie: ta czarna krata może być ciekawa
bartosz85 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2013 Pany jak by się komuś nudziło i miał by jakąś propozycję koła do mnie na nowy sezon wklejać FOTY ! bo juz sam nie wiem czego chce tylko 18 cali :] .... ps a co do środka jak myslicie robic cos z nim czy dać sobie spokoj
a4-freunde Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 mysle ze carbon .... bedzie najlepszy klasyczny delikatny w sam raz
bartosz85 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tutaj taka fote jeszcze znalazłem ---------- Post dopisany 07-01-2014 at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany 16-12-2013 at 23:56 ---------- Pany tak na szybko bo mam 2 kola do wyboru 1) Albo te 18 - 8.5 cala 4 sztuki 2) Te (to sa jakies jebajki rotiformów w 19 calach) Tylko nie patrzcie czy te ori czy te waskie itd , chodzi mi bardziej o wygląd , koła i tak na 1 sezon tylko
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 żadne nie są ori, wszystkie znajdziesz w galerii B5 jak sie prezentuja na avancie ciemnym:wink: ---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ----------
lolek3003 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Bylbym za 3DSM, roti szalu nie robia totalnie jesli chodzi o ten wzor. Jak juz to w dobrych szerokosciach. Przyklad chociazby avanta Szafy na tych kolach w porownaniu do tego co ma teraz i tak samo w porownaniu do Twoich starych zw3 Oczywiscie nie obraajac tu zadnego z posiadaczy roti
bartekziomek89 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ooo Bartek hehe :-P Nie widziałem Twojego tematu wcześniej :-P Co do felg to ja bym tu widział te pierwsze na Twojej furmance.
Imker Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 ładny Avancik co do felg to numer 1 mi również bardziej by podpasowało
bartosz85 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Też mi one chodza po głowie tylko że to też podróbka i jeszcze napis smieszny na nich jest :/..... albo dozbierać na ori .
szafa Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Bartek nie kupuj nic co ma mniej jak 9j, jak roti wygląda na avancie możesz u mnie zobaczyć, w 19 szału nie robią, natomiast 18' i 9.5j myślę kręciły by karki:kox: Ewentualnie te 3sdm 4 x9.5 et40 3SDM model 0.01 ''18 8,5J+9,5J 5x112 (3809829004) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Marc!n Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Teraz moda na 3d to i na kołach może pisać, brakuje jeszcze hd ale chińczyki się poprawia Bierz ori 3SDM albo 0.01 albo 0.05 a najwyżej oponę jakąś gorszą..
bartosz85 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 Niby głupie koło a zabawy od h... z nim musi byc koło lepsze od poprzedniego . Ps. Szafa te tez mi po głowie chodza i to dosyć dosyć nie żebym starsznie odgapiał od ciebie ale znaczki i te reszte pierdół co mam w chromie idzie pewnie w czarny mat .
szafa Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Niby głupie koło a zabawy od h... z nim musi byc koło lepsze od poprzedniego . Ps. Szafa te tez mi po głowie chodza i to dosyć dosyć nie żebym starsznie odgapiał od ciebie ale znaczki i te reszte pierdół co mam w chromie idzie pewnie w czarny mat . Nic nie odgapiasz, nie ja pierwszy na to wpadlem u mnie beda dodatki w czarnym polysku, razem z relingami
Kowi87 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Niby głupie koło a zabawy od h... z nim musi byc koło lepsze od poprzedniego . Ps. Szafa te tez mi po głowie chodza i to dosyć dosyć nie żebym starsznie odgapiał od ciebie ale znaczki i te reszte pierdół co mam w chromie idzie pewnie w czarny mat . Nic nie odgapiasz, nie ja pierwszy na to wpadlem u mnie beda dodatki w czarnym polysku, razem z relingami moje juz od jakiegoś czasu leżą w piwnicy, czekajac na sezon:naughty:
bartosz85 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2014 A wczoraj były 3 Urodziny audi podkarpacie oraz konkurs no i wygrałem go !
Rekomendowane odpowiedzi