_Bartek_ Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Timac, znacznie lepszy jest Whatsapp Sent from my domofon using Tapatalk
Norbi Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 No można używać aplikacji, czy tam Vibera, ale przecież poprzez SMS, czy iMessage bez problemu wysylasz zdjęcia robione " teraz" bądź z biblioteki i nie rozumiem jak może nie byc takiej opcji? podróba IPhonea czy jak?
_Bartek_ Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Koval, bede na weekend w Lcy to Ci moge pomoc Sent from my domofon using Tapatalk
RS Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Timac, znacznie lepszy jest Whatsapp Sent from my domofon using Tapatalk Moze, ale zazwyczaj uzywa sie tego co wiekszosc znajomych, prawda?
KOval81 Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Jaką masz wersje oprogramowania (IOS) ? Dziadostwo mam IP 4s z dzisiejszym iOS 6.1.3. Nie wiem dlaczego, ale coś jest nie halo, co mnie bardzo irytuje:kwasny:
variocustoms Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 mi śmiga na tym sofcie ok, jedynie to Pages się czasami wiesza ale to raczej wina aplikacji ---------- Post dopisany 21-03-2013 at 10:43 ---------- Poprzedni post napisany 20-03-2013 at 21:17 ---------- po zmianie nicka nie mogę się zalogować przez Tapatalk, non stop chce logować jako @vario, wie ktoś gdzie zmienić login? jakoś nie daję rady, reset ustawień Tpt nie pomogło ---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:43 ---------- Już ogarnąłem
Dev Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 uzytkowałem, 1 dzien, po godzinie 14.00 bateria stan "0" o wiele lepiej lezy w dłoni niz GSSIII
PABLO Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 o wiele lepiej lezy w dłoni niz GSSIII To nie podlega dyskusji bo jest dużo mniejszy. vario niebawem kupi i5 z tego co mówił w Bukowinie więc pewnie wystawi recenzję
jedrekx Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 ja prawdopodobnie w przyszłym miesiącu zamawiam piątkę, ale czwórki nie sprzedaję - będzie zapasowy w razie czego
Remik-A4 Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 tez myslalem nad i5 ale Samsung Galaxy S4 lepiej pasuje do reki az tak wiele nie rozni sie od konkurencji... ale jednak aparat, procek, pamiec, screen rozdzialka itp. Samsung Galaxy S4 To Launch In March - Phones - Nairaland
RS Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 tez myslalem nad i5 ale Samsung Galaxy S4 lepiej pasuje do reki az tak wiele nie rozni sie od konkurencji... ale jednak aparat, procek, pamiec, screen rozdzialka itp. http://files.tinypic.pl/i/00357/9e8cgagknld5_t.jpg Samsung Galaxy S4 To Launch In March - Phones - Nairaland Udanej zabawy z SGS4 Ja wole Apple. Ale przyznam ze gdyby nie pozmieniali tych wejść/wyjść to byłby perfekt dla mnie.
kris-krzysztof Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Co do wygody to wrzuce porównanie. Na codzień miałem SII i Iphone 4 . Do codziennego użytkowania SII jest za duży. Może dlatego że porównuje do 4. Dla mnie idealnie 4 leży w dłoni. Zastanawiam sie czy jest sens kupic 5 . Bawiłem sie chwile ale to za krótko żebym mógł wyrazić opinie. Jak ktoś kupi 5 po tym jak miał 4/4s niech sie wypowie.
KOval81 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Fakt - IP4s leży w ręce idealnie. SGS2 jest jeszcze bardzo wygodny, przez swoje gabaryty i fakt, że jest bardzo cienki i lekki. Co innego SGS3 - to już jest kawał kloca, podobnie, jak moja NOKIA Lumia 920 (tylko, że gorzej wykonany).
RS Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Co do wygody to wrzuce porównanie.http://www.fotoszok.pl/upload/86a840c5.jpg Na codzień miałem SII i Iphone 4 . Do codziennego użytkowania SII jest za duży. Może dlatego że porównuje do 4. Dla mnie idealnie 4 leży w dłoni. Zastanawiam sie czy jest sens kupic 5 . Bawiłem sie chwile ale to za krótko żebym mógł wyrazić opinie. Jak ktoś kupi 5 po tym jak miał 4/4s niech sie wypowie. Ja przeszedłem z 4 na 5. Rzeczywiście 4 to perfekcja jeżeli chodzi o gabaryty. Najbardziej w 5 wkurza mnie przełożenie wtyku od słuchawek obok tego do ładowania. Teraz jak mam telefon podłączony do radia samochodowego za pomocą wtyczki to nieporecznie sie zmienia muze na telefonie. No i mam wrażenie jakby obudowa była mniej solidna od 4
boseron Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 kiedy sg4 będzie w naszych salonach ?
variocustoms Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 a co to za gófno sg4? no chyba, że wątki pomyliłeś boseron
Nowak_zg Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 kiedy sg4 będzie w naszych salonach ? Samsung Galaxy S4 (SGS4) I9500 REAL RACING 3 - YouTube pierwszy zakret pare aut i troche dymu i juz 4 rdzenie laguja w iphonie lubie to ze on nie potrzebuje byc technicznie lepszy niz s3 czy s4 bo on po prostu jest niezawodny i solidny a do s4 pakuja sam niepotrzebny syf ... miliard rdzeni a i tak po pol roku ten telefon bedzie zamulony SHIT.
Rekomendowane odpowiedzi