Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Timac, znacznie lepszy jest Whatsapp :)

Sent from my domofon using Tapatalk

Opublikowano

No można używać aplikacji, czy tam Vibera, ale przecież poprzez SMS, czy iMessage bez problemu wysylasz zdjęcia robione " teraz" bądź z biblioteki i nie rozumiem jak może nie byc takiej opcji?

podróba IPhonea czy jak?

Opublikowano

Koval, bede na weekend w Lcy to Ci moge pomoc ;)

Opublikowano
Timac, znacznie lepszy jest Whatsapp :)

Moze, ale zazwyczaj uzywa sie tego co wiekszosc znajomych, prawda? :wink:

Opublikowano
Jaką masz wersje oprogramowania (IOS) ?

Dziadostwo mam IP 4s z dzisiejszym iOS 6.1.3. Nie wiem dlaczego, ale coś jest nie halo, co mnie bardzo irytuje:kwasny::naughty:

Opublikowano

mi śmiga na tym sofcie ok, jedynie to Pages się czasami wiesza ale to raczej wina aplikacji

---------- Post dopisany 21-03-2013 at 10:43 ---------- Poprzedni post napisany 20-03-2013 at 21:17 ----------

:hi: po zmianie nicka nie mogę się zalogować przez Tapatalk, non stop chce logować jako @vario, wie ktoś gdzie zmienić login? jakoś nie daję rady, reset ustawień Tpt nie pomogło

---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:43 ----------

Już ogarnąłem ;)

Opublikowano

uzywa ktos iP5? jakies opinie?

Opublikowano

uzytkowałem, 1 dzien, po godzinie 14.00 bateria stan "0"

o wiele lepiej lezy w dłoni niz GSSIII

Opublikowano
o wiele lepiej lezy w dłoni niz GSSIII

To nie podlega dyskusji bo jest dużo mniejszy.

vario niebawem kupi i5 z tego co mówił w Bukowinie więc pewnie wystawi recenzję :wink:

Opublikowano

ja prawdopodobnie w przyszłym miesiącu zamawiam piątkę, ale czwórki nie sprzedaję - będzie zapasowy w razie czego :wink:

Opublikowano
tez myslalem nad i5 ale Samsung Galaxy S4 :naughty: lepiej pasuje :wink: do reki :grin:

az tak wiele nie rozni sie od konkurencji... ale jednak :wink: aparat, procek, pamiec, screen rozdzialka itp.

http://files.tinypic.pl/i/00357/9e8cgagknld5_t.jpg

Samsung Galaxy S4 To Launch In March - Phones - Nairaland

Udanej zabawy z SGS4

Ja wole Apple.

Ale przyznam ze gdyby nie pozmieniali tych wejść/wyjść to byłby perfekt dla mnie.

Opublikowano

Co do wygody to wrzuce porównanie.

86a840c5.jpg

Na codzień miałem SII i Iphone 4 . Do codziennego użytkowania SII jest za duży. Może dlatego że porównuje do 4. Dla mnie idealnie 4 leży w dłoni. Zastanawiam sie czy jest sens kupic 5 . Bawiłem sie chwile ale to za krótko żebym mógł wyrazić opinie. Jak ktoś kupi 5 po tym jak miał 4/4s niech sie wypowie.

Opublikowano

Fakt - IP4s leży w ręce idealnie. SGS2 jest jeszcze bardzo wygodny, przez swoje gabaryty i fakt, że jest bardzo cienki i lekki. Co innego SGS3 - to już jest kawał kloca, podobnie, jak moja NOKIA Lumia 920 (tylko, że gorzej wykonany).

Opublikowano
Co do wygody to wrzuce porównanie.

http://www.fotoszok.pl/upload/86a840c5.jpg

Na codzień miałem SII i Iphone 4 . Do codziennego użytkowania SII jest za duży. Może dlatego że porównuje do 4. Dla mnie idealnie 4 leży w dłoni. Zastanawiam sie czy jest sens kupic 5 . Bawiłem sie chwile ale to za krótko żebym mógł wyrazić opinie. Jak ktoś kupi 5 po tym jak miał 4/4s niech sie wypowie.

Ja przeszedłem z 4 na 5. Rzeczywiście 4 to perfekcja jeżeli chodzi o gabaryty. Najbardziej w 5 wkurza mnie przełożenie wtyku od słuchawek obok tego do ładowania. Teraz jak mam telefon podłączony do radia samochodowego za pomocą wtyczki to nieporecznie sie zmienia muze na telefonie.

No i mam wrażenie jakby obudowa była mniej solidna od 4

Opublikowano

kiedy sg4 będzie w naszych salonach ?

Opublikowano

a co to za gófno sg4? no chyba, że wątki pomyliłeś boseron :whistling:

Opublikowano

hehe :wink:

Opublikowano
kiedy sg4 będzie w naszych salonach ?

Samsung Galaxy S4 (SGS4) I9500 REAL RACING 3 - YouTube

pierwszy zakret pare aut i troche dymu i juz 4 rdzenie laguja ;)

w iphonie lubie to ze on nie potrzebuje byc technicznie lepszy niz s3 czy s4 ;) bo on po prostu jest niezawodny i solidny

a do s4 pakuja sam niepotrzebny syf ... miliard rdzeni a i tak po pol roku ten telefon bedzie zamulony

SHIT.