Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 APS] by czorny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zestaw mialem z b5, więc wszystko p&p.. :wink:

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czad :) teraz możesz się przykulać i pokazać dzieło ... nawet postaram Ci się jakieś RS'a w tle postawić :grin:

Opublikowano

Swietna sprawa ten air, ale czy do normalnego uzytkowania sie nadaje? Czy jest to delikatny system czy raczej trwaly, a w zime mozna na tym jezdzic czy nie?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wszystko sie da ludzie latają tym na codzień i chwala,wiadomo jak złe założysz lub masz pecha to poducha strzeli,wężyki sie wypna,zawory zamarzna itp. W pierwszych cayennach to było normalne zawieszenie tylko poduchy były obudowane bardziej i nic sie z tym nie działo:)

Opublikowano

Ja przelatalem cala zime. Tylko raz mi zamarznal zawor osuszajacy pozatym zero problemow...

Opublikowano

Pucuj sie co tam jest i kazdy robi powietrze u siebie :decayed:

I jakie koszty mniej wiecej?

Opublikowano

Sie odkutasza, dzisiaj zrobiłem kolejne 200 km, jest sztos, a dodatkowo cos takiego dzisiaj wyszło, zastanawiam sie czy po środku nie zrobic jeszcze butli :whistling:

tyre4ede.jpg

Opublikowano

te guziory to lipa straszna:whistling: i wpakuj trzeci wskaźnik na środek, skąd dorwałeś ten zawias?:kox:, dobry farciarz jesteś:decayed:

Opublikowano
te guziory to lipa straszna:whistling: i wpakuj trzeci wskaźnik na środek, skąd dorwałeś ten zawias?:kox:, dobry farciarz jesteś:decayed:
\

guziory z mapetowego pilota, bo mam pod nie cala wiazke:wink:

Opublikowano
\

pasowałoby cos elegantszego dorezac, bo te to jak z lampki nocnej:grin:

Opublikowano
Sie odkutasza, dzisiaj zrobiłem kolejne 200 km, jest sztos, a dodatkowo cos takiego dzisiaj wyszło, zastanawiam sie czy po środku nie zrobic jeszcze butli :whistling:

http://img.tapatalk.com/d/14/06/25/tyre4ede.jpg

masz miejsce to pakuj zegar od butli tez

---------- Post dopisany at 08:02 ---------- Poprzedni post napisany at 08:00 ----------

\

pasowałoby cos elegantszego dorezac, bo te to jak z lampki nocnej:grin:

jak by ktos potrzebowal to tez mi sie takie guziory walaja.... nawet caly "panel" chowany do popiolki przedliftowej :decayed:

Opublikowano

Czorny wstyd by Ci było to pokazywać, postaraj się bardziej i popraw to :wink:

Opublikowano

Nie wiem co Ci sie nie podoba, pooglądam sobie na evencie, to moze mnie natchnie na cos innego

Opublikowano

Nie wiem co Ci sie nie podoba, pooglądam sobie na evencie, to moze mnie natchnie na cos innego

pewnie o te guziory z jelcza :wink:

Opublikowano

Czorny mogłeś to nie wpychać do środka tylko zrównać z konsolą a teraz powstał taki schodek, co do guzików można było w tunelu obok zapalniczki wkomponować, tak jak masz teraz to ani wygląda ani wygodne pewnie nie jest:wink: Ale rozumiem że to etap przejściowy:whistling::wink: Na evencie jak Cie znajde pogadamy i zademonstrujesz co i jak :decayed:

Opublikowano
Czorny mogłeś to nie wpychać do środka tylko zrównać z konsolą a teraz powstał taki schodek, co do guzików można było w tunelu obok zapalniczki wkomponować, tak jak masz teraz to ani wygląda ani wygodne pewnie nie jest:wink: Ale rozumiem że to etap przejściowy:whistling::wink: Na evencie jak Cie znajde pogadamy i zademonstrujesz co i jak :decayed:

Niestety chciałem to zrównać, ale raz, ze manometry dość mocno odstawały, a dwa zaginął sie przewód wiec nie było innej opcji, a co do guzików to póki co sa takie :wink:

Opublikowano

Oo jest i moja ulubiona a4 ,piękny projekt widziany na Nysie dobrze szurał wtedy :grin: Powodzenia w dalszym modzeniu :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...