booster70 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 tablica wyglada jakby zęby wystawaly ze zderzaka
junior_tdi Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 no rejka psuje cały efekt WOW gładkiego zderzaka no i rzeczywiście duże lustro by się zdało. Albo dwa małe?
pablo_9 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 no tutaj jest problem z tą blachą bo gdzie jej byś nie zamontował to popsuje efekt gładkiego zderzaka aktalne umiejscowienie to już wogole wygląda jak złomek
junior_tdi Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Za szybę wsadzić a w razie kontroli palić głupa że odpadła na parkingu pod Tesco albo schować do bagaznika i głupa rżnąć że ukradli
czorny_07 Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 Za szybę wsadzić a w razie kontroli palić głupa że odpadła na parkingu pod Tesco albo schować do bagaznika i głupa rżnąć że ukradli nie mam tesco, mieszkam w za malym miescie zeby latac z tablica za szybą, jeden pajac zaraz mnie zatrzyma i stad sie bierze caly problem
junior_tdi Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Za szybę wsadzić a w razie kontroli palić głupa że odpadła na parkingu pod Tesco albo schować do bagaznika i głupa rżnąć że ukradli nie mam tesco, mieszkam w za malym miescie zeby latac z tablica za szybą, jeden pajac zaraz mnie zatrzyma i stad sie bierze caly problem no risk - no fun
twister13 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam kozak furkę zrobiłeś tak czytam i czytam o tej tablicy jak jeździłem A3 i byłem tam na forum to na taki zderzak ktoś zamontował taki mechanizm chowający sęk w tym że to było wciskane ręcznie ale na codzień z odkrytą blachą na spocik można schować po krótkim przeszukaniu znalazłem link do wideo proszę Purchase this Hide Away Plate Holder from Swift Motorsports! - YouTube
Hans47 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Dales LEDY wogole zamiast zarowek na dlugie ?
czorny_07 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Opublikowano 3 Lutego 2013 Dales LEDY wogole zamiast zarowek na dlugie ? zdziwiony?
JawoR36 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Za szybę wsadzić a w razie kontroli palić głupa że odpadła na parkingu pod Tesco albo schować do bagaznika i głupa rżnąć że ukradli nie mam tesco, mieszkam w za malym miescie zeby latac z tablica za szybą, jeden pajac zaraz mnie zatrzyma i stad sie bierze caly problem no risk - no fun Kurcze u mnie się niczego nie czepiają.. Jeżdżę na obrysie, nie widoczna rejestracja, rozmawiam przez telefon, latam bokiem po parkingach, w dodatku anglikiem.. Zero problemów
czorny_07 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 Za szybę wsadzić a w razie kontroli palić głupa że odpadła na parkingu pod Tesco albo schować do bagaznika i głupa rżnąć że ukradli nie mam tesco, mieszkam w za malym miescie zeby latac z tablica za szybą, jeden pajac zaraz mnie zatrzyma i stad sie bierze caly problem no risk - no fun Kurcze u mnie się niczego nie czepiają.. Jeżdżę na obrysie, nie widoczna rejestracja, rozmawiam przez telefon, latam bokiem po parkingach, w dodatku anglikiem.. Zero problemów u was to jest w ogóle wolna amerykanka
darek995 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Kolego powiedz mi ta lampka W8 to oryginał czy jakiś modzik z lampki a4 ?
darek995 Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 jak pasuje pod otwór to resztę da się zrobić, pewnie na forum opisu nie ma ale dam radę.
czorny_07 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Opublikowano 17 Lutego 2013 jak pasuje pod otwór to resztę da się zrobić, pewnie na forum opisu nie ma ale dam radę. musisz przerobić wtyczkę tzn, dodać jeden przewód pod diody, ja mam np, że zapala się z postojówkami, teamt jak najbardziej do ogarnięcia
darek995 Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 no dokładnie a przewód pewnie puściłes słupkiem?
czorny_07 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Opublikowano 17 Lutego 2013 no dokładnie a przewód pewnie puściłes słupkiem? dokładnie, tuż przy ori kablu do lampki
Rekomendowane odpowiedzi