Wajsik86 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 daro0871 rzuć okiem czasami Słownik ortograficzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 no to sie uśmiałem z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 po swapie zmieniłeś już dane w dowodzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 po swapie zmieniłeś już dane w dowodzie ? po co, żeby płacić większe ubezpieczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 pytam z ciekawości czy Wydział Komunikacji i diagności robią problemy w aucie już zarejestrowanym ? na temat ubezpieczali nie będę nic mówił i stresował kolegi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 pytam z ciekawości czy Wydział Komunikacji i diagności robią problemy w aucie już zarejestrowanym ? na temat ubezpieczali nie będę nic mówił i stresował kolegi ... nie stresuj bo wpakuje 1,6 znowu ---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ---------- śmieszny jesteś zato co w pakowałeś miałbyś o 6 lat młotrzego. ale można robic z taczki http://a4-klub.pl/images/smilies_smf/polew.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 śmieszny jesteś zato co w pakowałeś miałbyś o 6 lat młotrzego. ale można robic z taczki http://a4-klub.pl/images/smilies_smf/polew.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 wiesz nikogo to nie interesuje do ewentualnej najmniejszej stłuczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 po swapie zmieniłeś już dane w dowodzie ? po co, żeby płacić większe ubezpieczenie? Junior o takich rzeczach lepiej nie pisać bo znajdzie się jeszcze jakiś oświecony i mogą być nie przyjemności, dlatego warto zakrywać tablice rej. Wracając do auta, gładki przód to jest to co tygryski lubią najbardziej:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 wiesz nikogo to nie interesuje do ewentualnej najmniejszej stłuczki Najwyżej jakoś wkręci, że to 1.6 V6 Limied Edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 wiesz nikogo to nie interesuje do ewentualnej najmniejszej stłuczki Najwyżej jakoś wkręci, że to 1.6 V6 Limied Edition to byłby numer życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 wiesz nikogo to nie interesuje do ewentualnej najmniejszej stłuczki Najwyżej jakoś wkręci, że to 1.6 V6 Limied Edition w mazdach chyba są 2.0 V6 to czemu audi miałoby nie robić 1.6 V6:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 wiesz nikogo to nie interesuje do ewentualnej najmniejszej stłuczki Najwyżej jakoś wkręci, że to 1.6 V6 Limied Edition w mazdach chyba są 2.0 V6 to czemu audi miałoby nie robić 1.6 V6:grin: właśnie miałem to napisać nie wierzyłem że są takie silniki dopóki nie usłyszałem takiego na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 wiesz nikogo to nie interesuje do ewentualnej najmniejszej stłuczki Najwyżej jakoś wkręci, że to 1.6 V6 Limied Edition w mazdach chyba są 2.0 V6 to czemu audi miałoby nie robić 1.6 V6:grin: właśnie miałem to napisać nie wierzyłem że są takie silniki dopóki nie usłyszałem takiego na żywo kolega ma taki w Xedosie 6, fajnie to jeżdzi i brzmi, ogólnie dobry silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 wszystko jest legalnie, faktura na silnik -> stacja diagnostyczna (gośc stwierdza czy faktycznie taki silnik tam siedzi, określa moc itp), udajesz sie do wydziału komunikacji po nowy kwit, idziesz do TU, dajesz informację, że zwiekszyłeś pojemność silnika, ja dopłacałem 60 zł ---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:50 ---------- wiesz nikogo to nie interesuje do ewentualnej najmniejszej stłuczki Najwyżej jakoś wkręci, że to 1.6 V6 Limied Edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 dzięki za info, chcieli tylko umowę/fakturę na silnik czy jeszcze kwit z warsztatu na wykonanie usługi ? U nas chcą oprócz umowy/faktury kwit z warsztatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 dzięki za info, chcieli tylko umowę/fakturę na silnik czy jeszcze kwit z warsztatu na wykonanie usługi ? U nas chcą oprócz umowy/faktury kwit z warsztatu tylko fakture na silnik na stacji diagnostycznej, a w urzędzie papiery z przeglądu i wsio, obyło się bez problemowo, chociaż się spodziewałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 już przyzwyczaiłes się do mocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi