paput Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Nooo dobrze wygląda na tym kole w ruchu:naughty: I udało Ci się glinkowanie ogarnąć tylko zapomniałem Ci powiedzieć,że wyjdzie dużo czego nie było widać przed:decayed: jest masakra, zreszta zobaczysz za tydzień, gładki zdeś cały w odpryskach:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- czorny stożek w środku bardzo jest słyszalny? jak mu gwałtownie nie depniesz na gaz to dźwięk sie nie załącza, brak gwałtownego operowania gazem - brak stożka, jeżeli chcesz zachować komfort i cisze to Ci się uda, mnie pasuje, a jak wyprzedasz i słysysz ten ryk to fajnie, ja myśle o jakimś K&N - głównie właśnie dla dźwięku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Nooo dobrze wygląda na tym kole w ruchu:naughty: I udało Ci się glinkowanie ogarnąć tylko zapomniałem Ci powiedzieć,że wyjdzie dużo czego nie było widać przed:decayed: jest masakra, zreszta zobaczysz za tydzień, gładki zdeś cały w odpryskach:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- czorny stożek w środku bardzo jest słyszalny? jak mu gwałtownie nie depniesz na gaz to dźwięk sie nie załącza, brak gwałtownego operowania gazem - brak stożka, jeżeli chcesz zachować komfort i cisze to Ci się uda, mnie pasuje, a jak wyprzedasz i słysysz ten ryk to fajnie, ja myśle o jakimś K&N - głównie właśnie dla dźwięku odczujesz minimalną różnice reakcji pedału gazu, jest w jak najlepszym porządku, V6 na stożku to jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Nooo dobrze wygląda na tym kole w ruchu:naughty: I udało Ci się glinkowanie ogarnąć tylko zapomniałem Ci powiedzieć,że wyjdzie dużo czego nie było widać przed:decayed: jest masakra, zreszta zobaczysz za tydzień, gładki zdeś cały w odpryskach:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- czorny stożek w środku bardzo jest słyszalny? jak mu gwałtownie nie depniesz na gaz to dźwięk sie nie załącza, brak gwałtownego operowania gazem - brak stożka, jeżeli chcesz zachować komfort i cisze to Ci się uda, mnie pasuje, a jak wyprzedasz i słysysz ten ryk to fajnie, ja myśle o jakimś K&N - głównie właśnie dla dźwięku odczujesz minimalną różnice reakcji pedału gazu, jest w jak najlepszym porządku, V6 na stożku to jest to co ty masz 4.2 V8 teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Nooo dobrze wygląda na tym kole w ruchu:naughty: I udało Ci się glinkowanie ogarnąć tylko zapomniałem Ci powiedzieć,że wyjdzie dużo czego nie było widać przed:decayed: jest masakra, zreszta zobaczysz za tydzień, gładki zdeś cały w odpryskach:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- czorny stożek w środku bardzo jest słyszalny? jak mu gwałtownie nie depniesz na gaz to dźwięk sie nie załącza, brak gwałtownego operowania gazem - brak stożka, jeżeli chcesz zachować komfort i cisze to Ci się uda, mnie pasuje, a jak wyprzedasz i słysysz ten ryk to fajnie, ja myśle o jakimś K&N - głównie właśnie dla dźwięku odczujesz minimalną różnice reakcji pedału gazu, jest w jak najlepszym porządku, V6 na stożku to jest to co ty masz 4.2 V8 teraz? ta, to daily, b5 tylko modze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzo83 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Bez listew jest dużo lepiej i nie ma problemu z ich odpadaniem:P A co do adapterów pod stożek mogę ogarnąć temat,bo mam już przygotowane detale do 1.8 i 2.4. to ja poprosze jeden adapter:naughty: wiela? Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 aktualny setup 59/ 60,5:naughty: tak tak, wiem, rejestracja wylatuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 zlituj sie i pomaluj chociaz klamki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 zlituj sie i pomaluj chociaz klamki.. bedzie malowanie, jak doleci s4 na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 zlituj sie i pomaluj chociaz klamki.. bedzie malowanie, jak doleci s4 na tył Ty najpierw progi ogarnij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 zlituj sie i pomaluj chociaz klamki.. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 przedsmak fotek z nysy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 przedsmak fotek z nysy:decayed:http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/998129_523020577745974_320548461_n.jpg hehe musiał to dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 i ten allroad na ogonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 i ten allroad na ogonie nie jest allroad, drugie koło stało w japie, dlatego tak wyszło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ty dawaj moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ty dawaj moje A ja nie mam fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 ale ja mialem na mysli auto Jawora xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 ale ja mialem na mysli auto Jawora xd nie ogarnąłem ---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi