karol24 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Haha, też się na niego napaliłem i gdyby nie 2 wesela w sierpniu byłby u mnie, bo facet mówił, że pierwszy dzwonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 hehe mówiłem właśnie Żonie - Kochanie musimy kupic ten zderzak, bo jak zbóje z forum wypatrzą to od razu pójdzie w piz*u , a jak teraz nie kupie to i tak później taki kupie za x3 tyle, więc wybieraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Masz rozsądną kobietę takie tłumaczenie w moim przypadku nic nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 hehe mówiłem właśnie Żonie - Kochanie musimy kupic ten zderzak, bo jak zbóje z forum wypatrzą to od razu pójdzie w piz*u , a jak teraz nie kupie to i tak później taki kupie za x3 tyle, więc wybieraj sprawdzony sposób na kupowanie rarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 A dekli na felgach dalej nie ma robisz polerke przez zimę czy jak bo tak fabrycznie to słabo to wygląda (mam porównanie u siebie przed i po więc się wypowiadam:whistling:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 A dekli na felgach dalej nie ma robisz polerke przez zimę czy jak bo tak fabrycznie to słabo to wygląda (mam porównanie u siebie przed i po więc się wypowiadam:whistling:) ? dekle zawsze były wszystkie polerkę? nie wiem o które felgi chodzi, ale podejrzewam że piszesz o 17' z A8, jeśli tak to sprzedałem je ostatniej zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 :doh:sorki, do tyłu jestem z tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycjusz Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Pięknie dopracowałeś tą A4. Jak patrze na zdjęcia po zakupie i aktualne, to zupełnie inna fura . No i wielki plus za felgi:wink: takie same jak moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Ale dawno tu się nic nie działo Po za ekspolatacyjnymi rzeczami, nic nie było modzone, także trochę lipa.... ale żeby nadrobić zaległości przyszła 107J od Kolegi z forum Jak wszystko dobrze pójdzie to w połowie sierpnia strojenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 przypomnij mi ile teraz masz KM bo fakt, dawno nic tu sie nie dzialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 niecałe 160 107J pod maską, ooo pierdyyolona korekta dopiero we wtorek, ale już czuć szał macicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 u mnie taki setup dał przyrost jakis 10km względem 10ki/awx/216 jak nic nie zmieniasz wiecej to będzie ze ~170km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 narazie nic nie zmieniam więcej. Miały wpaść jeszcze wtryski większe, ale to pewnie na wiosnę z jakąś większą turbinka wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 znajdz mi tez taka pompe tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) ściągne lekko kurz z tematu w aucie nic nowego ostatnio, zabrałem ją na autostradę odmulić trochę VTG, to jakiś filmik nagrałem jak to + - teraz jedzie ( dla niecierpliwych ~40sek.) 4bieg 100-150km/h i jakieś zdjęcie z Walli, pieknie tam było, niestety auto tak brudne że aż wstyd było robić mu zdjęcia 90-140 Edytowane 28 Września 2014 przez radimm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Tez chce ,zeby moj tak jezdzil . Ladnie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Musze nagrac u siebie, ale chyba tak dobrze nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Tez chce ,zeby moj tak jezdzil . Ladnie idzie a ja chce żeby mój, wyglądał tak zajebiaszczo jak Twój Musze nagrac u siebie, ale chyba tak dobrze nie bedzie mi się cały czas wydaję że to nie jedzie, ale jeszcze jeden stage na wiosnę, może akurat to będzie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Tez chce ,zeby moj tak jezdzil . Ladnie idzie a ja chce żeby mój, wyglądał tak zajebiaszczo jak Twój Musze nagrac u siebie, ale chyba tak dobrze nie bedzie mi się cały czas wydaję że to nie jedzie, ale jeszcze jeden stage na wiosnę, może akurat to będzie to zapomnij :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) mi się cały czas wydaję że to nie jedzie, ale jeszcze jeden stage na wiosnę, może akurat to będzie to zapomnij :polew: nie no zakręcić się w okolicach 2o0 i na tym definitywny koniec, ileż to biedne 1.9 może znieść W prawdzie Mikołaj 6'tego grudnia, ale Audi była bardzo grzeczna i w tym roku przyszedł nieco szybciej podziękowania dla kolegi Krzysiek 1606 Edytowane 13 Listopada 2014 przez radimm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi