Rosemeyer Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 gratuluje wyboru. Ostatnio czekajac na wymiane tarcz i klockow ogladalem pierwszy raz live 6tkę - akurat w avancie. bardzo ma fajne gadgety w srodku, do tego ma sporo miejsca wewnatrz i bardzo duzy bagaznik. Jak bede zmianial Q7 to raczej na cos takiego sie zdecyduje - Allroad C7 za to pewnie bylby idealny
turdzi Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 gratuluje wyboru. Ostatnio czekajac na wymiane tarcz i klockow ogladalem pierwszy raz live 6tkę - akurat w avancie. bardzo ma fajne gadgety w srodku, do tego ma sporo miejsca wewnatrz i bardzo duzy bagaznik. Jak bede zmianial Q7 to raczej na cos takiego sie zdecyduje - Allroad C7 za to pewnie bylby idealny a ja bedac dzis a ASO czekajac na auto zrobilem sobie takie male porwnanie wielkosci wnetrza , i oczywiscie C7 na szerokosc goruje ale przy fotelu kierowcy ustawonym dla mnie roznica na tylnych fotelach od kolana do oparczia miedzy C7 a B8 to ok- 3 cm.To dobitnie pokazuje jak B8 uroslo a jak b7 wogole nie ma miejsca
variocustoms Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 ja nie gratuluję, po cholerę auto o które trzeba się bać, że zginie prędzej czy później (no może nie ), jedynie co, to mogę pozazdrościć komfortu i osiągów, Kuredu z tego co widzę to skorpioniasty wybór
Rosemeyer Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 po cholerę auto o które trzeba się bać, że zginie prędzej czy później (no może nie ) chyba tylko pozna pora Cie tlumaczy ;-) idac tym torem, to powinnismy jezdzic ztm/mzk itp
tropico Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 kuredu gratuluję mega auta, nie myślałeś może nad asystentem jazdy nocnej i komfortowych fotelach ? wiem, że ładnie dobiją budżet ale po przejażdżce A8 już wiem co koniecznie muszę mieć w następnym aucie 10,3% to imo spory rabat, ja się wstępnie pyt. o A7 to niezbyt skorzy byli do dawania rabatów... oferowali 4%
kuredu Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 zamówienie foteli komfortowych to wydatek rzędu 35tys pln, bo z tymi fotelami trzeba domówić wiele innych rzeczy, dlatego zamówiłem alcantarę pod tyłek, bo jak pełna skóra to tylko z wentylacją
Prezes_CCCO Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 :furka będzie mega dziś widziałem we wrocku białą w sedanie na rotorach prowadziła ładna blondyneczka ojjj ślicznotki tył ledy kierunek orgazm buźka właścicielki jakby Michał Anioł dłutem charatał Malinka A co do gadki typu ukradną itp. Ubezpieczone a jak jest możliwość to z życia trzeba na maxa korzystać
kuredu Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 vario ma przykre własne doświadczenia z kradzieżą audi ale to nie znaczy że każdemu ukradną
Rosemeyer Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 zamówienie foteli komfortowych to wydatek rzędu 35tys pln, bo z tymi fotelami trzeba domówić wiele innych rzeczy, dlatego zamówiłem alcantarę pod tyłek, bo jak pełna skóra to tylko z wentylacją prosze Cie... przy leasingu to groszowy koszt - rata wzrosnie Ci z 3 stowki i tyle. To tylko pol baku paliwa Jedz do dealera i zmieniaj zamowienie poki nie jest za pozno ;-)
NYNA Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 vario ma przykre własne doświadczenia z kradzieżą audi ale to nie znaczy że każdemu ukradną Po to właśnie jest AC żeby spać spokojnie, a w razie niemiłej niespodzianki nie zostajesz bez kasy i bez auta.
Rosemeyer Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 vario ma przykre własne doświadczenia z kradzieżą audi ale to nie znaczy że każdemu ukradną Po to właśnie jest AC żeby spać spokojnie, a w razie niemiłej niespodzianki nie zostajesz bez kasy i bez auta. Poza tym takie samochody wbrew pozorom gina juz rzadziej. W kazdym jest gps i stosunkowo latwo i szybko je znalezc. To nie passat czy b5/6/7 ktore latwo ukrasc
kuredu Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 zamówienie foteli komfortowych to wydatek rzędu 35tys pln, bo z tymi fotelami trzeba domówić wiele innych rzeczy, dlatego zamówiłem alcantarę pod tyłek, bo jak pełna skóra to tylko z wentylacją prosze Cie... przy leasingu to groszowy koszt - rata wzrosnie Ci z 3 stowki i tyle. To tylko pol baku paliwa Jedz do dealera i zmieniaj zamowienie poki nie jest za pozno ;-) już i tak przesadziłem bo wyjściowo było po około 200tys na auto i zaczęło się od a5 2.0tfsi, później 3.0tfsi 272KM, później S5 a stanęło na A6.
AndyN Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 vario ma przykre własne doświadczenia z kradzieżą audi ale to nie znaczy że każdemu ukradną Po to właśnie jest AC żeby spać spokojnie, a w razie niemiłej niespodzianki nie zostajesz bez kasy i bez auta. Ale w przypadku leasingu to chyba i tak guzik dostajesz?
kuredu Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 vario ma przykre własne doświadczenia z kradzieżą audi ale to nie znaczy że każdemu ukradną Po to właśnie jest AC żeby spać spokojnie, a w razie niemiłej niespodzianki nie zostajesz bez kasy i bez auta. Ale w przypadku leasingu to chyba i tak guzik dostajesz? jeżeli zrobisz wpłatę 30% reszta leasing i dajmy na to w pierwszym miesiącu ukradną auto to leasing dostaje swoje 70% a Ty 30% z ubezpieczenia
AndyN Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 vario ma przykre własne doświadczenia z kradzieżą audi ale to nie znaczy że każdemu ukradną Po to właśnie jest AC żeby spać spokojnie, a w razie niemiłej niespodzianki nie zostajesz bez kasy i bez auta. Ale w przypadku leasingu to chyba i tak guzik dostajesz? jeżeli zrobisz wpłatę 30% reszta leasing i dajmy na to w pierwszym miesiącu ukradną auto to leasing dostaje swoje 70% a Ty 30% z ubezpieczenia Ok, a jak ukradną gdy do spłacenia zostanie powiedzmy 15%-20%? (załóżmy, że wpłaciłeś te 30% przy podpisywaniu umowy leasingowej)
Rosemeyer Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 jeżeli zrobisz wpłatę 30% reszta leasing i dajmy na to w pierwszym miesiącu ukradną auto to leasing dostaje swoje 70% a Ty 30% z ubezpieczenia wystarczy ze zrobisz stala sume ubezpieczenia przez 12 m-cy i problem z glowy :gwizdanie: ubezpieczenie pokrywa w pierwszej kolejnosci leasingodawce, a potem leasingobiorce. jedyne co trzeba robic to wybierac stala sume ubezpieczenia i dodatkowo przy tym na max wyceniac zawsze wartosc auta.[br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 10:41_________________________________________________ Ok, a jak ukradną gdy do spłacenia zostanie powiedzmy 15%-20%? (załóżmy, że wpłaciłeś te 30% przy podpisywaniu umowy leasingowej) Rozliczenie umowy leasingu jest zawsze takie same zarowno przy wczesniejszym wykupie jak i ubezpieczeniu 1. ustalana jest wartosc wykupu na dany dzien (unikamy wtedy placenia odsetek za pozostaly okres umowy) 2. ubezpieczyciel wyplaca kwote x ktora w pierwszej kolejnosci pokrywac wartosc z pkt. 1. Przy wczesniejszym wykupie to my placimy. 3. pozostala kwota z odszkodowania przelewana jest na rachunek leasingobiorcy i ot cala filozofia
mystic.pl Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Warta ma polisę Komfort z taką opcją, że przez 3 lata możesz opłacać stałą składkę ale w przypadku kradzieży lub szkody całkowitej masz gwarancję wypłaty 100% jak za nowe auto z faktury przez okres całych 3 lat od chwili odbioru auta od dilera. To jest możliwe tylko przy nowym samochodzie odbieranym z salonu. Żona miała tak ubezpieczoną toyotę, ale niestety już mięły 3 lata i wartość auta na polisie od razu mniejsza o 45%
Jordi Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Fajne autko, jakieś mody planowane? Czy na razie pilnujesz Gwarancji?
MARCIN607 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Kuredu nie było już A8 kupić :thumbdown: :polew: żarcik- będzie zacnie- człowiek osłonę kupi w ASO i już jest zadowolony a tu taki zakup- współczuję tych 2m-cy oczekiwania na auta- ale graty za perspektywę 360KM :good:
kuredu Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 Fajne autko, jakieś mody planowane? Czy na razie pilnujesz Gwarancji? po pierwszym przeglądzie przy 15tys program na tyle ile to możliwe z zachowaniem gwarancji i koła 18, więcej mi nie trzeba Kuredu nie było już A8 kupić :thumbdown: :polew: szczerze to w poprzedniej A8 byłem zakochany - miała to coś, a obecną kiedyś pomyliłem z B8 jak z daleka przodem do mnie jechała[br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 12:44_________________________________________________0-100km/h robi robotę a po programie ma być 4,xx do 100km/h więc rewelka natomiast 100-200km/h jak oglądam w necie filmiki szału nie ma i tu będzie program niezbędny bo moje B8 lepiej jechało a tak naprawdę w trasie wykorzystuje się przyśpieszenia od 70km/h w górę także liczę że poniżej 13sek 100-200km/h będzie robić po programie
Rekomendowane odpowiedzi