Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zanim coś kupisz na forum - lista nierzetelnych sprzedawców

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proponuje:

1.przywrócic

2.nie przywracac

3.wyjeb&ć z forum

:whistling:

:polew::polew::polew::polew::wink:

Opublikowano
[...] juz nie mowiac o tym, ze sam klepalem tyle PW i zero odpowiedzi.

:facepalm:

Chyba się zapominasz trochę. Ile ludzi pisało do ciebie i nic? Nagle zrobiłeś sie bardzo aktywny, bo potrzebujesz działu SPRZEDAM. Przestań wreszcie robic z siebie ofiary i nie miałcz, a przed wszystkim zmień ten roszczeniowy ton.

Ps. Ocja numer 3 jak bedzie ta ankieta.

Opublikowano

3. i nie ma dyskusji ... banować po mac sieciówki..

Opublikowano
Mimo ze też bym głosował za 3 to niestety trzeba przyznać ze w przypadku ankiety sprawiedliwość nie będzie slepa bo będą głosować ludzie którzy z jaworem nie mieli styczności a tylko naczytali się o jego nierzetelności

tutaj demokracja nic nie da , decyzje musi podjąć dyktator :decayed:

Prawda.

Wszystko swietnie, tylko co ludzie nie znajacy mnie, nie bedacy przeze mnie poszkodowani, nie kupujacy u mnie i nie bedacy adwokatami ludzi poszkodowanych moga o mnie powiedziec, a co wiecej negowac? Proponuje zapytac ludzi poszkodowanych co oni mysla lub co najmniej ludzi majacych ze mna stycznosc. Jak chceta to moge do nich dotrzec i wypowiedza sie w temacie. Albo wiecie co, lepiej nie, bo zaraz powiedziecie, ze probuje Was zrobic w konia, bo wszystkich poprzekupie :) Poki co odzywaja sie ludzie, ktorzy nie maja ze mna zadnej stycznosci, gdzie sens? Ludzie poszkodowani dawno zapomnieli o sprawie, sadzac o ich braku aktywnosci w tym temacie.

Przekomarzanie sie z osobami trzecimi, ktorzy nie maja powiazania ze sprawa raczej nie ma sensu, wiec:

Ja tylko uprzejmie prosze, zeby Hugo przemyslal sprawe, zwrocil uwage na za i przeciw, staz na forum i poziom szkodliwosci i podjal decyzje czy da mi jedna szanse.

Opublikowano
:facepalm: Cały czas to samo nic do ciebie nie dociera jaki staż na forum:grin:
Opublikowano

Spaliles sie to i masz zakaz handlowania na forum.

Co tu do przemyslenia??

Zawsze mozesz na allegro wystawic...

Opublikowano

A link wrzucić do Ciekawych Aukcji Allegro... :decayed:

Opublikowano

Dev dałeś do pieca

:polew: :polew: :polew: popłakałem się .

Sory ale nie mogłem się powstrzymać .

Opublikowano

:decayed::decayed::decayed:.....ten wątek zaczyna konkurować ze Strefą Śmiechu :decayed:

Opublikowano

Kolego JawoR36 twierdzisz że ludzie co nie znają Cię osobiście lub nie mieli z tobą styczności to nie mają prawa się wypowiadać w twoje sprawie,ale ludzi których ty nie znałeś to mogłeś robić w c**ja...!!!

Pamiętaj że to Forum to my wszyscy i my wszyscy mamy prawo się wypowiadać w każdym temacie a jeśli tego nie akceptujesz to rób stąd słodki wypad i załóż sobie swoje forum i tam będziesz mógł ustalać zasady żegnam ...:hi:

Opublikowano
Kolego JawoR36 twierdzisz że ludzie co nie znają Cię osobiście lub nie mieli z tobą styczności to nie mają prawa się wypowiadać w twoje sprawie,ale ludzi których ty nie znałeś to mogłeś robić w c**ja...!!!

Pamiętaj że to Forum to my wszyscy i my wszyscy mamy prawo się wypowiadać w każdym temacie a jeśli tego nie akceptujesz to rób stąd słodki wypad i załóż sobie swoje forum i tam będziesz mógł ustalać zasady żegnam ...:hi:

A teraz usiadz na chwile przed tematem i znajdz ludzi ktorzy oszukalem, bo podejrzewam, ze nawet nie wiesz o co chodzi, a opinie wyciagasz na podstawie 20 ostatnich postow w temacie ;)

Opublikowano

Zachowaj trochę godnosci i pogódź sie z sytuacją.

Opublikowano

A teraz usiadz na chwile przed tematem i znajdz ludzi ktorzy oszukalem, bo podejrzewam, ze nawet nie wiesz o co chodzi, a opinie wyciagasz na podstawie 20 ostatnich postow w temacie ;)

proszę

ja chcialem ostrzec przed panem JawoR36, juz musze to tu napisac bo dziala mi gosc na nerwach.

Zalozylem temat w dziale Kupie, ze potrzebuje mikrowlaczniki do avanta B5, w/w kolega odpowiedzial po paru chwilach ze takowe posiada.

Takze poprosilem o dane do przelewu (chodzilo o kwote 50zl z KW) - otrzymalem je doslownie po paru minutach.

i od momentu otrzymania przelewu (przelew zrobilem 7 maja) przestal sie odzywac, na PW nie odpisuje, a jak w jego temacie na sprzedam czesci napisalem kiedy ma zamiar wyslac towar to pali glupa, ze nie wie o co chodzi.

Takze radze uwazac, bo jak widze na forum chetnie odpowiada na wszystkie potrzeby innych uzytkownikow w dziale Kupie.

Ja też zostałem oszukany przez kolegę JawoR36 szukałem gołego tunelu 2 din czarny on napisał że ma taki i chce za niego 100 zł więc przelałem mu kasę na konto po 2 tygodniach braku paczki napisałem mu co jest z moim tunelem nic nie odpisywał więc mu wysłałem jeszcze kilka wiadomości odpisał że nie ma czarnego tylko szary i może mi oddać kasę zgodziłem się poczekałem z 2 tygodnie i kasy nie było na koncie napisałem do niego on odpisał że mi wysłał kasę i tak oto naciągnoł mnie na stówkę. Poza tym znalazłem go na alledrogo użytkownik " BlackAngel_Is_Me " i tam ma wystawione taki tunel więc ściemniał że nie ma odradza zakupy u niego.
Dziwne jest to że inni sprzedający wysyłąją paczki pocztą i jakos zawsze dochodzą w kilka dni. Sam dobrze wiesz że lecisz w bambuuko to jeszcze piszesz jakies wywody na forum :facepalm: Sam ponad miesiąc czekałem na paczke , w przypadku której potrafiłeś zadzwonic po miesiącu , mówiąc że kurier pomylił adres i pojechała gdzie indziej , po czym zadzwoniles 5 minut pozniej mówiąc że idziesz ją odebrać z poczty bo był zwrot.. jesteś niepoważny i tyle a najgorsze że ludzie się wk***iają a Ty sobie z tego nic nie robisz . Z drugiej strony wcale mi nie szkoda osob ktore cos kupiły a potem wielce płaczą , widzą jaką masz opinie na forum a i tak kupują więc powinni sami sobie pluć w brode a najlepsze jest to że znajdą się następni.. Tyle w temacie
i ja dodam od siebie ze kupilem od kolegi JawoR36 kierownice od S-ki i na zdjeciach wygladala jak czarna i myslalem ze taka kupuje a jak przyszla okazalo sie ze granatowa. Napisalem do kolegi ze nic o tym nie napiasal a on ze byly zdjecia. Mysle ze jakbym chcial ja zwrocic to by ja przyjal i oddal kase ale nie mialem juz nerwow i czasu na pakowanie tego spowrotem i wysylanie. Moze i nie powinienem tego pisac bo nie oddalem mu jej ale jednak to troche nie wporzadku bylo z jego strony

Kolega JawoR36 zapomniał chyba o czwartej osobie, której zamiast sprężarki pokazanej na zdjęciach (wystawionej po sprzedaży na allegro...) wysłał bubla. Niesprawną część odesłałem i kontakt się urwał. Dopiero po ponownym kupieniu u niego (defakto już mojej) sprężarki na allegro, zobowiązał się oddać pieniądze. Twierdzi, że wykonał przelew w piątek, jednak do tej pory nie otrzymałem zwrotu pieniędzy i żadnej informacji w formie np. potwierdzenia przelewu. Nie odbiera telefonu, nie odpisuje na wiadomości. Zostaje tylko zgłoszenie sprawy na policję, gdyż kwota którą od 2 tygodni próbuję odzyskać to dokładnie 243 pln. nie polecam

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Opublikowano

Haha Dominik mistrz:grin::thumbup1:

Opublikowano

Forum to nie allegro...to fakt ale...... tak mi wydaje ,że bany powinny czasem lecieć tak po prostu ,żeby ostudzić frajerów przed takim postępowaniem...

domjenick dzięki za naświetlenie tematu...:hi: .....

edit:......."pokolorowałem" .........:decayed:.........yyy ........................"technicznego" :decayed:

Opublikowano

Dominik jesteś the beściak jesteś:thumbup::thumbup:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano
jw

i dokladam sie do opini Jawor36

wole 2 razy wiecej zaplacic niz u niego brac cokolwiek

bralem, od niego jakies pierdoly typu zaslepki szyn foteli to polamane przyszly, okazalo sie ze jakis kolega jego mi wysylal, oddal kase ale za wysylke juz nie ( 5 zł ) mówie ok ...tam, listwa drzwi lekko peknieta sie okazala, ale jak wiekszosc tu piszacych potwierdzam ze kontakt z nim byl tragiczny , urywal w trakcie rozmów, kompletme dno, tak wiec elegancko ze dostal bana w czoło:decayed:

plus jeszcze jedno ode mnie ;-):decayed: