Opublikowano 4 Lipca 20178 l Panowie . Przy zakładaniu zacisków (S4) z tyłu mechanik stwierdził że przewody sztywne są już dość mocno skorodowane. Jest może jakiś temat jak się to wymienia, ile to kosztuje i tym podobne? bo jakoś nic nie mogę znaleźć.
Opublikowano 4 Lipca 20178 l Dev idzie samemu zrobić swap hamulcow w a4 bex ? Moce sie zwiekszaja a tez trzeba zadbać o bezpieczeństwo . Co proponujesz najpierw przód czy tył ?i czy masz jakiś fajny zestaw ?
Opublikowano 4 Lipca 20178 l 7 godzin temu, matex91 napisał: Dev idzie samemu zrobić swap hamulcow w a4 bex ? Moce sie zwiekszaja a tez trzeba zadbać o bezpieczeństwo . Co proponujesz najpierw przód czy tył ?i czy masz jakiś fajny zestaw ? mam przód 320mm wchodzi pod 16" stalową felge
Opublikowano 5 Lipca 20178 l 1 godzinę temu, shogu napisał: Dev pod 345mm 17 czy 18 minimum? Sent from my iPhone using Tapatalk 17 wchodzi.
Opublikowano 6 Lipca 20178 l witam, mam już koniec tarcz w przednich hamulcach zaczęły drgać podczas hamowania przy duzej predkosci. tak wiec stoję przed wyborem swapu z (aktualnych) 312mm -> 320mm albo kupić tarcze 312 i jeździć. warto robić taką zmianę? 345mm troche drogie wiec to odpada na tą chwilę. w przyszłości planowane zwiekszenie mocy w okolice 250ps.
Opublikowano 6 Lipca 20178 l 45 minut temu, JeJu napisał: witam, mam już koniec tarcz w przednich hamulcach zaczęły drgać podczas hamowania przy duzej predkosci. tak wiec stoję przed wyborem swapu z (aktualnych) 312mm -> 320mm albo kupić tarcze 312 i jeździć. warto robić taką zmianę? 345mm troche drogie wiec to odpada na tą chwilę. w przyszłości planowane zwiekszenie mocy w okolice 250ps. rób 320mm
Opublikowano 8 Lipca 20178 l 345 może i tanie nie są, ale efekt znakomity... przeskoczyłem o 2 rozmiary w górę i jest cudownie
Opublikowano 8 Lipca 20178 l Potwierdzam, WARTO [emoji106]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 Lipca 20178 l Apropo 345, miał ktoś ze skrzypią strasznie? Wsadziłem nowe prowadnice i gumki, najpiere na sucho, potem posmarowałem i bez zmian. Wystarczy tłoczek wyjąć i nasmarować? Przód jest po prostu na wcisk, tak?
Opublikowano 8 Lipca 20178 l Apropo 345, miał ktoś ze skrzypią strasznie? Wsadziłem nowe prowadnice i gumki, najpiere na sucho, potem posmarowałem i bez zmian. Wystarczy tłoczek wyjąć i nasmarować? Przód jest po prostu na wcisk, tak?Tak na wcisk. Tam nie powinno nic skrzypiec. Może zawieszenie już w d*pę dostało i zaczyna się odzywać?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 8 Lipca 20178 l 5 godzin temu, bjoern napisał: Apropo 345, miał ktoś ze skrzypią strasznie? Wsadziłem nowe prowadnice i gumki, najpiere na sucho, potem posmarowałem i bez zmian. Wystarczy tłoczek wyjąć i nasmarować? Przód jest po prostu na wcisk, tak? wlej porządny płyn hamulcowy