Dev Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 spokojnie wchodzi na ET45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 DEVASTATION et 45 z nowym klockiem i tarczą? W sumie do nowych można delikatny dystans założyć ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- Dzięki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 na "biedronki" wchodzą wiec nie ma strachu a dystans zawsze warto dac, auto o wiele lepiej wyglada no i lepiej sie prowadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Wiem ma et35 na 9J :-) Właśnie o biedronce myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Na biedrony wchodza w 1000% niedawno to przerabialem i nie ma z tym najmniejszego klopotu.... Moze nad dystansami bym pomyslal...faktycznie furka seroko by stala.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Jak oceniacia stan tych zacisków ? To są na pewno 320 bo sprzedający twierdzi że są z A6 C6 3.0TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 mnie sie wydaje ze lewy i prawy zacisk jest inny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 witam panowie mam pytanie odnoście alusów pod 321 ta felga wiem że będzie pasować ale pytanie czy wejdzie na piaste pozdrawiam i czy te pasują pod zacisk i do B7 photo hosting upload pictures upload picture free picture hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszxxx Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Biedronki na bank wchodza.. i te z przed ostatniego zdjecia tez.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Biedrony paduja Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ostatnie zdjecie - wchodza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 mnie sie wydaje ze lewy i prawy zacisk jest inny... są jednakowe, foto zrobione jest z ...ujowej perspektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 mnie sie wydaje ze lewy i prawy zacisk jest inny... są jednakowe, foto zrobione jest z ...ujowej perspektywy Ok ale możesz powiedzieć o nich coś więcej. W jakiej są kondycji czy za słabe foto ? Na zdjęciach są jarzma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 są jarzma a stan mozna okreslic jak sie to rozbierze w mak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Panowie, jest w u nas w kraju jakiś przedstawiciel EBC, lub są dostępne jakieś katalogi tej firmy? Szukam yellow stuffów do mojego corrado, na ebayu amerykańskim widzę że są dostępne takie klocki, ale zastanawiałem się czy mi u nas ktoś tego nie dobierze. A drugie pytanie, to jakie tarcze jakiej firmy najlepiej współpracują z tymi klockami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Kontakt - KLOCKI I TARCZE HAMULCOWE - EBC POLSKA sprawdź tu w krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Panowie, jest w u nas w kraju jakiś przedstawiciel EBC, lub są dostępne jakieś katalogi tej firmy?Szukam yellow stuffów do mojego corrado, na ebayu amerykańskim widzę że są dostępne takie klocki, ale zastanawiałem się czy mi u nas ktoś tego nie dobierze. A drugie pytanie, to jakie tarcze jakiej firmy najlepiej współpracują z tymi klockami? odpuśc sobie EBC, szczerze radze a jak juz to tylko z tarczami EBC lepiej pakuj perforowane Otto Zimmermanny plus Ferodo DS Performance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Ostatnie zdjecie - wchodza Tylko na zaciskach z A6, z A4 B7 nie wejdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 wejdą, wejdą, jak sie je odpowiednio stuninguje.... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Witam kupiłem juz fele z a6 foto nr 1 wchodzą bez najmniejszych oporów, najpierw przymierzyłem później zamówiłem mam takie pytanie odnośnie tylnych zacisków 288 - jak rozróżnć osłone tarczy z Quatro i bez? - oraz jakiej marki są te zaciski? A teraz z innej bajki mam możliwość kupienia tanio zestawu hamulcowego pod Audi A6 C6 345/330 tylko teraz takie moje pytanie jak sprawa wygląda z alufelgami jakie muszą być, czy wejdą pod 17? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi