Dev Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Jakie to sa felgi ? pokaz wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufek84 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ooooo.... to nie sa tanie sprawy... Wszystko jak na audizine z tym ze dajesz tarcze 330/22/36mm z A6 C6 lub S4 B8. jarzma z A6C6. Tarcze trzeba stoczyc 2mm po promieniu i montujesz. jak chcesz to mam odpowiednie jarzma Do tego SWAPa czyli zaciski zostają z S4 B6 wtedy dobrze rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Tak. Zostają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Zrobiłem upgrade do hebli z S4 B5, jakie felgi 16 wejda pod te zaciski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Biedronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Na 100%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 I wszystko alu co bylo w B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Na 1000%, jak byś potrzebował to PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Pany, a montowal kiedyś ktoś tylne zaciski 4 tloczkowe od cayenne/q7/touateg na przód do alu zwrotnicy? zagrałoby to z tarczą 320mm? bo widziałem ze do golfa II/III takie cos robili ale nie wiem na jakeij tarczy? albo co można zrobić z zaciskami/ jarzmami, na co zmenic by lepiej hamowało przy tarczy 320mm? jest w ogóle jakas opcja czy tlyko większe tarcze już po 320mm i inne zaciski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Można, wszystko można z tym ze trzeba kombinowac z dodatkowym zaciskiem abys mial ręczny. Montaz 300/22 lub 324/22 w zupelnosci wystarczy do Twojego auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) torchę źle mnie zrozumiałeś, chodziło mi żeby te tylne zaciski z cayenna zamontować na przód do audi, bo kiedyś widzialem taki swap przy golfie II/III, i pytanie czy zagrałoby to przy Audi przy ori tarczy 320mm Edytowane 18 Października 2014 przez farmer91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 A po co cudowac skoro są zestawy ktore sa praktycznie P&P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Dev a jakby wziąć sygnał z czujnika ręcznego w b6/7 i zasterować nim moduł np z b8 lub stworzyć układ który zaciągnie elektryczny ręczny...? Mam znajomego który mógłby coś takiego stworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 A jak Ci auto przejdzie przegląd ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Po znajomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombel8407 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Jakie to sa felgi ? pokaz wzór podaj.net/152f47956ba6.jpg.html][/url] Edytowane 19 Października 2014 przez bombel8407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaMjEd Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Pytanie do szanownego kolegi Dev. Pasują zaciski z jakiegoś porsche do audi a4 b8? I jaką tarcze i klocki trzeba ewentualnie zastosować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 nigdy nie montowałem ani nie widziałem w/g mnie to bedzie kłopot bo nie ma tak wysokiej tarczy już w B 5/6/7 trzeba dawac wyższą tarcze aby grało Jakie to sa felgi ?pokaz wzór podaj.net/152f47956ba6.jpg.html][/url] to jest 16" i ta felga jest ori ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaMjEd Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Dev. Dziękuje za odpowiedź. A co można zapodać z A8 D4 żeby weszło pod felgę 18"? Tył już mam z S4 B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 a nie lepiej dać ori zestaw od S4 ???? nie ma cudowania, wszystko P&P plus dobry klocek i po temacie mam nawet cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi