Dev Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Tarcza 330 jest taka sama w B8 i A6C6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek51 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 3 godziny temu, Dev napisał: Tarcza 330 jest taka sama w B8 i A6C6 Na pewno są inne ,w B8 jest głębokość 36mm a w A6 C6 mają 49mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Dnia 17.05.2017 o 22:51, Gacek51 napisał: Na pewno są inne ,w B8 jest głębokość 36mm a w A6 C6 mają 49mm. Sorry, sfilmiło mi się z C7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzi Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Panowie czy pod 345mm tarcze muszą być osłony pod ta tarcze czy da się włożyć z 320 / czy będzie to miało duzy wpływ na uzytkowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) 13 godzin temu, tazzi napisał: Panowie czy pod 345mm tarcze muszą być osłony pod ta tarcze czy da się włożyć z 320 / czy będzie to miało duzy wpływ na uzytkowanie ? 320 pasuje na styk. Mam na zbyciu jak coś. ; ) Edytowane 20 Maja 2017 przez afroo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzi Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 21 godzin temu, afroo. napisał: 320 pasuje na styk. Mam na zbyciu jak coś. ; ) Właśnie widziałem temu pytam czy podejdą Jeszcze obbadam tyl i się odezwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisielek123 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Panowie szukam przewodow stalowych do zaciskow ale ciezko co kolwiek znalezc wiec bede kupowal na allegro tylko nie wiem jaka dokladnie dlugosc, 20cm wystarczy? I jaki jest gwint w zacisku 320 i przewodzie elastycznym m10x1? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 51 minut temu, kisielek123 napisał: Panowie szukam przewodow stalowych do zaciskow ale ciezko co kolwiek znalezc wiec bede kupowal na allegro tylko nie wiem jaka dokladnie dlugosc, 20cm wystarczy? I jaki jest gwint w zacisku 320 i przewodzie elastycznym m10x1? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka http://sidmotorsport.pl/pl/h/1674-przewody-hel-a4.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisielek123 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 http://sidmotorsport.pl/pl/h/1674-przewody-hel-a4.htmlMialem na mysli stalowy przewod ktory wychodzi z zacisku do tego elastycznegoWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 3 godziny temu, kisielek123 napisał: Mialem na mysli stalowy przewod ktory wychodzi z zacisku do tego elastycznego Miedziany jak już. Weź swój stary na wymiar i jedź do pierwszego lepszego sklepu gdzie Ci dorobią na miejscu za parę zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisielek123 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Miedziany jak już. Weź swój stary na wymiar i jedź do pierwszego lepszego sklepu gdzie Ci dorobią na miejscu za parę zł.Pare postow wyzej pisali ze miedz zle reaguje z aluminiowym zaciskiem., niestety nie moge wziasc starego bo kupilem zaciski 320 bez przewoduWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek51 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 20cm spokojnie starczy,stalowe będą kosztować parę złotych więcej od miedzi ,jak nie chcesz miedzianych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisielek123 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Czy moge zastosowac smar grafitowy do tych prowadnic? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek51 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 NIE i nie , smar grafitowy jest dobry,ale gdzie indziej. Są specjalne smary do prowadnic,kosztują parę złoty i są dobre do takich elementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisielek123 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 NIE i nie , smar grafitowy jest dobry,ale gdzie indziej. Są specjalne smary do prowadnic,kosztują parę złoty i są dobre do takich elementów.Czyli jaki dokladnie? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniok Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) Jeśli spytasz o smar/pastę do prowadnic/zacisków to powinieneś dostać to czego potrzebujesz, ja dostałem z BOSCH'a coś takiego jak na zdjęciu: Edytowane 23 Maja 2017 przez daniok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek51 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Plastitube z ATE , CeraTec z Textara lub co tam będą mieć w sklepie do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisielek123 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 dzieki chlopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PauloAVF Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Pany szukam osłon pod 288. Posiada któryś na zbyciu? Przód 320 już siedzi ale z tyłem czekam przez te osłony. Chyba że macie patent jak przerobić seryjne (245mm) pod taki swap? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumJanek Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Kup jakie trzeba i żadne przerabianie, ja też pytałem do swojego i albo nie mieli zdrowych albo odwolywali mnie do serwisu, no to zamówiłem nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi