RS Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 28.10-3.11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaOp Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 28 mam urodziny wiec odpadam, ale np. 31 popoludniu - spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 jak ktoś chętny to zapraszam na forum,jesli będziemy robić jakieś spociki to wszystko będzie tam opisane vag4fans.pl Strona główna forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jakby co to jestem juz w Gogolinie. Macie jakies plany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaOp Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 ja dzis odpadam jeszcze % niewyparowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudek1993 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 w sumie to też bym mógł wpaść ;d Mieszkam obok Gogolina Obok RS ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 To jak? Tydzień prawie minął a tu nic sie nie dzieje. Kto ma jutro wieczorem czas? W sumie muszę i tak oddać pompę wody u Lellka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 To jak? Tydzień prawie minął a tu nic sie nie dzieje. Kto ma jutro wieczorem czas? W sumie muszę i tak oddać pompę wody u Lellka Moze jutro w godzinach popoludniowych?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaOp Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 jak wroce z Nysy to mogę podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 To zrobmy spota miedzy opolem a nysa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 To najwyżej 2 razy skocze do Opola. Bo nie chce ryzykować ze mi zamkną lellka. Teraz wyjeżdżam, piszcie co i jak. To sie dostosuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Kurcze ja kończę o 14 i chętnie bym pobajuzyl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 ja nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaster99 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 fajnie, ze opolskie spoty odżywają, chętnie czasem wpadne poznać fanów marki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefcio Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Propozycja moja to dziś godzina 21:30 Kino Helios Opole seans filmu "Looper" a później krótki spot:-D Ja będę na 10000000000% Pozdrawiam:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 To wychodzi o 23.00..... Troche pozno, ale jak ktos jeszcze chetny to moge podjechac- wieczorem sie szybko do Opola jedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Czyli lipa jednym slowem ,no niestey spoty spontam czasem sie udaja ale zadko lepiej nalozyc odgornir termin i sie do niego dostosowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefcio Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Jakoś się nie spodziewałem tłumów;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja jestem optymista- jeszcze sie rozkreci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi