pawelc Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Jak zwykle profesjonalna obsługa i pomoc ... może nie wiele zamówiłem ale za to jaka satysfakcja . Gorąco polecam transakcje z Klubowiczem .....TOM 77 na Vip-a Nie podlizuj się. I tak Tomek robi Cię w wała i w pudełka od oryginałów wkłada Ci podróby z filipin.. wazelina zeby jeszcze jakies rabaciki dostac Robiac zakupy u TOMa dostajesz dziewczyny z filipin. kilka chwil sam na sam. Taki bonus ostatnio do zakupow :gwizdanie: serio .. a mnie proponował kolege z magazynu .. ale nie skorzystałem
chris.lkr Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zakupy u Tomka to czysta przyjemność :> Profesjonalne podejście i bardzo szybka wysyłka Polecam wszystkim klubowiczom Pozdrawiam
TOM77 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 Jak zwykle profesjonalna obsługa i pomoc ... może nie wiele zamówiłem ale za to jaka satysfakcja . Gorąco polecam transakcje z Klubowiczem .....TOM 77 na Vip-a Nie podlizuj się. I tak Tomek robi Cię w wała i w pudełka od oryginałów wkłada Ci podróby z filipin.. wazelina zeby jeszcze jakies rabaciki dostac Robiac zakupy u TOMa dostajesz dziewczyny z filipin. kilka chwil sam na sam. Taki bonus ostatnio do zakupow :gwizdanie: serio .. a mnie proponował kolege z magazynu .. ale nie skorzystałem No to teraz pojechaliście po bandzie, chyba przestanę Was lubić i zajmie się Wami pan Henio z magazynu
Marek86232 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witaj TOM77 mam małe pytanko, ile kosztował by mnie u Ciebie przepływomierz do silnika 2.0 ALT 2001r???
bossawka Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ja również szczerze polecam kolegę Tomka. Naprawdę profesjonalne podejście :good:
YATES Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Coś ostatnio TOM się nie odzywa - posłałem mu dwa PW i zero reakcji.
TOM77 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2009 Coś ostatnio TOM się nie odzywa - posłałem mu dwa PW i zero reakcji. Niestety przez ostatnie parę dni miałem dużo pracy, poza mam w tej chwili chore dziecko, więc nie bardzo miałem kiedy Na PW już Ci w tej chwili odpisałem... Pzdr.
miro_x Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ja też czekam na odpowiedz.. Jak można
TOM77 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ja też czekam na odpowiedz.. Jak można Wysłana na pw..
Bieniek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Tom w jakiej cenie masz linke recznego do awx?
TOM77 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2009 Tom w jakiej cenie masz linke recznego do awx? Wiadomość na pw.
plemnik Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 wielkie podziękowania dla Tomka za części polecam wszystkim.
walldi Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Tom, w jakiej cenie są wycieraczki Valeo przód i tył do B7 Avant ?
leewang Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Tom w jakiej cenie olej Motul 505.01 5L i jaki koszt wysyłki? Ewentualnie możliwy odbiór w Krakowie?
blind1 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 dziekuje bardzo Tomek!!! paczka dotarla wczoraj. wszystko ok.
bossawka Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: Kolejny raz polecam wszystkim Tomka!!! Super podejście i su[er ceny!!!! :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
fireman tom Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Tomek możesz podać cenę koła pasowego wału korbowego do AHU z 1996r.? Z góry dziękuję.
zubi1990 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 cześć tomek możesz podać mi cenę: -tarczy tył i przód do afn 98.r -klocki jakieś dobre -płyn do chłodnicy -komplet filtrów -przednie amorki -olejek motul -pasek do osprzętu krótki i długi -napinacz na osprzęt obydwa -olej do skrzyni biegów ręcznej -poduchę pod silnik obydwie -wtryski
Rekomendowane odpowiedzi