Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B9 Dyskusje opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie będzie jakieś V6 znając obecne trendy... W sumie i dobrze, bo RS4 B8 czy RS5 zbierają mocne lanie od nowego M3/4...

Oby nowe RS4 było też w sedanie.

-Lumia 920-

Opublikowano

Będzie w sedanie RS4

Opublikowano

Ponoc ma byc V6 2.9 biturbo i bardzo dobrze bo obecne 4.2 FSI to porażka z osiągami

Opublikowano (edytowane)

Panowie. Jak to mówią -o gustach sie nie dyskutuje. Czy jestr piękne czy nie to tylko samemu można oceniać :) czy do takiej klasy auta można wsadzić 1.4 albo nawet 1.6 ? Z technicznego punktu widzenia to raczej profanacja jak to już było napisane. 2.0 to raczej "najmniejszy" maluch jaki powinien być. jeżeli o napęd chodzi to jeżeli będzie quattro + jakaś elektryka to firma strzeli sobie w kolano-to nie bedzie już ta piękna i niezawodna myśl techniczna jaka była a kolejny chiński bubel elektroniczny. tak jak któryś z kolegów napisał-dobre a4 skończyło się na poziomie b5 a może b6. przynajmniej jeżeli chodzi o trwałość silników diesla:)

Edytowane przez kropekpl
Opublikowano

W samochodach z konwencjonalnym silnikiem nie bedzie na pewno elektrycznego quattro jezeli juz to w hybrydach i tu nadciąga ogromna ofensywa.

Opublikowano

ten wysuwany ekran tak mi się podoba ....

w przeciwieństwie do reszty

bez pomysłu

Opublikowano

ten wysuwany ekran tak mi się podoba ....

w przeciwieństwie do reszty

bez pomysłu

Witajcie,

Pewnie w B9 też zrobią zegary na wyświetlaczu a'la nowe TT.

Ciekawe jaki najmniejszy motor wsadzą pewnie 1.4 TFSI?

W przypadku 2.0 TFSI zapewne też kilka wariantów mocowych będzie.

Zobaczymy ile mniej w stosunku do B8 będzie ważyć B9.

PS. Myślę, że te elektryczne Quattro to jedynie w droższych wersjach zaproponują,

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ekran jest bardziej obrotowy jak wysuwany. Fotki obklejonego to B9(pierwsze na forum :wink: ). Ta nieobklejona to B8 FL jako platforma testowa. Nie będzie to rewolucja jak to było pomiędzy B7 a B8 tylko raczej ewolucja. Krzyżówka aktualnych A6 z A3. Interesujące będą smaczki typu LED matrix, czy nowe MMI. Ciekawe czy z graniem coś poprawili ?..

Opublikowano

Ekran jest bardziej obrotowy jak wysuwany. Fotki obklejonego to B9(pierwsze na forum :wink: ). Ta nieobklejona to B8 FL jako platforma testowa. Nie będzie to rewolucja jak to było pomiędzy B7 a B8 tylko raczej ewolucja. Krzyżówka aktualnych A6 z A3. Interesujące będą smaczki typu LED matrix, czy nowe MMI. Ciekawe czy z graniem coś poprawili ?..

Witaj,

Zdaje się, że będzie dostępny system audio jak z new TT z tzw. 3D audio - cokolwiek to znaczy :D

Pożyjemy, zobaczymy :D

PS. Skoro każą długo czekać na prezentację to mam nadzieję, że będzie dopracowana ta b9

Pozdrawiam!

Opublikowano

W Auto Świat z 16 lutego są pierwsze zdjęcia nowej A4 . W mojej opinii bez szału szczególnie że jest zestawione z nowym BMW serii 3.

Opublikowano

Stety lub niestety, BMW dało ostrego kopa z projektowaniem swoich aut. Wyglądają wspaniale.

Ale nowa A4 nie prezentuje się źle, na zdjęciach ;)

Opublikowano

To nie są oficjalne zdjęcia tylko rendery.poczekajmy na oficjalna premierę.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...