Robertuss Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 WhyMe kółka konkretne, czekam jak na gwincie siądzie
A-rek Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Ladna gleba to 60 cm od ziemi do blotnika, ponizej jest juz kosa..... jak myslisz do ile ty zejdziesz?
WhyMe? Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Opublikowano 21 Marca 2013 Ladna gleba to 60 cm od ziemi do blotnika, ponizej jest juz kosa..... jak myslisz do ile ty zejdziesz? Arek teraz mi ciężko stwierdzić. Nie jestem specem od takich spraw, co prawda pierwszy raz spotykam się z taką felgą i gwintem Czas pokaże jak do tego przysiądę i zacznę montować czyli coś w okolicach końca marca a początku kwietnia. Zawsze jest jakaś alternatywa jak się nie uda zejść bądź coś będzie nie pasować. Felgi sprzedam i kupię inne
Mati_23 Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Ladna gleba to 60 cm od ziemi do blotnika, ponizej jest juz kosa..... jak myslisz do ile ty zejdziesz? Arek teraz mi ciężko stwierdzić. Nie jestem specem od takich spraw, co prawda pierwszy raz spotykam się z taką felgą i gwintem Czas pokaże jak do tego przysiądę i zacznę montować czyli coś w okolicach końca marca a początku kwietnia. Zawsze jest jakaś alternatywa jak się nie uda zejść bądź coś będzie nie pasować. Felgi sprzedam i kupię inne dokładnie felga że nabyta hehe, ale na tej jest kosa PS. Dzięki za zaślepkę już siedzi na aucie, na NYSIE masz u mnie 4 paka
junior_tdi Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Ladna gleba to 60 cm od ziemi do blotnika, ponizej jest juz kosa..... jak myslisz do ile ty zejdziesz? Arek teraz mi ciężko stwierdzić. Nie jestem specem od takich spraw, co prawda pierwszy raz spotykam się z taką felgą i gwintem Czas pokaże jak do tego przysiądę i zacznę montować czyli coś w okolicach końca marca a początku kwietnia. Zawsze jest jakaś alternatywa jak się nie uda zejść bądź coś będzie nie pasować. Felgi sprzedam i kupię inne leszcz
WhyMe? Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Opublikowano 21 Marca 2013 Ladna gleba to 60 cm od ziemi do blotnika, ponizej jest juz kosa..... jak myslisz do ile ty zejdziesz? Arek teraz mi ciężko stwierdzić. Nie jestem specem od takich spraw, co prawda pierwszy raz spotykam się z taką felgą i gwintem Czas pokaże jak do tego przysiądę i zacznę montować czyli coś w okolicach końca marca a początku kwietnia. Zawsze jest jakaś alternatywa jak się nie uda zejść bądź coś będzie nie pasować. Felgi sprzedam i kupię inne dokładnie felga że nabyta hehe, ale na tej jest kosa PS. Dzięki za zaślepkę już siedzi na aucie, na NYSIE masz u mnie 4 paka Damy radę, dobrze że pasuje Adi zobaczymy jak twoje 19tki będą pasować
junior_tdi Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 No właśnie chyba zostawię jeszcze klekota na ten sezon i zrealizuje te wszystkie plany, które postanowiłem zrealizować a koła wrzucam jak tylko trochę sól z dróg zejdzie i chociaż odrobinę połatają kratery po zimie
paput Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 No właśnie chyba zostawię jeszcze klekota na ten sezon i zrealizuje te wszystkie plany, które postanowiłem zrealizować a koła wrzucam jak tylko trochę sól z dróg zejdzie i chociaż odrobinę połatają kratery po zimie a nie mówiłem....
junior_tdi Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 No właśnie chyba zostawię jeszcze klekota na ten sezon i zrealizuje te wszystkie plany, które postanowiłem zrealizować a koła wrzucam jak tylko trochę sól z dróg zejdzie i chociaż odrobinę połatają kratery po zimie a nie mówiłem.... nie sprzedam chyba nigdy ---------- Post dopisany at 14:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ---------- obra koniec OT
WhyMe? Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Opublikowano 21 Marca 2013 No właśnie chyba zostawię jeszcze klekota na ten sezon i zrealizuje te wszystkie plany, które postanowiłem zrealizować a koła wrzucam jak tylko trochę sól z dróg zejdzie i chociaż odrobinę połatają kratery po zimie No bardzo się ciesze że zostawiasz Na nysie wypijemy zdrowie naszych staruszków
WhyMe? Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Opublikowano 21 Marca 2013 kiedy na nyse jedziecie? 7 czerwca w piątek już lecimy
junior_tdi Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 No właśnie chyba zostawię jeszcze klekota na ten sezon i zrealizuje te wszystkie plany, które postanowiłem zrealizować a koła wrzucam jak tylko trochę sól z dróg zejdzie i chociaż odrobinę połatają kratery po zimie No bardzo się ciesze że zostawiasz Na nysie wypijemy zdrowie naszych staruszków Amen
sysek27 Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Ciekaw jestem czy uda Ci się położyć auto odpowiednio nisko i ciekawe jak to się będzie sprawdzać w codziennym użytkowaniu bo jeśli wszystko się uda to efekt będzie na pewno :kox:
Mati_23 Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 No właśnie chyba zostawię jeszcze klekota na ten sezon i zrealizuje te wszystkie plany, które postanowiłem zrealizować a koła wrzucam jak tylko trochę sól z dróg zejdzie i chociaż odrobinę połatają kratery po zimie No bardzo się ciesze że zostawiasz Na nysie wypijemy zdrowie naszych staruszków hehe starej ale jare, po za tym nie jeden chciał by mieć autka w takim stanie
WhyMe? Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Opublikowano 22 Marca 2013 WhyMe jak tam kola??? Kajtek była przymiarka na oponie 225 i tak raczej zostanie. Teraz czekam na dystanse i pogodę. Tak wygląda na oponie 225
Tomasz Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 po pierwsze 19 i B5 = koza po drugie jak przy takiej szerokiej feldze chcesz zejść tak nisko by zniwelować kozę+19? po 3 jak już skręcisz gwint i przejedziesz kilka km dowiesz się co zrobiłeś źle (ja mam 18, et 31 na dystansie, felga 8j, opona 225 i wiem co się dzieje jak ktoś z tyłu usiądzie) a gwint kw, a to że będziesz miał odboje to amor w ogóle nie będzie pracował jak ktoś usiądzie? jestem ciekaw co się wtedy stanie jak wpadniesz na nierówność lub dziurę (wykup dobre NW:decayed:) nie piszę tego by ci dogryźć itd tylko chciałbym wiedzieć kto ci doradził takie felgi z takimi parametrami?
Mati_23 Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 po pierwsze 19 i B5 = koza po drugie jak przy takiej szerokiej feldze chcesz zejść tak nisko by zniwelować kozę+19? po 3 jak już skręcisz gwint i przejedziesz kilka km dowiesz się co zrobiłeś źle (ja mam 18, et 31 na dystansie, felga 8j, opona 225 i wiem co się dzieje jak ktoś z tyłu usiądzie) a gwint kw, a to że będziesz miał odboje to amor w ogóle nie będzie pracował jak ktoś usiądzie? jestem ciekaw co się wtedy stanie jak wpadniesz na nierówność lub dziurę (wykup dobre NW:decayed:) nie piszę tego by ci dogryźć itd tylko chciałbym wiedzieć kto ci doradził takie felgi z takimi parametrami? pewnie nikt, był to pełen spontan hehe
Klajtekkk21 Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 WhyMe jak tam kola??? Kajtek była przymiarka na oponie 225 i tak raczej zostanie. Teraz czekam na dystanse i pogodę. Tak wygląda na oponie 225 http://img89.imageshack.us/img89/4669/72104726zb.jpg No wyglada kozacko Teraz tylko wyrolkowac nadkola i mozesz to polozyc bardzo nisko Ja mam spasowane na jakies 10 mm od opony mam odboje i jezdze tym na codzien niekiedy w 2 niekiedy w 3 osoby, nic sie nie dzieje. Jedno jest pewne jest twardo z tylu ale chyba po to sie zaklada gwint i wieksze kola. Na 19" tez idzie zrobic glebe i to calkiem niezla. POZDRO Spasuj to i pokaz jakies konkretne foty
Rekomendowane odpowiedzi