Egoniasty5 Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Witam. Posiadam Audi a4 b5 1995 Avant w kolorze granatowym. I powoli zaczynam go Robic Auto zostanie obniżone, bedzie mialo przeciemnione tylne szyby wszystkie słupki drzwi będą oklejone folią carbon czarną. Grill (Atrapa) Zmieniona od nowszego 99r po lifcie i jak narazie nie mogę sie zdecydowac na przednie lampy? co byscie radzili? Lampy Numer: 1 Lampy Numer: 2 Lampy Numer: 3 Lampy Numer: 4 Lampy Numer: 5 Lampy Numer: 6 Prosze o odpowiedzi komentarze z gory dzieki. Pozdro
vdm Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 w kolejności: 1. bixy od kolegi qwerty 2. poliftowe 3. to nr 3 z twojej listy reszta
Egoniasty5 Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Opublikowano 14 Maja 2012 Własnie sia tak zastanawiam ze 2, 3, 4 były by najleprze.. bo raczej 5 i 6 byly by zabardzo przesadzone? mogly by troszkę wiochą leciec heh
Mati_23 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 ja bym ci polecił 3 sam takie właśnie mam zamiar zakupić
wladi Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Ja mogę polecić też 3 bo miałem sam takie w starej A4:wink: FK naprawdę robi robotę oczywiście jeżeli chodzi o zamienniki. Ładnie dosyć świecą i rewelacyjnie wyglądają na aucie:hi:
Kowi87 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 żadne z tych albo zespolone DEPO/TYC /VALEO czyli model poliftowy 99-01 Albo Bixenon na bazie wyzej wspomnianych lamp made by Gwerty, dostępne tylko na forum
wladi Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 żadne z tych albo zespolone DEPO/TYC /VALEO czyli model poliftowy 99-01 Albo Bixenon na bazie wyzej wspomnianych lamp made by Gwerty, dostępne tylko na forum Depo miałem w Bmw kiedyś i nie polecam oprócz tego że ładnie wyglądają to nic nie świecą po drugie nie każdy musi mieć ori w aucie może akurat jemu się podobają zamienniki:naughty:
OLI_B5 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Bierz zespolone valeo , najlepszy wybór , jeśli chcesz czarne z to wybór prosty - Gwerty:wink:
pesik87 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 a mi sie podobaja lampki nr 4.. ale nie wiem jak to do granatowego bedzie pasowac.. wy zawsze polifty lub bixenon.. a moze ktos chce zostac przy formie dzielonych przedliftowych..
wiktorsam Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Ja mam dzielone depo i nie narzekam na świecenie, wsadziłem do nich tungsramy +90% i na razie to najjaśniejsze nie-hidy jakie kiedykolwiek miałem. Nic nie paruje, nic nie drży wyglądają fajnie.
Kowi87 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 a mi sie podobaja lampki nr 4.. ale nie wiem jak to do granatowego bedzie pasowac.. wy zawsze polifty lub bixenon.. a moze ktos chce zostac przy formie dzielonych przedliftowych.. podwzgledem wyglądu sa niby podobne, ale jak postawisz jeden koło drugiego dopiero widac róznice na plus dla zespolonych, a co do bixenonu to jest ogólnie przepaśc pod wzgledem ilosci światła
pesik87 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 co do swiatla z bixa to zgodze sie z Toba..musi byc mega.. tylko ze bixy to koszty... bo najpierw trzeba kupic zwykle lampy.. potem do gwertego.. potem przetwornice+zarniki.. jeszcze spryski.. a to wszystko kosztuje..
Kowi87 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Kaju sprzedaje komplet za 600zł jak dobrze pamietam, http://a4-klub.pl/showthread.php?230243-Lampy-ty%B3-polift-BIX-czarny-wn%EAtrze-dekory-graty A z tego co widze takie dzielone zamienniki S4 kosztuja tyle samo http://allegro.pl/lampy-reflektory-fk-audi-a4-b5-94-99-s4-soczewka-i2290751559.html i również trzeba wyłożyć 200zł na zestaw HID, bądź 100zł na komplet dobrych żarówek, wiec to wszystko jeden uj jesli chodzi o koszty Kupujesz zestaw albo dwie przetwornice po 60-100zł/szt, do tego zarniki D2S po 20zł z alegro i adaptery do przetwornic, plus takiego rozwiazania jest taki że jak spali sie żarnik HID to mozesz kupić nawet fabryczny D2S na cpnie(pewnie też już maja hidy w obiegu) a H7 HID to alegro zostaje
OLI_B5 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 tylko ze bixy to koszty... bo najpierw trzeba kupic zwykle lampy.. potem do gwertego.. potem przetwornice+zarniki.. jeszcze spryski.. a to wszystko kosztuje.. Siana trzeba wyłozyć sporo ale efekty są no i jakby nie patrzeć to wydatej jednorazowy na grube lata
LOKO Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Polifty to polifty - trwałe, sprawdzone i naprawdę najładniejsze a + bixy A te z fot na górze prócz 3 i 4 bo te jakoś ujdą
Kwinto69 Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 bierz po-lifty osobiście w tym tygodniu zakupiłem valeo ori leża jeszcze w pokoju ale już cieszą oko:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi