kamil-vag Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 1 godzinę temu, krzysztof-kosior1 napisał: Wyświetla Ci na radiu nazwy utworów? Mi nie... jak to możliwe Nie Chodzi mi o to, że nie zmieniałem nazw plików jak w instrukcji na track 01, track 02 lub 01 - wykonawca - tytuł... tylko zostały nazwy własne.
krzysztof-kosior1 Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 2 godziny temu, kamil-vag napisał: Nie Chodzi mi o to, że nie zmieniałem nazw plików jak w instrukcji na track 01, track 02 lub 01 - wykonawca - tytuł... tylko zostały nazwy własne. U mnie tak samo kiedy jakiś zlot?
erchi Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jak się podepnie Densiona gateway 300 pod RNS-e, co wtedy z obsługą fabrycznej zmieniarki?
przymuł Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Przyszła mi ta zmieniarka z Chin. Na początku po prostu wpiąłem tą niebieską kostkę od zmieniarki zamiast tej czarnej od radia. Zmieniarka jak i normalne radio działały normalnie, może ktoś powiedzieć do czego służy ta czarna kostka? Ostatecznie przełożyłem piny z niebieskiej kostki do tej czarnej od radia i wszystko działa. Co do jakości dźwięku to z pendrive bardzo dobra, a jak podpinam telefon pod aux to jak się przygłośni to trochę szumi w tle. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez przymuł
azure Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Sam kupiłem Xiaomi Roidmi 1 i jak dla mnie sprawdza się wystarczająco dobrze, szczególnie jak mp3 jest dobrej jakości.
nitroo Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Kup sobie adapter na 20 pin i podłącz czarną kostkę oraz niebieską. Teraz straciłeś info na FIS itp.Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Fido Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Tak to jest jak się nie czyta całego tematu, dla niektórych to katorga przejrzeć parę stron i popatrzeć na foty.
Steelpad Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Witajcie, ktoś ma, używa? Jak ocenia? Warte zakupu? http://allegro.pl/zmieniarka-zestaw-bluetooth-usb-vw-audi-skoda-seat-i6602198485.html
7maxx Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 pytanie czego oczekujesz po tym sprzęcie - powinno działać jak inne sprzęty tu omawiane; jeżeli nie zależy Ci na bluetooth to bym wziął inny, tańszy sprzęt - jakość będzie pewnie porównywalna;
Steelpad Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Chciałbym otrzymać jak najlepszą jakość, zależy mi również na bluetooth.
danielom Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Tez zamowilem te zmieniarke za 75zl. Przyszla, dziala, przelozylem piny z niebieskiej kostki do czarnej i wszystko ok.Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Tyrath Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Czy jest zmieniarka w której zestaw głośnomówiący bluetooth działa podczas słuchania radia? Potrzebuję takiej do Symphony i delty ccWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Tyrath Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 11 godzin temu, szeryf napisał: Dension Mam densiona aktualnie w mojej b5 i działa tylko w trybie CDC podczas słuchania mp3 z pena. Chyba, że jest jakiś nowszy model?
szeryf Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Nie wiem jakiego masz, w moim podczas słuchania radia rozmowę odbierało się przez wciśnięcie przycisku przełączającego na zmieniarkę. Poszukaj szczegółów w instrukcji obsługi, a może jest nowszy fw, poszukaj na stronie producenta.
wujeklebek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Hej, wlasnie doszedl mi ten emulator z aliexpress i teraz mam do was dwa pytania, ktoredy wyprowadziliscie i gdzie kable od auxa i usb? drugie pytanie to gdzie zlapaliscie mase do tego emulatora? od kostki wychodzi czarny kabelek wiec zakladam ze to masa.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
nitroo Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 A jakie masz radio? Jeśli Concert 2, to odkręć śrubę z boku i tam pasuje idealnie. Ja do schowka prowadziłem kable.
wujeklebek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 mam chorusa na kasety bodajze, sruba tam jakas faktycznie jest , sprobuje to ogarnac. A jak przeciagnac to do schowka? ktoredy ? bo kable od zmieniarki ida po lewek stronie -trzeba rozbierac cala konsole? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
wujeklebek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 i jak przelozyc piny z tej zmieniarki do kostki ktora jest wpieta ori? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
nitroo Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Nic nie musisz przekładać. Są przejściówki. Zrzucasz schowek i w nim jest otwór na fabryczną instalację zmieniarki.
Rekomendowane odpowiedzi