Nosb Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Co kto lubi kolego co kto lubi Na blachach mam tylko na klapie A tam moze odpadac A jak zlape to sie bede martwil hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucabianco Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ja pier... toż ci w pół Audi pęknie ;ddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 ile to waży ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 lucabianco nie peknie Ans hmm na oko cos kolo 30-35 kg jedna razem 60-70 kg. Nie jest tak zle Jeden sredniaj masy pasazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 już zapasowej dupencji do bagażnika nie wsadzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ano niestety musi mi wystarczyc standardowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 czyli sobie zrobiłeś hamulec aby nie kusiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 No powiedzmy A co do hamulcy wlasciwych jeszcze nie zrobilem ciagle nie moge namierzyc jarzm a w bagazniku dodatkowa masa Powiem szczerze ze myslalem ze lepiej zatrzesie Porownywalnie z moimi poprzednimi 3x12" a i wtedy mi troszke bagaznika zostalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spor Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Jak juz odpale tego diabla to nagram jakis filmik ) Zapodaj ten filmik :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 No nagram cos ale jakos nie mam kiedy Niedlugo sie poprawie Maly modzik we wnetrzu Licznik od S4 dostal ringi ... Ale nie te chromowane z allegro tylko ORI szybke z A6 po 2001 http://www.allegro.pl/item687291002_audi_a6_2_5_tdi_quattro_2003r_wszystkie_czesci.html taka jak tutaj Zaraz jak skoncze zapodam foto do oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaj Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 dobry mod,Nosb pokaz to swoje cacko bo musze sie napatrzec na te 19 inch-y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Zerknij na pierwsza strone A tak wyszedl licznik : Jak sie podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 kocham to auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Wydaje mi sie, ze bez chromow bylo bardziej rasowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Elegancko Nosb a wcześniej też FIS pokazywał Ci otwarte drzwi czy cos przestawiałeś na vagu?? Bo ja u siebie tez mam pełny FIS i pokazuje mi tylko otwarty bagaznik, a wyswietla sie cały samochodzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 kocham to auto audiozboczeniec [br]Dopisany: 13 Lipiec 2009, 22:33_________________________________________________ Elegancko Nosb a wcześniej też FIS pokazywał Ci otwarte drzwi czy cos przestawiałeś na vagu?? Bo ja u siebie tez mam pełny FIS i pokazuje mi tylko otwarty bagaznik, a wyswietla sie cały samochodzik wywiało Ci drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Flyer tez mam takie wrazenie Ale pozatym jest git froger kocha bo go przewiozlem Kowi powiem tak : ja mam licznik po 2000 z S4 ... Wiec tam moze byc inaczej... W FIS 95 nie ma nic , w 98 tez nic mi nie pokazywalo dopiero wtym mam autko Cristoforo nie audiO a audizboczeniec Zreszta po Krystynce to wszystkiego sie mozna spodziewac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 ojej nie chciałem audi obrazać [br]Dopisany: 13 Lipiec 2009, 22:48_________________________________________________Nosb zobacz jaka spora tarcza wyglada u mnie przy 16 cali 312mm kliknij na fotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Crist nie podnosc mi cisnienia ciagle nie mam hebli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 a jak to hamuje :gwizdanie: jak bezpiecznie :gwizdanie: jak wygodnie :gwizdanie: spoko luzik znajdziesz Ty masz wiecej w swojej i tez mi podnosisz ciśnienie kurcze jak dzieci w piaskownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi