Flyer Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Joke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Mialem dwie akcje podobne kolega kupil 2,6 stalo z rok w aucie nie mogli naprawic. Wymienilem wklad stacyjki jak zaczelo nak$%wiac z silnika to mowie boze ale zlom silnik Pochodzil na wolnych , zagrzal sie do 90 , przejechalismy sie kurde tylko wtryskiwacze slychac bylo Podobnie bylo u krystynki prawda krysia ? Wlozylismy AEB ktore troche stalo i tez stukot ktory niedlugo ustal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 moje auto stało nieodpalane ponad miesiąc i po odpaleniu spod pokryw zaworów było słychać za***iście głośne stukanie, aż się przeraziłem... po chwili ustało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ano właśnie, u mnie było to samo. Na początku chodził jak klekoczący dizel, potem jak cicha benzyna Fajnie, że odpalone, fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Tylko miesiac 2,6 kumpla prawie rok. Krystyny nie mam pojecia jak dlugo A ten ARE u mnie 2 miechy niepalony a u goscia tez pewnie kawalek Takze takie pukanie z glowicy w takich przypadkach to standart Wazne ze na dole cisza Jak remontowalem moje AEB i po odpaleniu uslyszalem stuki malo sie nei zesr$%6em ze strachu Pochodzilo godzinke na wolnych bo sie balem nawet dodac gazu i cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 AGB juz siedzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Nosb ty jestes szalony ale podziwiam cie powodzenia zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 puki co 2.7 na glebie bo dziś Daniel auto serwisuje mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Lepiej jak w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 No plastusiowy mi tylek zawrocil i wstrzymal prace Zaraz smigam dzialac mam nadzeje ze wleci na miejsce dzisiaj tfu tfu Potem wal , dyfer , hamulce kilka pier**l i jedziemy A po nowym roku jak dobrze pojdzie .... :kox: :kox: :kox: Trzeba by zaraz jakis olej zamowic zeby na wtorek byl :gwizdanie: Dudi dawaj 7k wloze Ci ARE Bedziesz mial jeszcze wieksza paligume Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 No plastusiowy mi tylek zawrocil i wstrzymal prace Zaraz smigam dzialac mam nadzeje ze wleci na miejsce dzisiaj tfu tfu Potem wal , dyfer , hamulce kilka pier**l i jedziemy A po nowym roku jak dobrze pojdzie .... :kox: :kox: :kox: Trzeba by zaraz jakis olej zamowic zeby na wtorek byl :gwizdanie: Dudi dawaj 7k wloze Ci ARE Bedziesz mial jeszcze wieksza paligume A co masz caly komplet to moze kupie jakies 1.8TQ z zarznietym silnikiem i wyrezamy ESe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 No plastusiowy mi tylek zawrocil i wstrzymal prace Zaraz smigam dzialac mam nadzeje ze wleci na miejsce dzisiaj tfu tfu Potem wal , dyfer , hamulce kilka pier**l i jedziemy A po nowym roku jak dobrze pojdzie .... :kox: :kox: :kox: Trzeba by zaraz jakis olej zamowic zeby na wtorek byl :gwizdanie: Dudi dawaj 7k wloze Ci ARE Bedziesz mial jeszcze wieksza paligume A co masz caly komplet to moze kupie jakies 1.8TQ z zarznietym silnikiem i wyrezamy ESe czubki :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Mam ... Ale po swietch kupiec przyjezdza To lepiej kup jakies B3 Q i wtedy sie pobawimy Dzisiejsza neidzielna praca troche niefartowna. Nie wiem czemu nie przewidzialem ze lapy skrzyni od 5 biegwej nie podejda do 6 :/ W eS byly polamane ... Wiec silnik przed autem jutro musze dorwac z rana lapy i do wieczora mam nadzieje bedzie na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 A co bysmy mogli z takiego B3 Q w rezac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 wrezac mu 2,7 kumpel sie zastanawial kupic przez jakis czas wlasnie jakas kupe w q i wstawic to are [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 22:04_________________________________________________Lekki poslizg byl :/ Mial wczoraj juz siedziec Jutro jade ostro z nim moze na pasterke sie uda przewiesc musialem przymierzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 też chce grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 to sE kup Ide spac jutro ostra walka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 to sE kup Ide spac jutro ostra walka myślałem że masz hurtem znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Serducho juz siedzi ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis99 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 widze ze sie jakis porzadek zrobil w garazu bo chyba wczesniej sam sie w nim gubiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi