Nosb Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Mam tylko jedno foto jak wisi na aucie niedokrecony jeszcze : to pod lampa to brudne a nie porysowane:P I auto brudne ;/ Na razie nawet nie robie innych fot bo auto wiecznie brudne , na normalnym zawiasie i staluchach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zajefajnie bedzie wygladala z tym zdezakiem powiedz mi zwezales go jakos zeby ci pasowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Bedzie zderzak od RSa dopasowywal pod serie, czy cale body w planach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Bedzie zderzak od RSa dopasowywal pod serie, czy cale body w planach? Już jest dopasowany pod zderzaki seryjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ciekawe jak to wyglada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 No jak na jazdę po wsi to gleba niezła ale dziewczyny z festynu do lasu już nie zabierzesz bo byś pourywał co nieco A tak o maszyna kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ciekawe jak to wyglada... Fajnie .. Właściciel " bialego jastrzębia " miał kiedyś podobne rozwiązanie w B5 i był fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Bedzie zderzak od RSa dopasowywal pod serie, czy cale body w planach? :Już jest dopasowany pod zderzaki seryjne To znaczy jak jest dopasowany przecinanny i zwezany po bokach??Mozesz troszke dokladniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Nosb Autko świetnie wygląda!! Zamierzam zrobić swój w podobnym stylu Widzę kolego że też jesteś z świętokrzyskiego więc może kiedyś spotkamy się na jakimś spociku z przyjemnością obejrzał bym Twoje mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Audiczka pierwsza klasa :>. Ten kolor i te felgi dają jej dużo blasku. Przy Twojej Audiczce BMW i Mersedesy wymiękają :>, a ten zderzak będzie pasował idealnie :>. Daniel mam pytanie . Ile taki zderzak kosztuje ? :>. Z chęcią bym sobie taki sprawił i do tego halogeny :>. Sam myślałem nad Audi A4 z silnikiem 1.8T 150KM, ale jednak zdecydowałem się na silnik 1.8 125 KM i jestem bardzo zadowolony. Ma dobrego kopa, nawet bardzo. Już o komforcie podróżowania nie wspomne bo wiadomo Audi to Audi :>. W trasie jak i w mieście sprawdza się bardzo dobrze. Jak ktoś się zdecyduje na tuning Audi to trzeba to zrobić ze smakiem bo łatwo przesadzić, a Twoja furka jest przykładem, że wystarczy zmienić kilka rzeczy i wygląda za***iście :>. Pozdrawiam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 A wiec Jest to zwezony RS4. Roboty przy tym troche jest nie ma sie co czarowac zeby to sensownie wyglądalo. Wygląda niezle z tym ze nawet nie daje na aucie teraz bo wstyd ( brudne jak cholera :/ ) Myslałem nad body RS4 ale to kupa grosza jest... Przednie błotniki 800 zł , progi , drzwi , zderzak przedni cos z tylnim , tylnie błotniki...moze kiedys ale na razie na pewno nie ... Gleby na razie nie ma Kulam sie na ori zawiasie a gwint zimuje na połce Dziewczyne z festynu do lasu faktycznie problem Ale sie zna inne miejscówki z plaskim dojazdem Plastuch moja bejbe mieszka w skarylandzie wiec ja tam czesto bywam. Z tym ze czesciej mnie idzie spotkac w czerwonym E30 z czarnymi szybami Bo ekonomiczniejsze... A jak latam audi to wczesniej mnie słychac niz widac zazwyczaj Spocik mozna ustawic jakis z tym ze od nas raczej kiepsko z frekwencja bedzie... Ale ostatnio np zgadalem sie z klubem audi 80 i bylo nas kilka aut. Skyliner89 jest sporo pracy a koszt to mysle ze do 500 cos trafisz jak poszukasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Samochodzik się prezentuje bardzo ciekawie, z tym zderzakiem podkreślenie na bardzo gleba też ciekawa i felgi ale te czarne lampy są napisane że do jazdy po wsi, to ciekawe czym kwiatki podlewasz w ogródku hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Nosb powiedz planujesz jakieś dalsze mody z silnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 he he odgrzebałem ci temata i zobacz jak sie ruszyło fajnie zderzaczek ci wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 xbuhhx kwiatki podlewam gnojówka Lampki hmm ... Kwestia gustu Są to lampy po drugim lifcie z soczewką bixenon ++ malowanie na czarno wdg ankiety Mi i wiekszosci sie podoba Pozatym znajdz mi wiecej takich ? Felgi juz są inne - calaka wieksze Pozatym dzieki za pochwały A3 Zostaje to co jest... Co wiecej mam planowac ? Pompuje 1,5 bara wiec bez przesady... Pokombinuje jak cos pier$%lnie Lazi mi po bani kupno kiedys jak bedzie wiecej sosu angola A6 z 2,7T i swap do mojej ale na razie to marzenia. seba1-2 nono Rzuce wam na pozarcie foto : Obrobione zeby nie było widac jak auto jest brudne ... No i oczywiscie na stalu i ori zawiasie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 jakie felgi kupiles ? czyzbys zawital w gronie szczesliwych posiadaczy 19" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Łatwo policzyc 18" + 1" = 19" Ori z RS6 19x9" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 mega rezanko z tym rs4 ale efekt piorunujacy za 1400 zł widziałem zderzak wykonany z abs do b5 w stylu nie odbiegajacym od rs4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Z tym zderzakiem Audiczka wygląda cudownie :> . Nie planujesz Daniel jakiś halogenów do niego ? Pozdrawiam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Plastuch moja bejbe mieszka w skarylandzie wiec ja tam czesto bywam. Z tym ze czesciej mnie idzie spotkac w czerwonym E30 z czarnymi szybami tongue Bo ekonomiczniejsze... A jak latam audi to wczesniej mnie słychac niz widac zazwyczaj wink Spocik mozna ustawic jakis z tym ze od nas raczej kiepsko z frekwencja bedzie... Ale ostatnio np zgadalem sie z klubem audi 80 i bylo nas kilka aut. W takim razie na pewno nieraz się mineliśmy bo ja co dzień po ska. latam jak do pracy jade Co do spocików to jeszcze nie miałem przyjemności się stawić. Więc gdybyś coś planował w najbliższym czasie to daj znać na pm albo gg może wyciągnę jeszcze kogoś (więcej aut tym lepiej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi