Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AGB] A4/S4 Prosie stajl :) zderzak RS4 , 19" RH, bi-xenon , gwint h&r itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeplacic nie przeplaciles ja za swoje dalem 2300zl z przesylka,takze jak sa w dobrym stanie to pogratulowac zakupu

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cholera wyszlo ze te rec nie sa podgrzewane :wallbash: Trzeba bedzie cos na to zaradzic... A kupa pisal w aukcji ze grzane patataj jeden :/

dscf3822.jpg to ten "gorszy" w sumie brudny a nie zniszczony :)

Dekory nie wiem jeszcze co z nich wyszlo moze jutro po nie pojade :)

Opublikowano

recaro bez grzania :/ to jak lod przez kondoma :tongue4:

ps. one sa szare ? wydaje sie ze sa mocno brudne ... ale ogolnie stan ok ;)

ps. poduszka naderwala fotel czy wyjebala tylko zaslepke ?

Opublikowano

ładne , bardzo ładne, :kox: w hoooj, szkoda tylko że nie grzane, ale dasz radę, to wyrezać, furka będzie malinka w środku, a te dekory w końcu poszły na jasno czy na ciemno :mysli:

Opublikowano

A tylna kanapa jak, bo na aukcji wyglądała na ruszoną :mysli: Fotel wyprać i bedzie cacy :kox:

Opublikowano

No tez sie zdziwilem ze nie grzane ale co zrobie :) Kolega mi odbieral i nawet nie wzialem pod uwage ze moga byc nie grzane :) Tylko zaslepka fotel ok. Mam na strychu te sprasowane skory z S4 to przeloze maty z nich i bedzie grzanie :) Kolor to taki ja wiem... Bez? :) Mocno brudne sa trzeba wyczyscic i bedzie ok w miare.

Dekory ciemne ale nie wiem jeszcze jak to wyszlo/wyjdzie :) Co do kanapy tylniej : jest ok ale oberwal porzadnie ten "wypelniacz" miedzy oparciem a nadwoziem : gabka odksztalcona wiec musze przelozyc skore na inna. Generalnie troche pracy i bedzie git :wink4:

Podobaja mi sie mimo wszystko bo nie material spotykany czesto ani nie czarne skory. Recaro w jasnej skorze to raczej rzadki temat na wtornym ;)

Opublikowano

Od dawna podglądam tutaj twój temacik,nie będę pisał że super furacz etc,już dziesiątki osób ci to napisało...

Skrobnę tu też coś,żeby mi śledziło twój temat. :cool1:

Ale kto nie lubi oh ,ah ,oh ? :naughty: Prześwietny... kupę kasy w niego ładujesz :shocked: Czy kiedyś nastanie koniec modzenia ? :gwizdanie:

A boczki do tych foteli masz ?

Opublikowano

Dzieki ;) Ja wiem czy kupe :) Troche tylko ;) Raczej nie nastanie :) Teraz autko ma zaczac jechac konkretnie tylko musze sprzedac zalegajacy mi silnik 2,7 drugi i cel 400< :)

Boczki mam ale sa jasne a ja mam czarne wnetrze. Kurde generalnie ostatnio narzekam na brak czasu i mody stoja...

Nowe zabawki :

dscf3833r.jpg

Niestety swieca na bialo :/ Nie ma mozliwosci zmienic na czerwono bez rozbierania i lutowania :wallbash: Myslalem ze beda czerwone :thumbdown: Tak wygladaja na czerwono (na moment zapala sie czerwony przy zalaczeniu alarmu badz wylaczaniu ich)

dscf3834r.jpg

Ida w nawiew srodkowy jutro mam zamiar cos podzialac z kratkami o ile czas pozwoli.

Opublikowano

Ida w nawiew srodkowy jutro mam zamiar cos podzialac z kratkami o ile czas pozwoli.

czy one są juz zamontowane w kratkach na tych zdjęciach ??? poka z boku jak to wygląda ???

Opublikowano

Nosb

Jak te Recaro nie są grzane to w zimie polecam koc i jakieś dobre czopki :decayed:

czy one są juz zamontowane w kratkach na tych zdjęciach ??? poka z boku jak to wygląda ???

No waśnie :mysli:

Opublikowano

moskal jeszcze nie sa :) Musze dziureczki porobic w nich i zastanawiam sie jak i czym :) I nie mow do mnei zboku :polew:

No niestety smiecie nie sa :/ Musze je rozebrac i zalozyc maty z drugich foteli.

Opublikowano

Nosb

Jak te Recaro nie są grzane to w zimie polecam koc i jakieś dobre czopki :decayed:

No waśnie :mysli:

Daniel napewno Grzanie doreza :kox:

Opublikowano

Musowo beda grzane.Ten z wyjebana poducha lekko sie zgial w jej okolicy od strzalu wiec tapicerkechcac nie chcac musze zdjac i wyprostowac. Maty mam na strychu w fotelach to mysle ze cos sie uda zrobic :rolleyes:

Opublikowano

I nie mow do mnei zboku :polew:

opieram sie na opinii ludzi ,którzy znaja cie z deka bliżej :decayed:

to czeka cie ładna rzeźba z kratkami , pozazdrościć :tongue4:

Opublikowano

Musze dziureczki porobic w nich i zastanawiam sie jak i czym

Daniel..spróbuj dremelem i tarczką pod wymiar.

One są w jakichś kubeczkach czy na luzaka ? Bo można by było je zespolić z kratkami :naughty:

Opublikowano

sa do nich kubeczki cos ala defi. Wlasnie mysle powojowac dremelkiem :) Zobacze :) Moze w robocie mi cos wymysla chlopaki na tokarkach/frezarkach zeby kolko bylo idealne. Zobaczy sie :)

Ja osobiscie chce wyciac idealne miejsce dla nich i po prostu wlozyc bez klejenia, szpachlowania itp... jak sie nie uda bedzie szpachlex :no:

Opublikowano

Ja osobiscie chce wyciac idealne miejsce dla nich i po prostu wlozyc bez klejenia, szpachlowania itp... jak sie nie uda bedzie szpachlex :no:

Na ciasno bez klejenia może byc kiszka. Jak są kubeczki to wyciąć idealnie otwór na ścisło i zawieźć do pospawania..albo hardcore czyli topik ABS i lutownica :decayed::naughty::kox: I będzie na mur beton.

Szpachla ect. to już mozolna zabawa na tak małych elementach :disgust:

Opublikowano

Sam nie wiem jak to wykonac :) W najgorszym wypadku wlepie kubek i wszystko obszpachluje ale chcialem zrobic to z nutka finezji :polew:

Opublikowano

ja nie dawałbym tego w nawiewy. cipki lubią klimę. jak nie będzie im wiało, bo kratki zatkane, to będą narzekać. tłumaczenie, że to jest trendi na forum A4, streetracing i paru innych nic nie da :no:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...