krzysiek23 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 przeplacic nie przeplaciles ja za swoje dalem 2300zl z przesylka,takze jak sa w dobrym stanie to pogratulowac zakupu
moicz Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 i co fajnie wyszły te dekory czy nie bardzo ?
Nosb Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Cholera wyszlo ze te rec nie sa podgrzewane Trzeba bedzie cos na to zaradzic... A kupa pisal w aukcji ze grzane patataj jeden :/ to ten "gorszy" w sumie brudny a nie zniszczony Dekory nie wiem jeszcze co z nich wyszlo moze jutro po nie pojade
Nowak_zg Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 recaro bez grzania :/ to jak lod przez kondoma ps. one sa szare ? wydaje sie ze sa mocno brudne ... ale ogolnie stan ok ps. poduszka naderwala fotel czy wyjebala tylko zaslepke ?
slepy Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ładne , bardzo ładne, w hoooj, szkoda tylko że nie grzane, ale dasz radę, to wyrezać, furka będzie malinka w środku, a te dekory w końcu poszły na jasno czy na ciemno
Kowi87 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 A tylna kanapa jak, bo na aukcji wyglądała na ruszoną Fotel wyprać i bedzie cacy
Nosb Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 No tez sie zdziwilem ze nie grzane ale co zrobie Kolega mi odbieral i nawet nie wzialem pod uwage ze moga byc nie grzane Tylko zaslepka fotel ok. Mam na strychu te sprasowane skory z S4 to przeloze maty z nich i bedzie grzanie Kolor to taki ja wiem... Bez? Mocno brudne sa trzeba wyczyscic i bedzie ok w miare. Dekory ciemne ale nie wiem jeszcze jak to wyszlo/wyjdzie Co do kanapy tylniej : jest ok ale oberwal porzadnie ten "wypelniacz" miedzy oparciem a nadwoziem : gabka odksztalcona wiec musze przelozyc skore na inna. Generalnie troche pracy i bedzie git Podobaja mi sie mimo wszystko bo nie material spotykany czesto ani nie czarne skory. Recaro w jasnej skorze to raczej rzadki temat na wtornym
Gobi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Od dawna podglądam tutaj twój temacik,nie będę pisał że super furacz etc,już dziesiątki osób ci to napisało... Skrobnę tu też coś,żeby mi śledziło twój temat. Ale kto nie lubi oh ,ah ,oh ? Prześwietny... kupę kasy w niego ładujesz Czy kiedyś nastanie koniec modzenia ? :gwizdanie: A boczki do tych foteli masz ?
Nosb Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Dzieki Ja wiem czy kupe Troche tylko Raczej nie nastanie Teraz autko ma zaczac jechac konkretnie tylko musze sprzedac zalegajacy mi silnik 2,7 drugi i cel 400< Boczki mam ale sa jasne a ja mam czarne wnetrze. Kurde generalnie ostatnio narzekam na brak czasu i mody stoja... Nowe zabawki : Niestety swieca na bialo :/ Nie ma mozliwosci zmienic na czerwono bez rozbierania i lutowania Myslalem ze beda czerwone Tak wygladaja na czerwono (na moment zapala sie czerwony przy zalaczeniu alarmu badz wylaczaniu ich) Ida w nawiew srodkowy jutro mam zamiar cos podzialac z kratkami o ile czas pozwoli.
moskal Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ida w nawiew srodkowy jutro mam zamiar cos podzialac z kratkami o ile czas pozwoli. czy one są juz zamontowane w kratkach na tych zdjęciach ??? poka z boku jak to wygląda ???
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Nosb Jak te Recaro nie są grzane to w zimie polecam koc i jakieś dobre czopki czy one są juz zamontowane w kratkach na tych zdjęciach ??? poka z boku jak to wygląda ??? No waśnie
Nosb Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 moskal jeszcze nie sa Musze dziureczki porobic w nich i zastanawiam sie jak i czym I nie mow do mnei zboku No niestety smiecie nie sa :/ Musze je rozebrac i zalozyc maty z drugich foteli.
slepy Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Nosb Jak te Recaro nie są grzane to w zimie polecam koc i jakieś dobre czopki czy one są juz zamontowane w kratkach na tych zdjęciach ??? poka z boku jak to wygląda ??? No waśnie Daniel napewno Grzanie doreza
Nosb Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Musowo beda grzane.Ten z wyjebana poducha lekko sie zgial w jej okolicy od strzalu wiec tapicerkechcac nie chcac musze zdjac i wyprostowac. Maty mam na strychu w fotelach to mysle ze cos sie uda zrobic
moskal Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 I nie mow do mnei zboku opieram sie na opinii ludzi ,którzy znaja cie z deka bliżej to czeka cie ładna rzeźba z kratkami , pozazdrościć
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Musze dziureczki porobic w nich i zastanawiam sie jak i czym Daniel..spróbuj dremelem i tarczką pod wymiar. One są w jakichś kubeczkach czy na luzaka ? Bo można by było je zespolić z kratkami
Nosb Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 sa do nich kubeczki cos ala defi. Wlasnie mysle powojowac dremelkiem Zobacze Moze w robocie mi cos wymysla chlopaki na tokarkach/frezarkach zeby kolko bylo idealne. Zobaczy sie Ja osobiscie chce wyciac idealne miejsce dla nich i po prostu wlozyc bez klejenia, szpachlowania itp... jak sie nie uda bedzie szpachlex
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja osobiscie chce wyciac idealne miejsce dla nich i po prostu wlozyc bez klejenia, szpachlowania itp... jak sie nie uda bedzie szpachlex Na ciasno bez klejenia może byc kiszka. Jak są kubeczki to wyciąć idealnie otwór na ścisło i zawieźć do pospawania..albo hardcore czyli topik ABS i lutownica I będzie na mur beton. Szpachla ect. to już mozolna zabawa na tak małych elementach
Nosb Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Sam nie wiem jak to wykonac W najgorszym wypadku wlepie kubek i wszystko obszpachluje ale chcialem zrobic to z nutka finezji
pet3r Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ja nie dawałbym tego w nawiewy. cipki lubią klimę. jak nie będzie im wiało, bo kratki zatkane, to będą narzekać. tłumaczenie, że to jest trendi na forum A4, streetracing i paru innych nic nie da
Rekomendowane odpowiedzi