Szamek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 a z polifta żeby do przedlifta podeszły dużo jest roboty? czy w ogóle to jest możliwe?
medik Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Na której stronie są fotki Recaro ?
SoMeS Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 a z polifta żeby do przedlifta podeszły dużo jest roboty? czy w ogóle to jest możliwe? jest możliwe i roboty dużo nie ma.. wiertarka szlifiera i jazda.. sam przerabiałem
mrogal Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 a z polifta żeby do przedlifta podeszły dużo jest roboty? czy w ogóle to jest możliwe? jest możliwe i roboty dużo nie ma.. wiertarka szlifiera i jazda.. sam przerabiałem to juz wiesz gdzie fotki zarzucic
KANAL Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 NOSB wypowiedz sie jak byloby z tymi fotelami do przedlifra w sedanie w ktorym siedza teraz kubelki z rozkladana kanapa? W tej chwili pasuje P&P?
Szamek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 a z polifta żeby do przedlifta podeszły dużo jest roboty? czy w ogóle to jest możliwe? jest możliwe i roboty dużo nie ma.. wiertarka szlifiera i jazda.. sam przerabiałem no to spoko SoMeS a powiedz czy później można byłoby założyć przedliftową kanapę?
SoMeS Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 powiedz mi jakie masz zaczepy itp na pw a nie tutaj będziemy śmietnik robić... wszystko jest do zrobienia..
krzysiek23 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 pany nad czym wy rozkminiacie te fotele i tak ida do avanta
Nosb Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 Tylko pytanie ktorego Generalnie z avanta do sedana pasuja normalnie ( roznia sie te "wypelnienia" boczne ale to malo widoczne ) . Jest inne mocowanie/zamykanie. w tej chwili nie mam tego przerobionego. przedlift ucho, polift bolec jak napisal reniu. na 118
PABLO Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Może zrobimy licytacje za te Recaro :?: :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 Wiecie ja bede chcial 3k z boczkami i lokciem. Jako jedyny na razie chce dac bez problem soviet i podjedzie sobie osobiscie wiec mi to pasuje
medik Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Nosb kiedy pozbywasz się Recaro ostatecznie ? Chodzi mi do kiedy otwarte negocjacje. Masz tylko jedną fotkę ?
krzysiek23 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Wiecie ja bede chcial 3k z boczkami i lokciem. Jako jedyny na razie chce dac bez problem soviet i podjedzie sobie osobiscie wiec mi to pasuje soviet a nie mial on sprzedac auta,sprzedal mi zdezio rs4 przerobiony a chce smignac mi recaro-3100 ci dam haha ale mi to wyslesz,jak zawsze to robimy
Soviet Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 owszem auto miało iść na sprzedaż, ale na chwile obecną zostaje- są ważniejsze sprawy, a co do recarosów i reszty to moje stanowisko jest takie jak ustalenia z Danielem na pw :gwizdanie:
Cristoforo Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Soviet może chcesz sie zamienić na AJM
Szamek Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Daniel jak dobrze pamiętam to Ty miałeś kiedyś przerabiane przednie boczki drzwi pod inne głośniki, masz to jeszcze? chcesz sprzedać? :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 Oj gdzie to teraz jest to nie mam rozowego. Poszly do wroca a stamtad jeszcze gdzies.
SoMeS Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Daniel nie masz jeszcze jakiegoś zderzaka tylnego z eski bądź rs? Twój poprzedni niestety się przedziurawił
krzysiek23 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Daniel jak dobrze pamiętam to Ty miałeś kiedyś przerabiane przednie boczki drzwi pod inne głośniki, masz to jeszcze? chcesz sprzedać? :gwizdanie: jesli chodzi ci o te pierwsze boczki NOSBA z maskownica 1 okragla i 1 prostokatna to w chwili obecnej u mnie sie gdzies walaja
Nosb Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 Krzysiek a skad ty je masz? Somes moj drugi lift ale to dopiero jak lala pojdzie na klamoty.
Rekomendowane odpowiedzi