jozek726 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Naturalnie Lubię niebieski. BTW Bokiem wleciałeś na tą mini sesję? Twój też jest piękny fajne miejsce na sesje ale musi być odpowiedni sprzęt i pogoda oczywiście auto nie na stali Niebieski ma to coś. P.S. stali nie widać. na początku nie byłem przekonany, teraz jestem zachwycony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Zaraz się zesikam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Zaraz się zesikam Jak jozka a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Zaraz się zesikam a to niby czemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Z wrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Zaraz się zesikam a to niby czemu ? Karol wyjaśnił Jak widzę ten niebieski w B6 to dostaję eyegasmu:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 kupiłem sobie aparat dopiero się uczę więc proszę o wyrozumiałość fajnie ten carbon wygląda wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devey Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Józiek zajebistą masz furę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Prawy boczek Ci nie spasował zbytnio no chyba, że tak jest w B6, to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 fajne foty. Oj kusi ten carbon mnie kusi... BTW zadbaj o recarosy bo widać, że struktura skóry jest już zmęczona, jakby nie dostawała odżywki od długiego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 fajne foty. Oj kusi ten carbon mnie kusi...BTW zadbaj o recarosy bo widać, że struktura skóry jest już zmęczona, jakby nie dostawała odżywki od długiego czasu a masz coś dobrego do skóry ? ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- Józiek zajebistą masz furę ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:09 ---------- turzol ja leciałem skórę czymś taki jedynie Meguiars Gold Class Leather Conditioner SKLEP WWA (2739866401) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ja używam i polecam Gliptone -> GLIPTONE - najwyższej jakości środki do skóry (2779498754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygras Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Prawy boczek Ci nie spasował zbytnio no chyba, że tak jest w B6, to Bity byl na bank;D:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ja używam i polecam Gliptone -> GLIPTONE - najwyższej jakości środki do skóry (2779498754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dzięki, pewnie zamówi jak wpadnie mi grosz jakiś Prawy boczek Ci nie spasował zbytnio no chyba, że tak jest w B6, to Bity byl na bank;D żeby to tylko z jednej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 tez uzywam w aucie do czarnej skory gt11 i gt12 i jestem zadowolony ale w domu do jasnej uzywalem Autoglym leather cleaner i turtlewax conditioner efekt teki sam jak w linku z gliptone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dropsone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 o kuffa, ale kox... jak bede w BDG to musisz sie zjawic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 postaram się być, zrobimy kolejnego MEGA spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 trzeba cos pomyslec jak sie cieplej zrobi i letni setup spowrotem zawita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 dzisiaj Józek jezdziełm taką jak Twoja. 213tys przebiegu i kierownia już ma dziury, a fotel kierowcy ma naszytą łatę w eleganckim odcieniu upodabniającym się do ori:facepalm: PS. 213 razy 2 pomnożone przez 2:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi