amaradaar Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 takie coś powinno być w kalendarzu a nie padaki z telefonów jak teraz Joozek mógłby sam cały kalendarz yebsnąć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rade Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Foty jak z Top Gear ^^ Gratuluje smaku w rezaniu konkretnie ale z umiarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 takie coś powinno być w kalendarzu a nie padaki z telefonów jak teraz Joozek mógłby sam cały kalendarz yebsnąć :D Foty jak z Top Gear ^^ Gratuluje smaku w rezaniu konkretnie ale z umiarem Dzięki, staram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol18183 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 patrz mnie nie zabrał na sesje fajnie złapałes kolorystyke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 przejazdem tam byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Już nawet nie mówię że do mnie nie wstąpił a z 7-mki komin mojej chałupy widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Już nawet nie mówię że do mnie nie wstąpił a z 7-mki komin mojej chałupy widać pewnie jakiegoś sztywnego przewoził i musiał szybko do celu dojechać Józek a lampy przód polerowałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Nie przy lampach nic po za soczewkami z b8 nie grzebałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motyk Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Piękna sztuka, super projekt aż miło popatrzeć gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Super autko, a te ostatnie fotki to faktycznie, jak z jakiegos top gira wygladaja. ale kolo to widzialbym tutaj jakies lepsze/bogatsze, to jest za banalne i nie pasuje mi jakos do reszty tego doieszczonego wozu. Edytowane 18 Października 2014 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 a dziękuję, staram się zawsze coś tam pomodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Kurde, sam chciałbym dojść do takiego etapu a mówiłem sobie, że po golfie w nowej furze nie będę już modził Edytowane 17 Października 2014 przez RicS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koczek82 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Piękna Fura!!!Szacun!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Kurde fotki to ci wychodza :-) ladnie sie dzieje w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 daj znac jak bd chciał sprzedac ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Trafia w me gusta w 100 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 kiedyś ktoś powiedział że grube projekty powstają latami lecimy dalej, zima idzie, webasto czeka na montaż Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 mówiłem Ci już brat, że jesteś bardziej j**nięty niż ustawa przewiduje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 mówiłem Ci już brat, że jesteś bardziej j**nięty niż ustawa przewiduje? gdzieś mi już prawiłeś takie komplementy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi