biggman Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) nie ma sprawy Edytowane 19 Października 2014 przez biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Będziesz Pan zadowolony! Od roku mam webasto i wiem, że to jeden z bardziej użytkowych modów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 kiedyś ktoś powiedział że grube projekty powstają latami lecimy dalej, zima idzie, webasto czeka na montaż Karol Dobry mod, bedziesz zadowolony . Ja już od tygodnia zaczalem odpalac piecyk. Wchodzenie do cieplego auta jest bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 jeden z najlepszych modzików jak już się upora z kopceniem dlatego może wpierw Jozin z bazin zrób przegląd piecyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Tak , piecyk juz leży u fachowca na przeglądzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Marioooo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 kiedyś ktoś powiedział że grube projekty powstają latami lecimy dalej, zima idzie, webasto czeka na montaż Karol Dobry mod, bedziesz zadowolony . Ja już od tygodnia zaczalem odpalac piecyk. Wchodzenie do cieplego auta jest bezcenne Wierze, już się nie mogę doczekać jak u mnie będzie siedziało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ile $ takie webasto wychodzi mniej wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 zależy wszystko jak kupisz graty, kto Ci montuje itd nie można tak mniej więcej powiedzieć co i ile , ceny są zróżnicowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Znając Józka kwota nie przekroczyła 100 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Znając Józka kwota nie przekroczyła 100 zł lubię to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Znając Józka kwota nie przekroczyła 100 zł Nie jest aż tak dobrze [emoji6] trochę kosztowało, myślę że cały komplet z montażem, wszystkimi plastikami, śrubami itd będzie kosztował z 2 tys [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 bogatego nieboszczyka musiałeś chować skoro takiego drogiego moda walisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ładnie idziesz do przodu powodzenia w dalszym modzeniu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dużo tego modzenia zostalo? Toż to prawie full opcja: kox: bogatego nieboszczyka musiałeś chować skoro takiego drogiego moda walisz Gdzie tu się ciśnie lubię to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 bogatego nieboszczyka musiałeś chować skoro takiego drogiego moda walisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dużo tego modzenia zostalo? Toż to prawie full opcja: kox: bogatego nieboszczyka musiałeś chować skoro takiego drogiego moda walisz Gdzie tu się ciśnie lubię to! masz: [emoji106] ciś ile wlezie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dużo tego modzenia zostalo? Toż to prawie full opcja: kox: bogatego nieboszczyka musiałeś chować skoro takiego drogiego moda walisz Gdzie tu się ciśnie lubię to! Powiem Ci że mam taką cichą nadzieje nawrzucać w niego MAX opcję, wszystko co tylko się da a trochę jeszcze mi zostało ale jestem bliżej niż dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 drugi Bart-S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi