Animal Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Cholera też myślałem, żeby zostawić 18" na zimę a na lato pójść w 19" ale zaczynam wątpić czy to na pewno dobry pomysł tymbardziej, że dużo jeżdżę po naszych cudownych drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 dzięki za spota, fura robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 dzięki za spota, fura robi wrażenie Ja również dziękuje, spocik udany Nowe listewki Na razie będą na aucie w tym kolorze ale docelowo będą w kolor Jak umyje auto pokażę jak to się prezentuje Wpadło jeszcze parę gratów do montażu webasto, piecyk już jest u fachowca na kontroli , mam nadzieje że go nie przepije Karol dziękówka za wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Nie lubię Cie już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dawaj foty z listwami Przy okazji dzięki za linka z lusterkiem, zakupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 jak go umyję to zapodam bo teraz to tragedia, cały brudny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Polecam się na przyszłość Czekam na fotki jak z listwami w tym kolorze autko sie prezentuje I przyjezdzaj bedziemy montowac webasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ja mam h&r. Ile pojdzie to nie wiem,ale kola nie pozwalaja nizej,bo hacza. A miejsce na amorku jest jeszcze. Bieniek jak auto ma wymiatać wyglądem na gwincie to nie da rady za***rdalać A z takim silnikiem ciężko chyba wolno się kulać. Flyer jak spojrzał na mój setup to stwierdził że nie dałby rady tak się przemieszczać Jozek nówki te listwy? gdzieś nabył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Polecam się na przyszłość Czekam na fotki jak z listwami w tym kolorze autko sie prezentuje I przyjezdzaj bedziemy montowac webasto Niech tylko auto umyje to fotki będą Wandej używki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 z listwami bedzie świetnie Jozek co do webasto .....zazdroszcze to bedzie moj mod w nastepnym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Czekam na fotki. Webasto rezaj bo zima się zbliża - wiem co mówię bo w tamtym roku wrzuciłem przed zimą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 kurczę mam nadzieje że zdążę przed zimą z tym webasto bo trochę zalatany jestem ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 kurczę mam nadzieje że zdążę przed zimą z tym webasto bo trochę zalatany jestem ostatnio więcej ludzi umiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 kurczę mam nadzieje że zdążę przed zimą z tym webasto bo trochę zalatany jestem ostatnio nie w tą zime to w nastepną ja w tym roku bede grzał farelką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 kurczę mam nadzieje że zdążę przed zimą z tym webasto bo trochę zalatany jestem ostatnio nie w tą zime to w nastepną ja w tym roku bede grzał farelką nie no musi być na tą zimę kurczę mam nadzieje że zdążę przed zimą z tym webasto bo trochę zalatany jestem ostatnio więcej ludzi umiera? na spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 kruca wszyscy rezaja webasto tylko nie ja.. i tomekhxc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 kruca wszyscy rezaja webasto tylko nie ja.. i tomekhxc takżeTomek....cza sie wziasc do roboty żeby nie odstawac od Elyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Szybki strzał z szybkiego mycia na bezdotykowce setup zima jak wam się podobają listwy nie w kolor ? Edytowane 22 Listopada 2014 przez jozek726 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 mi sie bardziej podobają w kolorze nadwozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 zjebałeś to. maluj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi