Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] B5FL AVANT prawie US na sprzedaż.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polejta mu to łatwiej zapomni :wink:

Opublikowano
:banned:

Wnioskuję o bana :decayed:

haha tak najlepiej zrobic:polew:

Opublikowano
:friends:
Opublikowano

bynajmniej w słusznej sprawie, a nie z powodu zmiany na b6 :decayed:

Opublikowano
bynajmniej w słusznej sprawie, a nie z powodu zmiany na b6 :decayed:

+1 :polew:

A tak poważnie... Współczuje sytuacji. Oby wszystko poszło jak trzeba :thumbup1:

Opublikowano

no szkoda że to tak wyszło... projekt nie dokończony... :kwasny:

A zapowiadało się tak dobrze.

Opublikowano

grunt że trafia do człowieka który wie co robić dalej, a nie rozebrać wp***u na części albo useryjnić:facepalm:

kaju to co teraz kupisz jak juz sprawy problemowe sie rozwiążą:eusathink:

S4:kox:

Opublikowano
grunt że trafia do człowieka który wie co robić dalej, a nie rozebrać wp***u na części albo useryjnić:facepalm:

forumowicz przejal fure?

Opublikowano

forumowicz przejal fure?

Mrogal :decayed:

Opublikowano

forumowicz przejal fure?

powaga? rs sprzedal sie?:decayed:

Opublikowano

Dokładnie, mrogal przejmuje moje B5, jest już w drodze, więc zostaje w rodzinie. O 4 odbieram go z Wrocławia. Co dalej jeśli chodzi o wozidło - na pewno zostanę przy audi, na razie o tym nie myślę, tylko chcę jak najszybciej brata z kłopotów wytargać, sporo kasy już wpompowałem, ale o tym już nie myślę, teraz to, co mrogal daje za moją, to akurat wystarczy, żeby zakończyć jego sprawy. A ja się w miarę szybko podniosę, do wakacji coś już powinno w garażu stanąć, nie wykluczam B6 (tak, wiem... :facepalm:), ale nie ukrywam, że chciałbym wrócić do B5, szkoda, że nie mojej, ale cóż, takie życie... Z góry dziękuję wszystkim, którzy "byli ze mną" w trakcie modzenia auta, dziękuję też tym, którzy telefonicznie zaproponowali pomoc, panowie pokłony dla Was :hi::hi::hi::hi::hi: jako przedostatni mod to wlepa jakże zacnej ekipy B5 Battalion nad lewą lampą, ostatni mod będzie po podpisaniu umowy z mrogalem, czyli słodziutki buziak w maskę i uścisk dłoni z życzeniami bezawaryjności i dalszych modów..... :cry::cry::cry:

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ----------

forumowicz przejal fure?

powaga? rs sprzedal sie?:decayed:

Ta, wczoraj.

Opublikowano

kaju182 głowa do gory i oby sie temat problemow zamknał ja najszybciej.

Opublikowano

qr** ja bym pastowal przed sprzedaza chyba cala noc jak bym tyle pracy wlozyl co Ty....:jerk:

---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ----------

ale to jak z kobietami kazdea nastepna jest lepsza :kox:

Opublikowano

Karol a co z lampami robimy? Kierunki damy morgalowi? Czy już odpuszczamy temat?

Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Karol a co z lampami robimy? Kierunki damy morgalowi? Czy już odpuszczamy temat?

Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2

Jak Arleta jest w domu cały dzień, to podlecimy po te kierunki, jeśli mrogal będzie chciał, ja już nie ogarnąłem czasowo dzisiaj, dlatego nawet nie dzwoniłem.

Opublikowano

Tak myślałem. Spoko. Bo do 3 to on u ciebie nie będzie chciał siedzieć żeby zobaczyć do tego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...