Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ceny paliwa marzec 2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie opinie o paliwach Tesco i Carrefour? bo tam sa najtansze ale nigdy nie tankowalem bo sie balem :D

ojciec od 4 lat tankuje na auchan górczewska swoje b7 3.0 tdi, nalatal juz ponad sto tysi i fura smiga, nie bylo problemow z wtryskami. ja swoje a3 8L tankowalem glownie na tesco tez na gorczewskiej i 3 lata byl spokój a ostatnio cos mi pompowtryski siadly, na zimnym silniku zle dawki byly i silnik nie chcial chodzic (odpalal ale mial niskie obroty jalowe, mocne wibracje i gasl po chwili) nie wiem czy to przez to czy nie, mam na oku inna przyczyne. za to od 6 lat tam tankuje swoje niezniszalne b5 AFN i silnik odpala jak nówka szuka.

zeby nie bylo tak calkiem OT, w sobote na tesco ON był po 4,02 ;)

a jednak! problemy z odpalaniem byly caly czas, nawet wtryski czyscilem jakims preparatem liqui moly, nic to nie dalo. myslalem ze moze rozrusznik siada i nie kreci wystarczajaco szybko. co ciekawe na cieplym odpalal normalnie, na zimnym ni c**ja. ale 2 dni temu zatankowalem caly bak na statoilu i jak reka odjął! zaczal odpalac jak gdyby nigdy nic. nigdy wiecej tesco. na statoilu 4.26 za ON

Edytowane przez swiezak84

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 314,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przedwczoraj zalałem na Lotosie przy Centrum Olimpijskim, Wisłostrada w stronę Gdańska

4,12

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ON w Zielonej Górze Orlen po 4.18 ;-)

Opublikowano

W sobote lalem gaz po 1,97 :grin: cena szok - Myslowice - Brzeczkowice kolo Lidla

Opublikowano

BP Warszawa Wesoła, ON 4.11

Opublikowano

W sobote lalem gaz po 1,97 :grin: cena szok - Myslowice - Brzeczkowice kolo Lidla

normalna cena w Bydgoszczy ;)

Verva ON na mojej stacji 4,45. w weekend było po 4,39 ;)

Opublikowano

Po ile tam macie PB98 u siebie? W Kato najtaniej póki co Statoil 1-2-3 po 4,44zł.

Opublikowano

Lotos W Trzemesznie k Gniezna ON 4,05zł :)

Opublikowano

orlen Żary ON 4,00zł BP 4.07 LPG 1.93

Opublikowano

u mnie na stacji OLMA OIL on 3,94

Opublikowano

ON 3.93 Crab Skoczów :)

Opublikowano

Takie ceny, a auto u mechanika !!! :(

Opublikowano

Krzepice woj. śląskie Orlen Pb95 4.09 LPG 1.95

Rudniki woj. opolskie Orlen Pb95 4.49 i jeszcze mi gość wmawia, że to nie oni cenę ustalają ... a 10km dalej 40 groszy taniej :facepalm:

Opublikowano

Panowie jak to jest ze u mnie w miescie na orlenie ropa 4.12 a 20km dalej takze na orlenie 3.98 ? A na stacji przy Intermarche (paliwo przywozi orlen ) 3.94zł. Na każdym orlenie nie powinna być taka sama cena ?

Opublikowano

Zalezna od ceny zakupu w danym momencie przez dana stacje ,no i kaprys kierownika stacji

Opublikowano

Mysle ze kaprys kierownika nie ma nic do znaczenia ale cieszmy sie ze idzie w dół a nie w gore :D takiej taniej ropy to od trzech lat nie widzialem 95 centow :D

Opublikowano

3,90 zł Orlen :)

Opublikowano

3.87 Auchan ON

Opublikowano

Miastko, woj. pomorskie ON 4,43, gdzie w innych sąsiednich miastach ON można kupić za 3,95