daro87 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 WAUZZZ8K1CA027422 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 5 godzin temu, daro87 napisał(a): WAUZZZ8K1CA027422 03L 963 319 A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro87 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 No ten numer i te moje stare z litera j to to samo. . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur1990 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Mam NGK założone, oryginały były Beru. W mrozy pali ładnie różnicy nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Świeca albo grzeje albo nie grzeje, więc jaką różnicę chciałbyś widzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liwiusz Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 W moim CGLC pokazuje po podpięciu Vaga dokładnie na którym cylindrze świeca nie grzeje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 2 godziny temu, Liwiusz napisał(a): W moim CGLC pokazuje po podpięciu Vaga dokładnie na którym cylindrze świeca nie grzeje. I jak ma to komuś pomóc w dokonaniu wyboru świec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 13 godzin temu, Muskel1 napisał(a): I jak ma to komuś pomóc w dokonaniu wyboru świec? Czy ma kupić zwykła czy z czujnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 (edytowane) Z czujnikiem masz tylko jedną i to w B9, B8 chyba czujników nie ma. To, że pokazuje Ci która grzeje a która nie jest zasługą instalacji, nie świec. Edytowane 13 Stycznia 2023 przez Langista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liwiusz Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Czy mógłby ktoś podesłać mi link albo podpowiedzieć gdzie kupić świece żarowe oryginały do CGLC. Właśnie wróciłem z serwisu i wygląda na to że mam wadliwe świece. W serwisie czas oczekiwania do 10-go lutego za nowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirasekvip Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 poproszę o pomoc w dobraniu świec żarowych do mojego auta, pacjent audi a4 b8 2.0tdi 170KM, kod silnika caha, vin-wauzzz8k89a137439 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 (edytowane) 059963319AB Beru GE133. Edytowane 3 Listopada 2023 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirasekvip Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 dzięki za szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus89 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Cześć, Wyskoczył mi błąd „obwód świecy żarowej cylindra 2 otwarty”. Kupiłem świece Beru Ge133(takie zalecał sklep) 4szt i chciałem dziś wymienić komplet. Po odpięciu fajek stwierdziłem na 3-cim cylindrze (tj. drugim od ściany grodziowej – poprawcie mnie jak mylę się z liczeniem cylindrów bo nie wiem od której strony się to robi) znalazłem świecę z czujnikiem. Moje pytanie jest następujące: Czy mogę wymienić 3 świece pomijając świecę z czujnikiem czy trzeba wymienić komplet? Czy dobrano dobre świece i jaki numer ma świeca Beru z czujnikiem na trzeci cylinder? Czy wymiana świecy z czujnikiem jest w jakiś sposób inna czy jak w przypadku pozostałych 3 świec. A4 B8 2014r. 2.0 TDI CSUB Vin: WAUZZZ8K1EA156943 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Tak na 3 cylindrze jest świeca z czujnikiem ciśnienia. Liczysz od strony chłodnicy jest pierwszy cylinder, a czwarty od ściany grodziowej. Nie musisz wymieniać wszystkich świec. Świeca z czujnikiem ma aktualny nr 03L995061L i kosztuje 183 €, wymienia się ją tak samo jak pozostałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus89 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 29 minut temu, Muskel1 napisał(a): Tak na 3 cylindrze jest świeca z czujnikiem ciśnienia. Liczysz od strony chłodnicy jest pierwszy cylinder, a czwarty od ściany grodziowej. Nie musisz wymieniać wszystkich świec. Świeca z czujnikiem ma aktualny nr 03L995061L i kosztuje 183 €, wymienia się ją tak samo jak pozostałe. Dzięki za szybką odpowiedź Czy świece pozostałe bez czujników są dobrze dobrane Beru GE133? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Tak, powinny pasować ale dla 100% pewności zapytaj w dziale części, niech Ci po VINie dobiorą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver3833 Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca (edytowane) Hej panowi gdzieś się biję z myślą że profilaktycznie warto by było świecę wymienić bo ja tego jeszcze nie robiłem kontak serwis ASO cena 156 zł sklep motoryzacyjny orginał 56 zł Beru 53 zł czemu taka różnica ??? Edytowane 31 Lipca przez Silver3833 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca ASO ma swoją marżę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver3833 Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca No ale 150 % ??? Ok wiadomo gdzie kupię tam gdzie taniej tylko nie rozumie czemu w sklepie motoryzacyjnym koszt to 56 zł tak mi powiedzieli za orginał 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi