Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A4 B5 CZIKITA Optycznie RS4 anty chrom .

Jak się podoba CZIKITA ?  

112 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak się podoba CZIKITA ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem kolego ze straciles kupe czasu bo kupa wyszla

Opublikowano

z zewnatrz moze byc, ale srodek kupa popraw go i bedzie ok

Opublikowano

No to chłop się załamał chyba, fala krytyki go przerosła. Zamiast zrozumienia i ogólnej fascynacji dostał po jajkach krytyką największego kalibru :)

P.S. Ja dałem neutralnie bo tak jak zewnętrznie przełknę to wewnątrz można dostać chu...jozy :)

Ale o gustach się nie dyskutuje :)

Opublikowano

A moze sie wylal na slowa krytyki??

Nie znaczy ze po naszych komenatrzach odrazu auto w stodole pozuci. Jego koncepcja i jego wykonanie,co najlepsze koledze sie tak podoba i tyle.

Opublikowano

Owszem,chlopak napewno sobie zdawal sprawe ze moze uslyszec slowa krytyki,chcial by oceniac tak wiec oceniajmy.

Ale jak juz pisalem nie oznacza ze od teraz audika kocem przykryje i bedzie jezdzil komunikacja miejska.

Opublikowano

Nic miejmy nadzieje ze teraz siedzi w garazu i robi ori rs4 look ;D

Opublikowano

Środek porażka :polew:

Opublikowano

To jest porażka :grin:

0_0_0_133213471_middle.jpg

Opublikowano

Jestem i puki co To się przymierzam do zawieszenia sportowego i malowania progów pod kolor a no i kierownice 3 ramienną. Wnętrze miałem okazje po znajomości zrobić je za 100 złotych w tych kolorach więc nawet się nie zastanawiałem . Co do krytyki itp to serdecznie mi koło d.. lata co kto o tym myśli nie chowałem się i nie będę się chował . Zderzak laminat jakbyście nie zauważyli jest spory IC i bardzo wystawał poza seryjny zderzak dla tego jest laminat Ska też go nie kryła a RS jest za droga to tyle w tym temacie .

A sonda jest po to żeby było ciekawiej na forum pozdro

:banan:

Opublikowano

co Ty tutaj za farmazowny gadasz że ic pod eski zderzak nie wchodzi(porzeźbisz to wejdzie):facepalm:

rs4 w tej samej cenie jest praktycznie:facepalm:

widziałem Twoje projekty stron www to nic dziwnego że auto tak wygląda

takie strony to robią na poziomie podstawówki 5/6 klasy, przypomniały mi się początki stron internetowych aż:decayed:

Opublikowano

Taki "tjuning" to był modny kilka lat wstecz.... Teraz to wieś i tyle. Za 100zł? Jakby mi ktoś dopłacił, to bym tak auta nie zj***ł...:facepalm: Dzwońcie do Tedego, niech przyjeżdża z TVNem :polew:

Jedyną słuszną rzeczą w tym aucie to kolor :thumbup1:

---------- Post dopisany at 07:41 ---------- Poprzedni post napisany at 07:39 ----------

Kolega jeszcze młody pewnie jest, trochę mu zejdzie aż zrozumie swoje błędy :decayed:

Opublikowano

koncepcja na czikite

10x963b.jpg

maluj progi w kolor i nie będzie źle bo teraz pieją, ładuj jakąś skórke do wnętrza i zrób coś z tymi żółtymi nawiewami:whistling: auto diametralnie sie zmieni

Opublikowano

Ech prawdziwa RSka cudeńko :hi:

Opublikowano

Taka prawdziwa i ori, ze w sedanie nie bylo rs:polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

:facepalm::facepalm::facepalm:

Double-facepalm.jpg

Facepalm.jpg

Opublikowano

181148triplefacepalmsup.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...