Skocz do zawartości
IGNOROWANY

LETNI ZLOT 2008 - Sobieszewo 29-31 sierpnia 2008.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też będę wczesniej tylko jeszcze nie wiem ile wcześniej - może nawet od niedzieli

Opublikowano

ja też będę wczesniej tylko jeszcze nie wiem ile wcześniej - może nawet od niedzieli

Ja bym raczej został dłużej na pare dni września, żeby nie wracać z zakończeniem turnusów, bo wtedy tłoczno na drogach będzie :heat:

Opublikowano

Ja bym raczej został dłużej na pare dni września, żeby nie wracać z zakończeniem turnusów, bo wtedy tłoczno na drogach będzie :heat:

Kradniesz mój pomysł :bicz3: :bicz3: :bicz3: ale to prawda lepiej przeczekać ostatni weekend, bo drogi będą zawalone i pewnie jeszcze pełno policji wszędzie, jakaś akcja bezpieczeństwo na drodze.

Opublikowano

Jak znam zycie, to na E7 bedzie jeden wielki korek do Wawy, a stac bedziemy w Ostrodzie, Mlawie, Strzegowie, Glinojecku i Plonsku :D

Opublikowano

a stac bedziemy w Ostrodzie, Mlawie, Strzegowie, Glinojecku i Plonsku

zawsze bedziecie mieli czas by dopic to czego sie nie dało na zlocie :gwizdanie:

Opublikowano

zawsze bedziecie mieli czas by dopic to czego sie nie dało na zlocie :gwizdanie:

watpie zeby cos zostalo :polew:

Opublikowano

Jak znam zycie, to na E7 bedzie jeden wielki korek do Wawy, a stac bedziemy w Ostrodzie, Mlawie, Strzegowie, Glinojecku i Plonsku :D

Nie przesadzamy mało kiedy jest tak źle na drogach E1 i E7 by stać w dłuższych korkach. Wyjazd z Sobieszewa na E7 to raptem 5km ;)[br]Dopisany: 16 Lipiec 2008, 13:37 _________________________________________________

I w tym miejscu apeluje o rozwagę!!!

Opublikowano

Nie przesadzamy mało kiedy jest tak źle na drogach E1 i E7 by stać w dłuższych korkach. Wyjazd z Sobieszewa na E7 to raptem 5km ;)[br]Dopisany: 16 Lipiec 2008, 13:37 _________________________________________________

albo o zmiennika

Opublikowano

Kradniesz mój pomysł :bicz3: :bicz3: :bicz3: ale to prawda lepiej przeczekać ostatni weekend, bo drogi będą zawalone i pewnie jeszcze pełno policji wszędzie, jakaś akcja bezpieczeństwo na drodze.

OK. Zrozumiałem sugestę :polew:

Chcesz mieć parę dni dyskretnego spokoju bez światków :gwizdanie:

Poprosze o zatem o rozlokowanie nas na róznych piętrach, zebyście nie musieli się na mnie natykać :tongue4:

Opublikowano

adadur, jezdze w lato E7 dosc czesto i wiem co sie dzieje...

Powrot z 3miasta w weekend jest dramatem w okresie letnim.

Nawet w poniedzialek jest ciasno. Ostatnio dzieki rocznicy bitwy pod Grunwaldem jechalem na dzialke 3 godziny zamiast jednej...

Opublikowano

proponuje ostrode przejechac środkiem miasta, bedzie napewno szybciej niz stać w korku na swiatlach przy BP :polew:

Opublikowano

a Kraków na zlot leci samolotem :decayed:

odbierze Nas ktoś z Gdańska? Obawiam się że na taxi już nie wystarczy :decayed:

Opublikowano

Albo nie bedzie w stanie wsiasc do tych TAXI :decayed:

Opublikowano

Albo nie bedzie w stanie wsiasc do tych TAXI :decayed:

Jakieś turbulencje przewidujesz :?: :mysli:

Jakby co to ja się wybieram w środę wiczorkiem, tak żeby czwartek już na plaży spędzić :good:

Opublikowano

Witam

Sorki za zamieszanie ale niestety nie będę w stanie się zjawić w tym terminie na zlocie więc możecie mnie wykreślić z listy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Kasa poszła, na dzień dzisiejszy jade sam, wiec mozna skreslil moja polowke z listy.

Opublikowano

Na chwilą obecną mamy zadeklarowanych 83 osoby, zaliczki/pełne wpłaty zrobiły 63 osoby. Prosze osoby o zdeklarowanie się by na poniedziałek mieć ostateczną informację, nie sadzę by kierownictwo ośrodka zgodziło się na rezerwację "w ciemnno" aż 20 miejsc.

Opublikowano

pogadam z chlopakami z zielonej i okolic i moze tez zawitamy

wypadaloby zeby woj lubuskie tez bylo ;)

Opublikowano

Bardzo mi przykro, ale z przyczyn częściowo niezależnych ode mnie muszę zrezygnować z OZA w tym roku. Proszę o wypisanie mnie z listy. Pieniędzy nie wpłacałem.

Przepraszam za zamieszanie. :embarrassed:

Opublikowano

Bardzo mi przykro, ale z przyczyn częściowo niezależnych ode mnie muszę zrezygnować z OZA w tym roku. Proszę o wypisanie mnie z listy. Pieniędzy nie wpłacałem.

Przepraszam za zamieszanie. :embarrassed:

:bicz: :bicz: :bicz: Ty miales dopisac plus jeden, a nie rezygnowac :bicz3:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...