miron78 Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 ja też będę wczesniej tylko jeszcze nie wiem ile wcześniej - może nawet od niedzieli
Suli Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 ja też będę wczesniej tylko jeszcze nie wiem ile wcześniej - może nawet od niedzieli Ja bym raczej został dłużej na pare dni września, żeby nie wracać z zakończeniem turnusów, bo wtedy tłoczno na drogach będzie
Kaśka Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 ja też będę wczesniej tylko jeszcze nie wiem ile wcześniej - może nawet od niedzieli Ja bym raczej został dłużej na pare dni września, żeby nie wracać z zakończeniem turnusów, bo wtedy tłoczno na drogach będzie Kradniesz mój pomysł :bicz3: :bicz3: :bicz3: ale to prawda lepiej przeczekać ostatni weekend, bo drogi będą zawalone i pewnie jeszcze pełno policji wszędzie, jakaś akcja bezpieczeństwo na drodze.
Flyer Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Jak znam zycie, to na E7 bedzie jeden wielki korek do Wawy, a stac bedziemy w Ostrodzie, Mlawie, Strzegowie, Glinojecku i Plonsku
olga Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 a stac bedziemy w Ostrodzie, Mlawie, Strzegowie, Glinojecku i Plonsku zawsze bedziecie mieli czas by dopic to czego sie nie dało na zlocie :gwizdanie:
angela Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 a stac bedziemy w Ostrodzie, Mlawie, Strzegowie, Glinojecku i Plonsku zawsze bedziecie mieli czas by dopic to czego sie nie dało na zlocie :gwizdanie: watpie zeby cos zostalo
adadur Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Opublikowano 16 Lipca 2008 Jak znam zycie, to na E7 bedzie jeden wielki korek do Wawy, a stac bedziemy w Ostrodzie, Mlawie, Strzegowie, Glinojecku i Plonsku Nie przesadzamy mało kiedy jest tak źle na drogach E1 i E7 by stać w dłuższych korkach. Wyjazd z Sobieszewa na E7 to raptem 5km [br]Dopisany: 16 Lipiec 2008, 13:37 _________________________________________________ a stac bedziemy w Ostrodzie, Mlawie, Strzegowie, Glinojecku i Plonsku zawsze bedziecie mieli czas by dopic to czego sie nie dało na zlocie :gwizdanie: I w tym miejscu apeluje o rozwagę!!!
olga Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Jak znam zycie, to na E7 bedzie jeden wielki korek do Wawy, a stac bedziemy w Ostrodzie, Mlawie, Strzegowie, Glinojecku i Plonsku Nie przesadzamy mało kiedy jest tak źle na drogach E1 i E7 by stać w dłuższych korkach. Wyjazd z Sobieszewa na E7 to raptem 5km [br]Dopisany: 16 Lipiec 2008, 13:37 _________________________________________________ a stac bedziemy w Ostrodzie, Mlawie, Strzegowie, Glinojecku i Plonsku zawsze bedziecie mieli czas by dopic to czego sie nie dało na zlocie :gwizdanie: I w tym miejscu apeluje o rozwagę!!! Jak znam zycie, to na E7 bedzie jeden wielki korek do Wawy, a stac bedziemy w Ostrodzie, Mlawie, Strzegowie, Glinojecku i Plonsku Nie przesadzamy mało kiedy jest tak źle na drogach E1 i E7 by stać w dłuższych korkach. Wyjazd z Sobieszewa na E7 to raptem 5km [br]Dopisany: 16 Lipiec 2008, 13:37 _________________________________________________ a stac bedziemy w Ostrodzie, Mlawie, Strzegowie, Glinojecku i Plonsku zawsze bedziecie mieli czas by dopic to czego sie nie dało na zlocie :gwizdanie: I w tym miejscu apeluje o rozwagę!!! albo o zmiennika
Suli Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 ja też będę wczesniej tylko jeszcze nie wiem ile wcześniej - może nawet od niedzieli Ja bym raczej został dłużej na pare dni września, żeby nie wracać z zakończeniem turnusów, bo wtedy tłoczno na drogach będzie Kradniesz mój pomysł :bicz3: :bicz3: :bicz3: ale to prawda lepiej przeczekać ostatni weekend, bo drogi będą zawalone i pewnie jeszcze pełno policji wszędzie, jakaś akcja bezpieczeństwo na drodze. OK. Zrozumiałem sugestę Chcesz mieć parę dni dyskretnego spokoju bez światków :gwizdanie: Poprosze o zatem o rozlokowanie nas na róznych piętrach, zebyście nie musieli się na mnie natykać
Flyer Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 adadur, jezdze w lato E7 dosc czesto i wiem co sie dzieje... Powrot z 3miasta w weekend jest dramatem w okresie letnim. Nawet w poniedzialek jest ciasno. Ostatnio dzieki rocznicy bitwy pod Grunwaldem jechalem na dzialke 3 godziny zamiast jednej...
Skrzypek Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Jak znam zycie, to na E7 bedzie jeden wielki korek do Wawy, a stac bedziemy w Ostrodzie, Mlawie, Strzegowie, Glinojecku i Plonsku proponuje ostrode przejechac środkiem miasta, bedzie napewno szybciej niz stać w korku na swiatlach przy BP
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 a Kraków na zlot leci samolotem odbierze Nas ktoś z Gdańska? Obawiam się że na taxi już nie wystarczy
Flyer Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Albo nie bedzie w stanie wsiasc do tych TAXI
jarko Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Albo nie bedzie w stanie wsiasc do tych TAXI Jakieś turbulencje przewidujesz :?: _________________________________________________ Jakby co to ja się wybieram w środę wiczorkiem, tak żeby czwartek już na plaży spędzić
Kowicz Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam Sorki za zamieszanie ale niestety nie będę w stanie się zjawić w tym terminie na zlocie więc możecie mnie wykreślić z listy. Pozdrawiam
Flyer Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Kasa poszła, na dzień dzisiejszy jade sam, wiec mozna skreslil moja polowke z listy.
adadur Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Opublikowano 18 Lipca 2008 Na chwilą obecną mamy zadeklarowanych 83 osoby, zaliczki/pełne wpłaty zrobiły 63 osoby. Prosze osoby o zdeklarowanie się by na poniedziałek mieć ostateczną informację, nie sadzę by kierownictwo ośrodka zgodziło się na rezerwację "w ciemnno" aż 20 miejsc.
Nowak_zg Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 pogadam z chlopakami z zielonej i okolic i moze tez zawitamy wypadaloby zeby woj lubuskie tez bylo
tomaszu Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 Bardzo mi przykro, ale z przyczyn częściowo niezależnych ode mnie muszę zrezygnować z OZA w tym roku. Proszę o wypisanie mnie z listy. Pieniędzy nie wpłacałem. Przepraszam za zamieszanie.
angela Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 Bardzo mi przykro, ale z przyczyn częściowo niezależnych ode mnie muszę zrezygnować z OZA w tym roku. Proszę o wypisanie mnie z listy. Pieniędzy nie wpłacałem. Przepraszam za zamieszanie. :bicz: Ty miales dopisac plus jeden, a nie rezygnowac :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi