rutkap Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 czy istnieje jeszcze możliwość dopisania 2 osób ?? pytam narazie tylko orientacyjnie.
Nosfer Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Update listy zrobione Jeśli ktoś z poza listy chce przyjechać na zlot to proszę o pilny kontakt na PW j.w. Czyli istnieje Ale trzeba się szybko ogarnąć..
angela Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Wrzuc jakies foty osrodka itd... Nie ma sprawy......jutro tam bedziemy wiec jakies foty porobimy napewno
adadur Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Proszę o info pary które wyrażają chęć na kwaterunek z drugą parą w pokoju 4 osobowym.
Tomeks Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Proszę o info pary które wyrażają chęć na kwaterunek z drugą parą w pokoju 4 osobowym. zboki
malik Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 to mam zamiar się naje...ć na weselu świetna alternatywa
alvaro Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 angela pogoda typowo barowa na Pomorzu także weźcie ze sobą duuuże szklane kufle na piwo, parasolki, sztormiaki i gumoffce
slaweq Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 alvaro no to nas pocieszyłes... , a za chwile wyjezdzamy..., jedną torbe z kuflami i alko juz mamy
taktuś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ja wczoraj wróciłem z Helu zapowiadali kiepską pogodę, a było całkiem całkiem fajnie, momentami gorąco lans blans udany nieoznakowane miśki szaleją na tym odcinku siódemki jak diabli szwagra, który mnie doganiał (na wysokości Pasłęka) namierzyli i zatrzymali chłopak grzał trochę i dziwnie wyprzedzał- efekt 850zł mandatu można się wk***ić
Norbi Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 nieoznakowane miśki szaleją na tym odcinku siódemki jak diabli szwagra, który mnie doganiał (na wysokości Pasłęka) namierzyli i zatrzymali chłopak grzał trochę i dziwnie wyprzedzał- efekt 850zł mandatu Skurwiele!!!
mydlo Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 nieoznakowane miśki szaleją na tym odcinku siódemki jak diabli szwagra, który mnie doganiał (na wysokości Pasłęka) namierzyli i zatrzymali chłopak grzał trochę i dziwnie wyprzedzał- efekt 850zł mandatu Na ''jedynce'' nie jest gorzej. Wczoraj wracając do domu na wysokości Świecia w odległości 3 km 3 x miśki z suszarką i do tego błękitna Octavia II i srebrny Passat B7. Także trzeba się trzymać na bacznośći
Tomeks Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 nieoznakowane miśki szaleją na tym odcinku siódemki jak diabli szwagra, który mnie doganiał (na wysokości Pasłęka) namierzyli i zatrzymali chłopak grzał trochę i dziwnie wyprzedzał- efekt 850zł mandatu Na ''jedynce'' nie jest gorzej. Wczoraj wracając do domu na wysokości Świecia w odległości 3 km 3 x miśki z suszarką i do tego błękitna Octavia II i srebrny Passat B7. Także trzeba się trzymać na bacznośći a co ty robiles tak daleko od garazu , juz wiem,w tamtych rejonach jest tansza cebula czyzbys chcial wykosic konkurencje
mydlo Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 czyzbys chcial wykosic konkurencje :kox: :evil:
alvaro Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 mydlo cebula ?? kolega po "fachu" czy jak ??
mydlo Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 mydlo[/color][/b] cebula ?? kolega po "fachu" czy jak ?? A co nie wiedziałeś ? :polew:
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 nieoznakowane miśki szaleją na tym odcinku siódemki jak diabli szwagra, który mnie doganiał (na wysokości Pasłęka) namierzyli i zatrzymali chłopak grzał trochę i dziwnie wyprzedzał- efekt 850zł mandatu Skurwiele!!! No dokładnie, CB to podstawa
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 mydlo cebula ?? kolega po "fachu" czy jak ?? następny rolnik z pomorza?
adadur Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Pogoda zmienna jak kobieta ostanio... Co do cywilnych aut policyjnych to na bank dzien w dzien po 7-e w okolicach e-ga jeździ strebrne "reno" megane sport - ma kamerki z przodu i tylu. pod gdanskiem z tego co pomietam to srebrna skoda oktawia.
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ekipa Krakowska jest przygotowana do walki z policją CB,antyradar , liście z taśmą dwustronną na tablice i na naklejkę na szybie :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi