angela Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Wszyscy straszyli,ze korki straszne beda ....a tu nic......do Wawy ze Slawkiem dolecielismy w 3godz 20 min...... Niestety ja juz w domu a on jeszcze w drodze do Rzeszowa..... Dzieki wielkie wszystkim .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 340 km w 2.50 i 55 litró V-Power Racing poszło Ja 3h , ale spaliłem połowę tego co ty Te meganki mnie wq strasznie , ani tego wyprzedzić ani jechać z tyłu , masakra. Generalnie zlocik kox jak zawsze , dzieki wszystkim za miły weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja tez już w domu . Dziękuje organizatorowi i wszystkim za miłe towarzystwo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajmund Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 ja juz w domku czas jazdy 7 godz.540 km.piewszy zlot zaliczony pozdrawiam i dziekuję za towarzystwo było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja też juz dotarłem do domku To co sie dzieje na drodze to jakas masakra, na pomorzu 2 octavie i 2 meganki..., w okolicach wawy vectra i jakas laguna..., w świętokrzyskiem vectra a na podkarpaciu też vectra i 2 suszarki..., kosmos Dzieki wszystkim za miłe towarzystwo i fajna zabawe na Zlocie..., do zobaczenia pewnie na zimowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axel Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zlocik rewelacja świetna atmosfera Dzięki adadur... Mam nadzieje, że niedługo będzie można w sieci podziwiać fotki osobiście byłem za leniwy, żeby robić swoje.... A właśnie, też już jestem w domu, Audiczka juz zeszła z lawety :/ napinacz... ok 100 km od chaty ... Heh laweciarz ten sam, którego Nies koło Bydgoszczy napotkał.... lol Lawetka mia takie same blachy jak moja... różnią się jedną cyfrą takie dziwne zbiegi okoliczności... Pozdr wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja dotarlem z 2 przystankami (mazury i plonsk), ale tez w 3 godzinki lacznie bylem pod domem Po drodze nawet mialem okazje leciec za konwojem 4 suk na sygnale Nie wiedzialem tylko, czy wypada wyprzedzac Dzieki za zabawe, bylo git ps. ruch faktycznie niewielki w porownaniu do tego co sie dzialo w normalne wakacyjne weekendy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Było za***iście dawno się tak nie uśmiałem Sebmis może tekstami zabić Oniak ze swoją zapaścią potrafi wykończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Po drodze nawet mialem okazje leciec za konwojem 4 suk na sygnale Nie wiedzialem tylko, czy wypada wyprzedzac Zdaje sie że poza terenem zabudowanym jeśłi nie mają czerwonego koguta to chyba można My też w domu od 17tej .... 3 patrole stojące oznakowane, nie widziałem żadnego nieoznkowanego i jak Angela pisze - korki skończyły sie na obiecankach .. ale od piątku złapali juz ponad 900 nietrzeźwych kierowców No i Poznaniu temperaturka 25stopi a w Wawie tylko 15 - chyba że Malik ma popsuty termometr Miło było poznać ... no Adadur zasłużył na nagrode za pogodę jaką załatwił na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 No i po zlocie Dzięki wszystkim za miłe spotkanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 ja tez bardzo dziekuje za udany zlocik... szkoda ze musialem sie zawinac wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja też dziękuję wszystkim za spocika, powrót rewelka, praktycznie bez korków, tylko chyba z 12 suszarek + nieoznakowane mondeo, masakra jakaś - CB RULEZ !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Dzieki za ZLOCIK !!!!!!!! Był jednym słowem KOXIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 i fale na morzu zawodowe, jak na hawajach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Sebek, szkoda ze nie poszlismy w piatek wieczorem na plaze... wtedy dopiero byly zawodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 ZDJĘCIA ! ! ! - za jakąś chwilę tutaj: http://vps.a4-klub.pl/smf/empty-t7418.0.html;highlight=zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Dzięki wszystkim za Wyjątkowy weekend Brynia, Krzyniek, Tosik dla was specjalne podziękowania za wspólna trasę (Na CB) - "...łooooo a wy tymi audicami na jakiś zlot tak pędzicie czy co ? ... " Po drodze nawet mialem okazje leciec za konwojem 4 suk na sygnale Mijały nas te same miśki - ale akurat siedzieliśmy przy obiedzie w jakimś zajeździe :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 ja też dziękuję za wspólną podróż Adadur dzięks za organizację Nies dzięki za przejaźdżkę suli dzięki że mogłem poupalać trochę ese Alv dzięki za płyty całej reszcie za wspólny zlot i mega atmosferę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Trochę mi żal, że w tym roku nie pojechałem, no ale pocieszam się tym, że też bardzo miło spędziłem czas. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 hejka szystkim - Adadur ( dzięki za ogranizację ), Niesek ( dzięki za wspólny powrót 2xBEX ), Lukasz ( dzięki za pokój ) a całej reszcie za towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi