Skocz do zawartości
IGNOROWANY

LETNI ZLOT 2008 - Sobieszewo 29-31 sierpnia 2008.

adadur

Rekomendowane odpowiedzi

OLga skoro jesteś takim specem od grila może masz dobry patent na rozpalenie grila bez użycia rozpałki? :smiley:

No i oczywiście żeby nie trzeba było za dużo dmuchać cheesy

To ja mam na to dobry patent :cool1:

hemipoweredgrillpb6.jpg

Jeszcze jeden post nie na temat i poleca ostrzeżenia.Bardzo proszę w tym temacie tylko i wyłącznie , zapisywać się na zlot :notworthy: Dziękuję

Powoli jak widać napływają zaliczki. Prośba do osób które przelewają inną kwotę niż 70zł by również pilnowały później ostatecznej sumy tj. 200zł/os.

Od 29 czerwca do 13 lipca wybieram się na urlop i dostęp do netu będzie utrudniony - będę starał się aktualizować wpływ zaliczek jednakże proszę mieć ten fakt na względzie.

Proszę się nie stresować jakby ktoś nie zmienił kolorku na liście , bo Adaś jest na urlopie i nie ma dostępu do neta :hi:

Jako , że Adaś jest na urlopie , przypominam wszystkim , którzy nie zapłacili , że do końca tygodnia trzeba wpłacić zaliczkę w kwocie 70zł za osobę

Jak sa jeszcze wolne miejsca ( najlepiej dwójki :naughty:) to ja równiez poproszę :rolleyes:

+1 oczywiście :wink4:

Zaliczę przeleję za nie długo :guma:

Jako , że Adaś jest na urlopie , przypominam wszystkim , którzy nie zapłacili , że do końca tygodnia trzeba wpłacić zaliczkę w kwocie 70zł za osobę

Może by przypomnienie wkleić do każdego spotowego tematu, żeby na pewno nikt nie przeoczył ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...