Nosfer Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 OLga skoro jesteś takim specem od grila może masz dobry patent na rozpalenie grila bez użycia rozpałki? No i oczywiście żeby nie trzeba było za dużo dmuchać cheesy To ja mam na to dobry patent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Jeszcze jeden post nie na temat i poleca ostrzeżenia.Bardzo proszę w tym temacie tylko i wyłącznie , zapisywać się na zlot Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbik Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 To ja też się piszę ! Proszę o dopisanie mnie do listy ale raczej jako samotnego wilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Powoli jak widać napływają zaliczki. Prośba do osób które przelewają inną kwotę niż 70zł by również pilnowały później ostatecznej sumy tj. 200zł/os. Od 29 czerwca do 13 lipca wybieram się na urlop i dostęp do netu będzie utrudniony - będę starał się aktualizować wpływ zaliczek jednakże proszę mieć ten fakt na względzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Lexpar + 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabrez Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Sabrez by prosił o dopisanie... ...będe jechał ze śląska - tak, że jak ktoś by się chciał zabrać, to mam wolne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ja z chęcią pojadę, ale sam, mam nadzieje dogadać się z kimś z wawy żeby mnie zabrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Miejsc bedzie full napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ode mnie kaska poszła za całość na 2 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 zaliczka poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Odemnie też poleciały dukaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 jak wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Proszę się nie stresować jakby ktoś nie zmienił kolorku na liście , bo Adaś jest na urlopie i nie ma dostępu do neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Hugo zaznacz to wyrazniej w pierwszym poscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrus Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Chętnie bym sie zapisał, nigdy nie byłem na żadnym spocie ale w Polsce będe między 6 a 26 lipca i znowu d*pa, cóż, może w następnym roku będe miał więcej szczęścia, życze dobrej zabawy :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 kasa poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Jako , że Adaś jest na urlopie , przypominam wszystkim , którzy nie zapłacili , że do końca tygodnia trzeba wpłacić zaliczkę w kwocie 70zł za osobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Jak sa jeszcze wolne miejsca ( najlepiej dwójki ) to ja równiez poproszę +1 oczywiście Zaliczę przeleję za nie długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 melduje pokornie ze dzis zrobiłam przelew zaliczki pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Jako , że Adaś jest na urlopie , przypominam wszystkim , którzy nie zapłacili , że do końca tygodnia trzeba wpłacić zaliczkę w kwocie 70zł za osobę Może by przypomnienie wkleić do każdego spotowego tematu, żeby na pewno nikt nie przeoczył ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi